hej ,hej ,hej
Wiecie ,a w dupie mam sprzatanie,codziennie chałupa lsnsni,a ja wsciekła bo czasu na nic nie mam
od dzisiaj tylko z lekka odgruzowuje
pasibrzuch ,przykre to co ci funduje rodzinka,rozumiem ,ze cie to dotkneło ale ich strata
najlepsze spóznione życzonka
Nika równiez spóznione zyczenia
Lena witaj i pisz
kacha wawa uśmiech prosze,a wszystkim co cie wkurzają szyszki w dziurki
Asiowo ,ja *******ca dostaje przy moje dwójce ,a oskar ma 8 lat(wiecej przy nim roboty jak przy Olinku)a ciebie podziwiam ,ze dajesz rade z takimi maleństwami
Paula miłego lumpowania,ja tez czesto korzystam z tych instytucji
Jola gratki dla kolezanki
Gosia ,a niech dzieciaki dadzą tatusiowi popalic a co
Wiecej nie pamietam
Dzisiaj maja mnie odwiedzic siostry mojego taty,wiec miłe popołudnie sie zapowieda
Mam ochote zarznąc Oskara pwychowawczynie
ciagle uwagi przynosi ze szkoły,a to ze kogos popchnął,uderzył,przeklnął niedługo napisze ,ze Oddycha
nosz kur**,przeciez to dziecko,a nie manekin
ostatnio uczył sie czytac,dwie wielgachne strony
umiał śpiewajaco i co?nie uwazał na lekcji i nie wiedział gdzie kolezanka skonczyła czytac ,a ta małpa mu jedynke z czytania postawiła,wydaje mi sie ,ze jedynke powinien z zachowania dostac ,a nie z czytania
ja chce wakacje ,bo ta szkoła mnie nerwowo wykonczy,nie dziwie sie dziecku ,ze nie chce do szkoły chodzic
jeszcze wam napisze ,ze pani psycholog stwierdziła w swojej opinii ,ze dziecko intelektualnie jest ponad przeciętną rozwinięte
testy na logike rozwiązał z klasy 3 ,a jest w pierwszej,moze pani nie lubi inteligentnych dzieci?
Leje,leje i jeszcze raz leje