nadineczka
Fanka BB :)
to u Ciebie chłopy jeszcze spią
ale im dobrze
ale im dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej Dziewczyny :-)
my jutro wybieramy sie w mini podróz poślubna hihih - jedziemy tak na 3-4 dni do Kotliny Kłodzkiej do Miedzygórza - pensjonat bedzie cały pusty więc rewelacja :-) Amelka jest marudna na zeby i ma katarek ale czy bedzie mi płakała w domku czy w górach jeden pies a może klimat akurat jej posłuzy - pożyczyliśmy od siory nosidełko i bedziemy sobie wędrować :-) mamnadzieje ze Małej się spodoba :-)
własnie jestem w trakcie pakowania i my z m sie w jedna torbe zmieścilismy a Amelke pakuje i pakuje i końca nie widac ! ja nie wiem jak my w auto się wmieścimy <szok>
Meldujem siem szybciutko, bo dzisiaj świętujemy nasz roczek :-)
Mąż się postarał, dostałam przecudny bukiet, przyniosła mi go ni z tego ni z owego do domu jakaś pani ;-) czekam jeszcze na prezent właściwy :-)
Obiadek śląski się udał, teść mnie powychwalał, aż mi się głupio przy teściowej zrobiło.
Ciasto, które mi na chrzciny nie wyszło teraz się udało :-)
Dziecko super grzeczne.
Nie mam dzisiaj na co narzekać :-)
No to się pochwaliłam i uciekam :-)