reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Nic tylko się ciąć czas... :szok::-D co was tak wzięło na nauczycieli... :baffled::-D:-D(rozumiem, że z miłości, że was tak wykształcili) i jeszcze się dowiedziałam na innym wątku, że 4,5 tys zarabiam :szok: yol_a wie to dobze pisze, przeca, że się różni ludzie trafią.
macy - dyplomatko jedna! :-D
Tysiolek - miłej nocy matko kochana... od jutra będziesz mieć nowe nazwisko? :-) Powodzenia jutro!

reklama
Kochane moje babeczki dziękuje za kciukaski !
Klara pytałas się wczęsniej czemu mała nie bedzie ani na chwile na slubie..hmmm niewykonalne logistycznie niestety - nie miałby jej kto póżniej zawieźć do teściowej siorki a po drugie...stronie z dzieckiem od takich tłumów - naprawde chora jestem na sama mysl ze dziesiatki ludzi macałoby Żabcie moja a ona później szaleje i zasnąć nie moze ! no kurcze ma dopiero 4 miesiace skonczone i zamała jest jak dla mnie na takie imprezki - na pewno mi to kiedyś wybaczy i będzie na pewno szczesliwsza z ciociami w domku na swoim ulubionym lerzaczku :-)

Paula hmmm co do napalonego dziada to u mnie odwrotni ehihih ja bym mogła co chwile a mój dzad jakoś opadł z sił - może po ślubie sie poprawi albo jeszcze bardziej opusci :-D

Kaja noooo !:-) będe miała inne nazwisko hih i wkońcu bede się nazywała tak jak moje dziecko :-D bo póki co obca byłam :D

Ostatnia edycja:
Witam wieczornie,

Emilcia – dzięki za info o fornirze. Bardzo będę za nie wdzieczna bo stolarz wycenił kuchnię w fornirze na 15 patoli bez sprzętu agd a w MDFie na 10,5 wiec chciałabym wiedziec czy warto zapłacić wiecej.

Sylwia100 – ja nie sprzątam codziennie ;-), codziennie tylko odkurzacz wytacham i zbiore syfy z podłogi i zmywam ;-), a raz na tydzień mój m leci dokładnie z kurzami, myciem podłóg i łazienka.
Sylwia i rzeczywiście zapytaj pani wychowawczyni o zalety i dobre strony synka oraz o pozytywne zachowania i popros ja, że gdy takie się zdarzą, niech go pochwali przy całej klasie. Chwalenie bardzo mobilizuje dzieci. Gdy jest czały czas ganiony mimo starań to uznaje, że nie warto się starać.
Nie każdy powinien być nauczycielem…

Kaja - dzięki za link o słodyczach – kiedyś zaczytywałam się co robi cukier w kwestii zatoksykowania naszych ciałek i bycia pozywką dla grzybków w nas ;-).

Kaja mam dla Ciebie pomysł na biznes. Robisz stronę z poradami dot zdrowego zycia, zdrowyh produktów, homeopatii itd i robisz do niej dopstep poprzez sms ;-)

Agniechak – 1200 za nianię w wawie??? A nie chcesz u mnie pracować za 1500??? ;-)

Tysiolek – powodzenia !!! i najlepszego dla Was i dla Amelci bo chyba 4 miesiące jej jutro stukną ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kacha nie wiem jakie masz problemy ale głowa do góry dasz radę!
Jolcia7777 ja chętnie bym popracowała tylko,że przenieśliśmy się na południe Polski i jest lipa na całego,wszystko do bani
Tysiolek wszystkiego dobrego!!!!Trzeba będzie za Was wznieść toast!

mojemu też się ciągle chce a mi wcale!
zmykam niedługo spać,więc miłej nocki kobietki!

Melduję że dopiero dziś wróciłam z majówki od teściowej.
Niestety nie dam rady Was nadrobić gdyż mój synek ma chyba mega-giga skok:szok:,nie wiem co się stało ale ostatnio często płacze(najczęściej wieczorem)a właściwie to krzyczy już sama nie wiem co jest może zęby? nie ale to chyba za wcześnie?
a w nocy z mojego cycka zrobił sobie smoczek i najchętniej przespałby noc z nim w pyszczku:szok::-D mam nadzieję że to może tylko u teściowej tak było,myślę że tam po prostu miał za dużo wrażeń(więcej ludzi,głośniej,2 dzieci) bo dziś już w domku u siebie jakby spokojniejszy ale nie zapeszam.

A więc przywitałam się i teraz postaram się być na bierzocą.

Kurcze tak się wkurzyłam porobiłam Antkowi takie śliczne zdjęcia i co i głupek ze mnie bo je przez pomyłkę jakoś skasowałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Tysiolek WSZYSTKIEGO NAJ NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !!! no nie takiej nowej ale NAJLEPSZEGO!!

reklama
No dobra, a teraz z racji faktu, że już jest piątek:

Tysiolek,

W zgodzie serc i myśli,
a zawsze dłoń w dłoni
płyńcie tą łodzią,która zwie się życie,
jak teraz w tej godzinie.
Niech Wam życie całe płynie
w wierze,nadziei i miłości!

Zobacz załącznik 242833

A pozostałym Mamuśkom, na poprawę humoru z samego rana:-p:

Przychodzi baba do lekarza i mówi:
- Panie doktorze, mam problem, jestem jeszcze dziewicą...
Lekarz na to:
- O, to się świetnie składa, bo ja jestem właśnie lekarzem pierwszego kontaktu!

Do góry