ASIAX
Fanka BB :)
Hejka
Jutro rano muszę jechać samochodem do Warszawy sama i tak potwornie się boję, pierwszy raz będę sama śmigać po centrum, do tej pory najdalej pojechałam na dworzec wschodni, trzymajcie za mnie kciuki, co bym wróciła cała i zdrowa:-
-
-(
Super że tak się udało, wyobrażam sobie jak musiało Ci ulżyć.:-):-):-)
A Miki odwrotnie, jabłuszko cacy, a marchewka be![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Witamy po długiej nieobecności:-):-):-)
Morka, nie załamuj się u nas ten skok trwał tydzień, a wyczytałam ze może trwać nawet do 6 tyg.
A co do ulubionych miejscówek to Miki uwielbia swoje łóżeczko i matę.
Jutro rano muszę jechać samochodem do Warszawy sama i tak potwornie się boję, pierwszy raz będę sama śmigać po centrum, do tej pory najdalej pojechałam na dworzec wschodni, trzymajcie za mnie kciuki, co bym wróciła cała i zdrowa:-
Dziewczyny,
Znalazłam opiekunkę, jestem szczęśliwa :-):-):-)
Moja znajoma, która opiekowała się 2 letnią dziewczynką (mała idzie do przedszkola od września, a w wakacje zostaje w domu z dziadkiem nauczycielem) szukała pracy od lipca i wychaczyła mnie na niani.pl, zgadałyśmy sie i mam już umówioną nianię, której mogę zaufac,
Boże Kochany ja już mogę wracać do pracy spokojnie.
Super że tak się udało, wyobrażam sobie jak musiało Ci ulżyć.:-):-):-)
Witam się i ja w piękną słoneczną niedziele.
Czekam az chłopaki wstaną i lece do koleżanki, trzeba Olka z koleżanką całkiem nową zapoznać, pewnie bedzie rozdarty bo przeciez tam ludzie bedą ale co tam.
Dziewczyny moje dziecko nie lubi jabłka, marchewke pochłania a jabłko beeee, kwasi się jakbym mu cytryny dała![]()
A Miki odwrotnie, jabłuszko cacy, a marchewka be
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Heja!
Wpadłam się przywitać, korzystając z chwili kiedy mam netZyjemy obie z Polcia i mamy sie dobrze. Umieram z ciekawości co się działo na forum i zmykam trochę poczytać
![]()
Witamy po długiej nieobecności:-):-):-)
Hellou drogie Panie:-) Witam te co powórciły po niebycieJa sobie standardowo wreszcie siadłam i zaczęłam nadrabiać a tu nie ma co:-) Wszystkie bobaski chyba tak mamusie męczą że mamusie nie mają siły klikać:-) Moja mnie chce załatwić to pewne
Patrzyłam na te skoki i ten niby ma trwać jeszcze 3 tygodnie
Normalnie cudownie;-)
Morka, nie załamuj się u nas ten skok trwał tydzień, a wyczytałam ze może trwać nawet do 6 tyg.
A co do ulubionych miejscówek to Miki uwielbia swoje łóżeczko i matę.