reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

hej dziewczynki, kurcze, od kilku dni nie mam w domu neta a więc nie mogę Was czytać :( Nie Wiedziałam ,że jestem tak od tego forum uzależniona!! Teraz przyjechałam do rodziców i zaraz zacznę nadrabiać te 4 dni. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie. Nie wiem kiedy znowu mi podłączą ten internet. Użeramy się już 7 m-c z firmą z którą podpisaliśmy umowę, ciągle reklamacje i reklamacje.... Podpięli nam złą ofertę. Mieliśmy mieć neta przez pół roku za 1 zł a potem już normalnie, a oni nam od początku liczę normalny abonament i dodatkowo coś tam za telefon stacjonarny którego my nie mamy. Teraz już nam wyłączyli, ciekawe jak to się skończy......

reklama
pumpkin: a co ty tak jedno zdanie i nic nie napiszesz co u ciebie? my tu o ciebie sie martwiłyśmy jak żyjecie z Polcią i co to za egzaminy zdawałaś. Czekamy na relację z nieobecności:tak:
!

Bo ja tylko na moment. Próbowałam podczytać na grupie ale 3 strony tylko mi sie udało i już muszę lecieć. Tylko rozbudziłam swoją ciekawiść :( Zapisałam sobie stron ile wlezie i pózniej poczytam.
Egzamin dopiero pod koniec czerwca wiec jeszcze troche. A juz mnie niechciejstwo wzielo. Jak bede miala chwile to napise na zamknietym co i jak.
Dopiero w lipcu wprowadzę sie do swojego mieszkanka, na razie mieszkaja tam studenciaki i sa na wypowiedzeniu a potem remont. Wiec net do tego czasu to tylko z doskoku, niestety.

Ściskam

A ja dzisiaj od rana też jak latawiec, ale przed 16 wróciłam do domu to nawet mi się nie chce tyłka sprzed kompa ruszyć:-p Młodą nakarmiłam przy kompie i ruszyłam się tylko, żeby Olisia nakarmić. Dzieciaki o dziwo dzisiaj w miarę grzeczne. Może nie powinnam tego pisać, bo zaraz zaczną szaleć ;-):-p

Hellou drogie Panie:-) Witam te co powórciły po niebycie:tak: Ja sobie standardowo wreszcie siadłam i zaczęłam nadrabiać a tu nie ma co:-) Wszystkie bobaski chyba tak mamusie męczą że mamusie nie mają siły klikać:-) Moja mnie chce załatwić to pewne:sorry2: Patrzyłam na te skoki i ten niby ma trwać jeszcze 3 tygodnie:happy2: Normalnie cudownie;-)

Morka, moja też skacze. Od trzech dni foch na wózek. Syrena jak ją wkładam i na nic tłumaczenia. U mamy na rękach jest git.

wiecie poczytałam co u Was i ręce opadają że wiele z nas musi męczyć się z "rodzinką"....

to wszystko na co mnie dziś stać :(((((

No może jeszcze tylko na to że cieszę się że to co się nie odzywały Minnie, Agniecha, PUMPKUN- dajecie znać że wszystko ok.....

No i z udanych chrzcin- mimo wszystko, mimo przeszkód, Emilka- też się cieszę..........

reklama
Dziewczyny, ja tez sie przekonałam, ze z rodziną to tylko ewentualnie do zdjecia...

Mogę liczyć na obcych mi ludzi, a nie rodzinę...
Na pewno mogę liczyc na was, dzieki, ze jestescie!!!

Jejku... wymeczyłam sie na tym aqua-aerobicu..., jaki to daje wycisk:-D A psychicznie jak wypoczełam przez ta godzine!!! Nawet nie miałam sił myslec o tym co dzieje sie w domu;-) Super!
Ale jutro bede miec zakwasy:szok:
A jutro cały dzien sama, bo Paweł zas wyjezdza...

Lece pod prysznic;-)

Do góry