reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Psibrzuch ty tu nawet nie pisz takich rzeczy bo jak mój chop to przeczyta to cię znajdzie i ci zeżre wszystko. Matko już 7 lat czeka aż mu zrobię jego ulubioną potrawę:tak:Przecie on Ślązak ze krwi i ości:-DJużem kluchy wszelakie robiła a ślaskich nigdy:-( Modrej nigdy a rolady modern były:tak:
Dobra weź no mi wyśli na priv jak cały ten obiad wymodzić to mu zrobię niespodziewajkę. Taki on bidny bo na dietę moją się zapisał a tak będzie miał nagrodę że zrzucił już 0,4kg:happy:

Moj tez sie na moja diete zapisal ale juz sie wypisal:sorry2::-D:-D:-D:-D

Niee, na nich nawet szyszek szkoda, takie ładne, pachnące...na przyjemności trzeba sobie zasłużyć :-p:-D

:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam wieczorową porą !

Czytałam Was w dzień ale nie dałam rady nic napisać bo mały ciągle marudny ,kurcze już nie wiem co może mu być:wściekła/y::no: tak mi go szkoda bo męczy się biedak spać nie może bo co zaśnie to budzi się po 10 min wierci i płacze,może to brzuszek ale to trwa już 3 dni? kupy robi normalne takie jak zawsze dziś cztery,raczej wodniste,żółte z grutkami ale takie robi ciągle.To raczej nie zęby bo nie ma napuchniętych dziąseł choć jak mu zaczynam masować to mu się podoba i dziś miał 37 stopni,już sama nie wiem.

Mam pytanko dziewczyny może głupie ale nie mam pojęcia a wy mądre dziołszki jesteści więc jak myślicie jak boli mnie palec u stopy i ropieje mi to do jakiego mam iść lekarza do dermatologa?

Justyś, może paznokieć Ci się wrasta, jeżeli tak to do pierwszego kontaktu i skierowanie do chirurga, ja tak miałam, ale chirurg nic nie zrobił tylko kazał moczyć w szarym mydle i odsuwać wały paznokciowe, niewiele to pomaga i robię sobie tampony z gazy, tzn. zrolowaną gazę upycham pomiędzy paznokieć i wał paznokciowy.

Justyś, może paznokieć Ci się wrasta, jeżeli tak to do pierwszego kontaktu i skierowanie do chirurga, ja tak miałam, ale chirurg nic nie zrobił tylko kazał moczyć w szarym mydle i odsuwać wały paznokciowe, niewiele to pomaga i robię sobie tampony z gazy, tzn. zrolowaną gazę upycham pomiędzy paznokieć i wał paznokciowy.

od tego się zaczęło,ale jak go wycięłam to zaczęło się paprać i chyba mam pod paznokciem rope,zresztą u drugiej nogi jest to samo a boli jak cho...a!!!

Jolcia ja też, ale pewnie Ty już śpisz;-)
Jola24 Ty się nie zamartwiaj Olusiowymi fałdkami, bo skoro tylu lekarzy mówi Ci, że wszystko jest ok to na pewno tak jest :-) Ja też mam fałdki nierówne, a dysplazji nie mam ;-):-p
Emilcia trzymaj się Kochana:tak:
Pasibrzuch to możemy sobie ręce podać, obie mamy mamuśki nawiedzone i obie nam smrodu robią koło tyłka, oj świetnie by się razem dogadały;-) Może je kiedyś umówić na wspólną pogawędkę, nadawałyby pewnie z prędkością karabinu maszynowego :-p

Ostatnia edycja:
Malwina - gratulacje to duży sukces teraz musisz śmigać autkiem, by nie zapomnieć jak się jeździ

Yol_a - napisałaś Kochana, że Twój M. przeszedł wszystkie stopnie awansu i może zająć się swoim Hobby, uwierz mi, że gdyby pracował w korporacji nie miał by czasu na to hobby, a kaska może by była większa, ale w cale nie koniecznie, zależy jak się trafi i zero wakacji, ferii, przerw miedzyświątecznych.
Nawiasem mówiąc moja bratowa nauczycielka z zawodu (j.ang) wyjechała do UK i pracowała na centrali telefonicznej i szybciutko zwiała z tej pracy (bo no nie mogła pracy 7 godzin wytrzymać) i przeniosła się do szkoły, uczy w Oxfordzie dzieci emigrantów.

