reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam się jeszcze wieczornie. Dzisiaj młoda miała kiepskie popołudnie, bo było marudzenie na zmianę z rozpaczliwym płaczem, nie wiem, co jej było. Ale na szczęście koło 19 udało mi się ją położyć i nie protestowała, tak więc mogłam zostawić ją z tatusiem i wyskoczyć jeszcze do kościółka na wieczór. A potem nawet jeszcze dałam radę zajrzeć do moich rodziców w drodze powrotnej, bo akurat była u nich moja chrzestna. Więc trochę miałam wolnego hehe. :)

Tysiolek, życzę Wam udanej podróży i żeby Amelce się poprawiło :)

Pasibrzuch, no to gratulacje roczku i super, że wszystko się udało :)

syliwa100, trzymam kciuki za jutro!

A tak poza tym, to milej nocki wszystkim i dobrego snu niewyspanym. Do jutra!

A jak zwykle mam tylko chwilkę dla siebie wieczorkiem.;-)
A więc my dziś byliśmy u mojej may na kawce a potem grillowaliśmy bo niezapowiedziani goście się trafili ale było nawet ok mały spa na ogródku prawie do 21 ale cieplutko ubrany i jeszcze kocykiem przykryty,potem zmywanko,sprzątanko i Z na 22 do pracy,tak więc Antos już dawno lula a ja siedzę sama,ale na szczęście Z ma dziś ostatnią nockę i jutro już w domku będzie:tak::-)

Pasibrzuch gratuluję pierwszej rocznicy
Tysiolek udanej podróży poślubnej,małej na pewno wyjazd pójdzie na zdrówko przecież to świeże powietrze i dobry klimat

Witam porannie i po swietowaniu
Tysiolek -milej podruzy poslubnej.
Oles -spuznione ,a le szczere zyczonka z okazji ukonczenia 4 mies. Ja dzis sprzatam o 6 rano tak to jest jak sie robi jeden dzien laby to puzniej mieszkania nie mozna poznac.

Witam,

Mój bączek to już chyba się całkiem przestawił na nocne jedzenie.
Dziś zrobił mi pobudkę o 1.20, 4.40 i o 7.20.... a jeszcze tak niedawno spał sobie do 6-7 bez przerwy...

Ech - jaka jestem niewyspana ;-)

Miłego dnia dziewczynki

witam

Ale miałam noc:szok: Agata zasneła o 19:30 i spała do... 5 rano bez pobudki, zjadła i poszła spac dalej... pobudka na dobre o 7:tak: Ale miałam szoka jak zobaczyłam 5 rano na zegarze:-) Ale ja o pólnocy zas kibelek zwiedzałam, ale mnie przeczysciło:zawstydzona/y: zawsze tak jest, jak teoretycznie mogłabym sie wyspac, bo Agata spi to cos innego wyskoczy, jak nie urok to sraczka, w dosłowni i przenosni:-p

Zaraz miałam leciec chrzest w koncu załatwic, ale chmurzyska takie jakby zaraz miało lunąć..., ale musze to w koncu załatwic, bo nic tylko przekładamy ten chrzest...

A Agatka dzis konczy 4 miesiace:-) 4 miesiace o tej porze juz lezała na moim brzuszku od 28 minut:-p

Miłego dnia!

witajcie
u nas od rana było ładnie.. a teraz już się chmurzy trochę. T, sie przestawił i obudził się dwa razy w nocy na jedzenie! nie zdarzyło mu się to już od dawna więc nie wiem, może nasze dzieciaki wchodzą w taki etap rozwoju? ;)
ooo już bunt, muszę spadac..

Klara- pamiętam że Ty masz taki sam leżaczek jak my.. czy podniosłaś już oparcie do pozycji siedzącej, czy nadal C. jest na półleżąco?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam

A my po weekendzie u tesciów, było nawet ok
Tesciu miał imieniny i m sobie popił, ja o 12 poszłam spac a ten jeszcze siedział.Przyszedeł o 2 w nocy(słyszałm jak drzwi sie zamykają od klatki) wiec pytam gdzie był.A ten mi mówi ze na dyskotece był z siostra i z szwagrem:szok:Ale sie wk......., nawet nie przyszedł mi powiedziec.Cała niedziele miałam focha, a M mi nadskakiwał hehe
I tak mu tego niezapomne:angry:

A co do spania Zuzi, to ja sie zastanawiam czy ona kiedykolwiek mi przespi 7 godzin,bo jak narazie to sie wogole nie zapowiada.:angry:
Wstaje z 3,4 razy w nocy na jedzonko:szok:

Miłego dnia

Do góry