reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Ajjj ... Śmiejecie się z przygód, a to był najgorszy okres mojego zycia... :( Po czasie dopiero wrócilo to w psychice, balam sie szkoly i nauczycieli, mimo, że najlepsza w klasie byłam... :(
Teraz juz sie nie boje... :)

Padam Dziewczyny, padam!!
Nie mam sił, a tu tyle roboty... ;(
Pogrzeb S. wujka jest jutro o 15.00, 27 km od nas!! A na 16.00 mamy nauki w kościele na chrzest... Po prostu jest bosko ;(

Trzymajcie kciuki za mnie, bo naprawde rady nie daje... I fizycznie i psychicznie ;( brzuch napindala, glowa tez ;/ jak na okres...
Ojjj... Złe dni mnie czekają...
Idę ciasto robić i sałatkę kończyć :(
Do jutra :*

reklama
Emilcia ja chyba wystąpię do ciebie z podaniem jakimś co bym mogła twoje przygody spisać opisać i książkę wydać:D

mam już tytuł: "niesamowite przygody emilki":D:D:D

emilcia - trzymaj się!

Powiedzcie mi kto im ten tekst wymyślał i skąd oni wzieli tę kobietę :-DCz I była mocna ale ta mnie rozwala całkiem :-p

[video=youtube;gX3sUx7-9KM]http://www.youtube.com/watch?v=gX3sUx7-9KM[/video]

Morka, to mowisz dzis nie bylo tiiii tiiii tiiii?

Pasibrzuch, czy my nie mowilysmy Ci olej ich?'

Klara,tak, tak. Prosze oskubac kota i zrobic zdjecie! Prosze! Tego jasnego. :-D

Mówiłyście i nie posłuchałam.
Ale teraz na stówę wiem, że nie mam sobie nic do zarzucenia.
Jakby chcieli Emilkę widzieć, to nic by im w tym nie przeszkodziło.
Po telefonie od dziadka, kiedy usłyszałam to wszystko dziadek dzwonił do mnie jeszcze, nie odbierałam, a za trzecim razem wyłączyłam telefon.
Teść powiedział, że mu przykro i ma nadzieję, że choć w jakiejś części wypełnią mi tę lukę sobą.
On nawet nie wie, że nic wypełniać nie musi, bo ja już czuję, że mam rodzinę w nich.

I powiem Wam, że pogadałam z Emilką, wyżaliłam jej się, jak się smarowałyśmy na przewijaku :-) Będzie dobrze :-)

A reklama mnie rozwala :-D kobita made in pure PRL :-D

W weekend może mnie nie być bo jutro umówiliśmy się ze znajomymi, a w niedzielę mamy rocznicę i zaprosiliśmy rodziców na obiad :-) Robię ślunski łobiod - rolada, kluski i modro kapusta ;-), bo u nich się tego nie jada, mam nadzieję, że im zasmakuje :-)

Ja na usg byłam prywatnie to kosztuje 80 zł i tam juz będziesz miała że albo cos jest nie tak albo wszystko ok.bez nerwów i szybko trwa to 5 minutek z ubraniem i rozebraniem dziecka:)

U nas tak nie ma, nie praktykuja tu prywatnego usg, przynajmniej nie w poblizu mnie. Od razu zaplacilabym i czec ale tu jak lekarza cos zaniepokoi to daje kierowanie na usg a moich kurczaki nic nie niepokoi:sorry2: hmmmm to w sumie dobrze nie????...hmmm ale fizioterapeute jesio zaliczymy;-)

Pasibrzuch daje ta twoja rodzinka czadu nie powiem.... chcesz szyszek???

Psibrzuch ty tu nawet nie pisz takich rzeczy bo jak mój chop to przeczyta to cię znajdzie i ci zeżre wszystko. Matko już 7 lat czeka aż mu zrobię jego ulubioną potrawę:tak:Przecie on Ślązak ze krwi i ości:-DJużem kluchy wszelakie robiła a ślaskich nigdy:-( Modrej nigdy a rolady modern były:tak:
Dobra weź no mi wyśli na priv jak cały ten obiad wymodzić to mu zrobię niespodziewajkę. Taki on bidny bo na dietę moją się zapisał a tak będzie miał nagrodę że zrzucił już 0,4kg:happy:

Pasibrzuchu ja na twoim miejscu to wzielabym całą ta super rodzinke do kupy i przeprowadziła rozmowę bez e-mail sms-ów itp.
Moze sie myle ale mi coś sie wydaje że twoja mama to jedno ale dziadkowie tez swoje dodają!!I wtedy będziesz wiedziala co robic dalej.Bo bez sensu jest się męczyc i zyc w niedopowiedzianych słówkach!Pomysl
A teraz wszystkimzyczę dobrej przespanej nocki:)

reklama
Do góry