Tysiolek - dużo szczęścia na nowej drodze życia.

Trzymam kciuki za Mamusie szukające opiekunek.

Miłej nocki.

Ostatnia edycja:
Witam porannie. :) Młoda nakarmiona i drzemie dalej, mąż drzemie jeszcze, a ja z miseczką owsianki sobie przed BB siedzę.

e_milcia pisze:
Padam Dziewczyny, padam!!
Nie mam sił, a tu tyle roboty... ;(
Pogrzeb S. wujka jest jutro o 15.00, 27 km od nas!! A na 16.00 mamy nauki w kościele na chrzest... Po prostu jest bosko ;(
A jak się na te nauki spóźnicie troszkę, to będzie bardzo źle? Nie wiem, jakiego macie księdza, ale wydaje mi się, że powinien zrozumieć sytuację, jaką jest pogrzeb kogoś z rodziny...
Tak czy inaczej trzymaj się tam ciepło!

Mari_anna pisze:
Malwina - gratulacje to duży sukces teraz musisz śmigać autkiem, by nie zapomnieć jak się jeździ
Mari_anna dobrze prawi! Mogę powiedzieć po sobie, bo niestety przez kilka lat za kierownicą nie siedziałam i teraz nie mogę się zebrać, by wrócić do jeżdżenia. A prawko leży i się kurzy... :(

A co do reklamy IKEI to zdaje mi się, że tę kobitkę kilka razy widziałam w sklepie u mnie na osiedlu. :p Ale reklama boska. ;)

Miłego dnia życzę wszystkim!

reklama
Heloł
Ja juz po wizycie u tego niezczesnego lekarz, oczywiscie ona niczego niepokojacego nie widzi ale umowi na z fizioterapelta:wściekła/y: czy jest tu ktos kompetentny sie pytam???!!!

Acha a takie pytanko mam "Dlaczego nikt za nas kciukaow nie trzymał????:crazy:

u mnie środowiskowa zauważyła na początku nierówne fałdki i mnie wystraszyła głupia cipa ale pediatra mi powiedziała żeby poczekać bo powinny się wyrównać no i się wyrównały i jest ok:tak:

kciukasy trzymały wszystkie tylko żadna nie pisała bo u nas to przecież już tradycja że trzymamy;-)
Malwina, gratulacje!!!

Wiecie co, ale jestem wredna ci...a :-D
Wysłałam mojej rodzince bardzo grzecznego mila ze zdjęciami małej i z zaproszeniem do nas.
A potem zadzwoniłam do dziadków powiedzieć, że zaszła straaasznaaa pomyłka, że odebrałam paczkę dla małej od koleżanki, a ich odesłałam, bo myślałam, że tamta byłą od nich. Reakcja: nie wiesz co straciłaś i jak sobie narobiłaś. A ja na to, że sorry, ale trzeba było dać znać, a jak czegoś nie zamawiam to nie odbieram, proste. No i miałam na ręce dziecko, obok psa i wychodziłam i nie widziałam nadawcy i odbiorcy.
Ponoć mała miała dostać wózek dla lalki :szok: A na ch...j mi wózek dla 3-miesięcznego dziecka?! I to ma być prezent na chrzciny???
No, to teraz oni niech mają myślówę!
A wiecie, że 94% kobiet ma w mózgu aktywny obszar odpowiedzialny za zemstę? No cóż, jestem w tych procentach.

Jeszcze dziadek do mnie z pretenmsjami, że do matki nie dzwonię i dumą się unoszę.
Będę smażyć się w piekle, ale nie umiem im wybaczyć :-(

a mi osobiście się wydaję że niepotrzebnie w ogóle się odzywasz urwij kontakt zobaczymy kto pierwszy się stęskni:rofl2:

mnie też napiernicza przy końcu pzanokcia duży paluch ale nie mam ropy patyczkiem do ucha smarowałam riwanloem troszkę przeszło:tak:

a my dzisiaj na spacer jakiś uciekniemy bo pogoda w miarę-jak ja tego nie lubię:no:

a i wczoraj kąpałam się z Polurką:tak:
wiem, że większość z Was jest przeciwna ale to było super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aż się popłakałam tak się cieszyła moja mała rybka:-)
wannę wyszorowałam siebie też i mam nadzieję że będzie wsio ok

ja reklam nie oglądam zawsze wychodzę a ta mnie wyjątkowo wku...:-);-)

Ostatnia edycja:
Do góry