reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

asiowo klara to nie ja poszalała to synoptycy!! JA się tylko załamałam po tym jak to ujrzałam
nauczycielki tak to s baby z tipsami i nie myślą tylko gnębią.....No dobra poważnie :tak:wiele osób, które uczy nie powinno tego robić, ale jak w każdym zawodzie są ludzie z przypadku tu może jest ich więcej u mnie w pracy na 80 osób co najmniej 5 jest do bani, ale cóż.....ja też nie jestem de best:no::-:)zawstydzona/y::szok:

reklama
Wiatm kobietki wpadam życzyć miłego wieczoru, teraz mam chwile dla siebie więc się relaksuje przy butelce Karmi i nadrabianiu zaległości:)

Dzięki Dziewczyny :tak:
Za dużo rzeczy mi się po prostu na łeb zwaliło i nie wiem jak to wszystko porozwiązywać, no ale jakoś to musi być... Jak to mówią co nas nie zabije to nas wzmocni :sorry2:
Co do nauczycieli to ja w sumie nie narzekałam, nauczyciele się mnie bali, bo nie potrafiłam utrzymać języka za zębami :sorry2: Zresztą aż tacy źli nie byli :tak: Wiele też zależy przecież od podejścia ucznia, w końcu nauczyciel też człowiek.
O urzędnikach też się generalizuje, o lekarzach także, ale na szczęście wśród nich też jest sporo osób, które wykonuje swój zawód z powołania np. nasza konsulka to kobieta do rany przyłóż, a kardiochirurg Olisia do tej pory do nas dzwoni i się pyta jak tam Młody. Jak się Jessi urodziła to położna pamiętała mnie jeszcze jak się Oliś urodził i też troszkę sobie pogadałyśmy :-)

Jola gratulacje dla koleżanki :-) Miałam przez jakiś czas fazę, żeby Młodą nazwać Emma, ale jak się chłop uparł na Jessicę to nie było mocnych, żeby to przeforsować.

A no i zrobiłam niechcący taką głupią rzecz jak kiedyś Beti, wcisnęłam przycisk opuść grupę:crazy: Na wzrok mi wczoraj padło wieczorem i jeszcze jak się mnie komputer spytał czy jestem pewna to potwierdziłam :crazy:

Macy:D:D:D:D ajlafju!!!! w ogóle wszystkie was ajlafju!!!

mój m lata właśnie po osiedlu - wieje pada ciemno jak w dooopie - i działki ogląda:sorry2:

Asiowo ja też wieczory uwielbiam - cały dzień marzę o gorącej kąpieli bąbelkach i wieczorem padam do łóżka...bąbelki i kąpiel pozostają w sferze marzeń bo sił brak

Klara ja też ticzeruję w bacholandzie... faktycznie nas tu dużo:D

hej babeczki :-)
no to ostatni wieczór mój jako panna :-)
małzona wydelegowałam spac do swoich rodziców - pare ulic dalej hihii - aaaaaa co ! niech po Bożemu będzie tą ostatnia noc hihihihi
miałam mu dac Amelke ale nie dałam została ze mną hihihhh - jakos nie umiem bez nie...niby się cieszyłam ze się wyśpie ale pewnie i tak z nerwów mało co będe spała wiec mała została w swoim łozeczku - nie oddam teściowej nie nie nie :-D

mam nadzieję ze juz wszystko załatwione :-) pazurki dzis sobie zrobiłam - jutro fryzjer makijaż i heeeeeeja do kościółka :-)
kurcze nie wiedziałam ze to taki stres....juz chyba dzisiaj z 4 razy na kibelku byłam !
trzymajcie za mnie Kochane kciuki zeby wszystko wyszło po mojej myśli !
odrazu po wszystkim wklejam zdjęcia i opowiem jak było :-)

Kacha ja w Ciebie wierzę!!!!!!!!!dasz radę!!!!!!!!
No i fakt -wszędzie są ludzie i.....taborety...jak to ktoś kiedyś pięknie określił....
Yola dobra dobra -winny się tłumaczy!!!
Tysiolek kciuki zaciśnięte, jak się ogarniesz po weselichu zajrzyj na temat ze spotkaniem - planujemy za tydzień. Tylko czy świeżo upieczona żonka będzie chciała małża zostawić na kilka godz.?

Tysiolek Powodzenia i wszystkiego naj w tym wspolnym zyciu imagesCA029VGV.jpg

reklama
Tysiolek trzymam mocno kciukaski:)
Paula ciesz się. Za dziesięć lat proporcje się odwrócą hahahahhahahahahahahhahahaha

Do góry