reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

W ogole nauczycielki sa najgorsze na swiecie kobiety. :-p A mezczyzni najgorsi mezczyzni. Zreszta, oni w ogole maja nierowno pod sufitem.

Dorciaa, jak zakupy? Pytalas o Dzien Dziecka. Ja dzis widzialam ksiazeczke - taka z serii touch and feel, ktora na pewno kupie. W srodku lustereczko, rozne sznurczki do ciagniecia. Pewnie jeszcze jakies gryzaczki bede ogladac, bo mloda wszystko do dzioba pcha. Myslalam tez o jakiejs przytulance. Lubi sie wieczorem do pieluszki przytulic, to moze juz czas na "przyjaciela na lata''.

reklama
Moje dziecie nauczyło sie krzyczec, az mnie glowa boli:crazy:

A co do nauczycieli nie ma co ukrywac sie czesto sie zdarzaja niesprawiedliwi i tacy którzy nie powinni uczyc i przebywac z dziecmi. Niestety taka mamy rzeczywistość:-(

Ja tam tez nie lubiłam nauczycieli, ale powiem, ze podziwiam ich... to trzeba miec powołanie, no wlasnie! Niektore sie z nim mijają;-) Sylwia... nie martw sie!!! Głupia jędza!

Agata juz spi, Paulinke własnie mąż kładzie i zaraz bedzie swiety spokój... uwielbiam wieczory! Niby mam czas dla siebie, ale za godzine bede tak spiaca, ze wyląduje na poduszce odrazu;-)

Yol_a... załamałas mnie z ta pogoda:zawstydzona/y: Nie no, musze skombinowac Paulinie kalosze i fru na dwor! Ile mozna w domu siedziec!!!

No wiecie co, taki lincz na nauczycielach, nie wszyscy są walnięci - ot protestuję.....!!!!! Ale walniętych też znam...

C dziś pobił samego siebie, już śpi, ale ciekawe ile pośpi!!!

No i Jola- powitaj Emmę na tym świecie, uściskaj od BB ciotek mamcię!!!!

Yola- toż poszalała z prognozami, ale ja obstawiam że długoterminowe to się i tak rzadko kiedy sprawdzają....

No i gdzieś widziałam że nowa mamcia na forum się pojawiła- sorka nie pamiętam nicku ale witam serdecznie, choć z opóźnieniem....

Mam już dość tego dnia...
Rzucę jednak pytanie jeszcze laski o alergię na odpowiednim wątku i wiecie o basen i maluchy-ale w sumie to nie wiem gdzie zapytać- chyba pójdę na szczęśliwe dzieciństwo...

KlaraM, ja sama nauczycielka. Ja przyznaje. Oficjalnie jaja sobie robie. Ale sa nauczyciele i nauczyciele. Sporo jest z przypadku, ale nie ma co wszystkich wrzucac do jednej szuflady. Nie wszyscy sa do bani.

Macy No widzisz, znów się blondyna popisała- tym razem sklerozą, bo na bank gdzieś pisałaś żeś belfer!!!
ALE masz rację, uważam np. że wiele z lasek które kończyły ze mną nie powinno pracować z dziećmi, w dodatku tak małymi.....

No i p.s. przechwaliłam Syna, już się wyspał.... tata do niego poszedł...

to się czepiły psorów:-)

ta jak wszędzie są Ci ok i Ci nie ok:tak: z tym że powinni robić jakieś specjalne badanie wg mnie czy człowiek się nadaje a nie że wszyscy mogą bo nie wszyscy mają predyspozycje:blink:

myśmy zaliczyli zakupki ale pogoda jest po prostu okropna no nic idę myju myju i lulu pa pa

reklama
A ja jeszcze chciałam zapytać czy ktoś wie co u Beti i Fiolcika?
Tak mnie naszło bo chyba długo cisza.....

No i Morka - Dobrze, że bioderka git!!!!

Do góry