reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Jest, jest,jest Emma urodziła się wczoraj o 20.30 i waży 3700. Wiem tyle że koleżanka ma miała długi poród i wspomagała się epiduralem, dziś jade zobaczyś to cudo:-)
Dzięki za kciukasy kobitki;-)

reklama
Jola -gratulacje dla kolezanki.
Moja mMia to istny aniolek kladzie sie spac mo 2030 spi do 5 rano nastepnie zje i spi do 9 potem lezy w kolysce resetujac sie co jakis czas.

Jola To super ze jest juz na swiecie:)

Dziewczyny czy ktoras tez tak ma???
Moja mała jak wstaje to strasznie płacze jak by ja ktos ze skory obdzierał i to za kazdym razem a jak juz wezme ja na rece to juz oki

hej ,hej ,hej

Wiecie ,a w dupie mam sprzatanie,codziennie chałupa lsnsni,a ja wsciekła bo czasu na nic nie mam:no:od dzisiaj tylko z lekka odgruzowuje:tak:

pasibrzuch ,przykre to co ci funduje rodzinka,rozumiem ,ze cie to dotkneło ale ich strata:tak:najlepsze spóznione życzonka:tak:
Nika równiez spóznione zyczenia:tak:
Lena witaj i pisz:tak:
kacha wawa uśmiech prosze,a wszystkim co cie wkurzają szyszki w dziurki:tak:
Asiowo ,ja *******ca dostaje przy moje dwójce ,a oskar ma 8 lat(wiecej przy nim roboty jak przy Olinku)a ciebie podziwiam ,ze dajesz rade z takimi maleństwami:tak:
Paula miłego lumpowania,ja tez czesto korzystam z tych instytucji
Jola gratki dla kolezanki
Gosia ,a niech dzieciaki dadzą tatusiowi popalic a co:-D
Wiecej nie pamietam:dry:

Dzisiaj maja mnie odwiedzic siostry mojego taty,wiec miłe popołudnie sie zapowieda:tak:
Mam ochote zarznąc Oskara pwychowawczynie:wściekła/y:ciagle uwagi przynosi ze szkoły,a to ze kogos popchnął,uderzył,przeklnął niedługo napisze ,ze Oddycha:wściekła/y:nosz kur**,przeciez to dziecko,a nie manekin:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ostatnio uczył sie czytac,dwie wielgachne strony:sorry2:umiał śpiewajaco i co?nie uwazał na lekcji i nie wiedział gdzie kolezanka skonczyła czytac ,a ta małpa mu jedynke z czytania postawiła,wydaje mi sie ,ze jedynke powinien z zachowania dostac ,a nie z czytania:angry::angry::angry:ja chce wakacje ,bo ta szkoła mnie nerwowo wykonczy,nie dziwie sie dziecku ,ze nie chce do szkoły chodzic:tak:
jeszcze wam napisze ,ze pani psycholog stwierdziła w swojej opinii ,ze dziecko intelektualnie jest ponad przeciętną rozwinięte:tak:testy na logike rozwiązał z klasy 3 ,a jest w pierwszej,moze pani nie lubi inteligentnych dzieci?

Leje,leje i jeszcze raz leje

sylwia, panie w szkole przeważnie nie przepadają za inteligentymi ale niegrzecznymi dziećmi więc normal ;-)Z tego co piszesz to jego niektóre zachowania są niepokojące, często też może przeklina bo słyszy od taty cię przepraszam ale tak wspominałaś.
Musicie d;-)użo i spokojnie z nim gadać, twoje emocje, że nie lubisz szkoły on wyczuje lub usłyszy jak komuś mówisz (bo, że przyleci na BB poczytać to wątpie aczkolwiek skoro czyta to musisz uważać) więc musisz mu roztaczać pozytywny obraz szkoły. Inaczej wyrośnie ci inteligenty huligan ze złym zachowaniem a szkoda.
Poza tym skoro jest nadbobudliwy to ja poważnie mowie - musisz mu oczyścić żywność, zero cukru - pobudza - troszke zaostrzyć ze słodyczami, i innymi , dużo warzyw, owoce w ktorych jest już cukier. Mogę ci poda troszke linkow o tym jak cukier wpływa na zachowanie.
yol_a - szukałam, czytałam i gadałam ze szkoła, chyba jasny gwint nam tych ferii nie oddzadzą bo juz w czasie letnich wakacji mamy urlop w minimalnej wersji więc sie nie należy :zawstydzona/y: Dorciaa ma najlepiej bo rodziła najpóźniej. Mnie braknie. Więc rozwiązanie mam takie: 2 dni z tyt urodzenia dziecka, 1 z tyt opieki (1 na zaś) i 5 dni L4. :-p Trudno

Kaja napisze tak-w dmu nie słyszałam zeby przeklinał:no:ale jak sie wchodzi do szatni w szkole to szok przezywam ,dzieci tak przeklinaja ,ze wstyd:tak:mielismy problem z jego zachowaniem ,ale moim zdaniem juz minął:tak:w domu jest ok.Miał trudny okres ,zachowywał sie strasznie ,podejrzewam ,ze dzieci mu dokuczaja ,bo pani zawstydza go przy całej klasie:wściekła/y:a Oskar nie nalezy do milczacych dzieci ,jesli sie z czyms nie zgadza ,to mówi.A zachowania typu popchnął ,szturchął moim zdanie sa normalne wsród dzieci:tak:widze jak sie zachowuja ,jak odbieram go ze szkoły,tylko dziwne ,ze te zachowania pani widzi tylko u mojego dziecka:tak:Psycholog kazała mi nastepnym razem zapytac co on robi dobrze ,i czy wogóle ma cos pozytywnego:tak:nie pozwoliła go cały czas strofowac :no:bo z kazdej strony kazdy mu mówi ,ze jest niedoby i niegrzeczny .swoich opinii na temat szkoły nie wyrazam przy nim ,zastanawiam sie powaznie nad zmianą klasy:tak:a o linki poprosze ,chetnie poczytam:tak:

reklama
jola: gratulacje dla koleżanki:) jeszcze nie tak dawno my tu na takie wieści codziennie czekałysmy heh
sylwia: niestety szkoła ma to do siebie, że raz wydana opinia przysycha na dziecku i cokolwiek by nie zrobi to zawsze będzie, że to on najgorszy, zły niedobry:( a jeszcze jak inteligentny i w kasze sobie dmuchac nie da to przekichane jak w ruskim czolgu.

Do góry