Tysiolek, zapomniałam Ci życzyć: DUŻO DZIECI! Wspaniale, że wszystko wyszło pięknie. Czekam na relacje i foto.
Mari_anna, świetnie! Ulga, co?
Macy - Oj ulga, ulga.......................
Tysiolek - gratulacje raz jeszcze
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tysiolek, zapomniałam Ci życzyć: DUŻO DZIECI! Wspaniale, że wszystko wyszło pięknie. Czekam na relacje i foto.
Mari_anna, świetnie! Ulga, co?
Ja też dołączam się do mam nielubiących spacerów;-) Ale może dlatego że mieszkam na wiosce zabitej dechami, moja jedyna trasa to na plac zabaw;-)nadineczka, dobrze zrozumiałam? nie lubisz spacerować? to witaj w klubie, ja nie spaceruje w ogóle. No.. okazjonalnie w pięknym parku na wycieczce lub u mamy. W domu Tymek jest na ogrodzie pół dnia - nie mam potrzeby jeżdzić chodnikami pomiędzy samochodami i innymi atrakcjami miejskimi
Gratulacje, dobra niania to prawdziwy skarbDziewczyny,
Znalazłam opiekunkę, jestem szczęśliwa :-):-):-)
Moja znajoma, która opiekowała się 2 letnią dziewczynką (mała idzie do przedszkola od września, a w wakacje zostaje w domu z dziadkiem nauczycielem) szukała pracy od lipca i wychaczyła mnie na niani.pl, zgadałyśmy sie i mam już umówioną nianię, której mogę zaufac,
Boże Kochany ja już mogę wracać do pracy spokojnie.
Oj Kochana, a ja jeszcze życzeń nie złożyłam, gapsko ze mnie straszneheeej Kobitki moje :-)
no to już jestem ofisjalnie Żona
zdjęć póki co nie mam ale spoko mam 3200 zdjęc więc jakies na pewno sie wybierze hahahaha
ogólnie cała imprezka udana - z małą wpadka hihi - zaczynamy podziękowania dla rodziców a tu psikus...gdzie są kwiatki?! ale znalazły sie
jak będe miec więcej czasiku np jutro opowiem więcej :-)