reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Cześć laseczki!
U nas też leje a na termometrze raptem 5 stopni - na szczęście na plusie ;-)
Bartosz zapadł w jakiś głęboki sen, bo śpi już od 9 :szok:
A ja w tym czasie ugotowałam rosół i ciasto upiekłam, no i nadrabiam BB.
Wątków się namnożyło, więc trzeba poprzeglądać, żeby się połapać.
No to zmykam buszować po forum i nadrabiać, co żeście naprodukowały :-)

Hello,

Mój Stasio kończy dziś 4 miesiące.

Dał mi przed chwilą nieźle popalić. Ryczał z pół godziny - nic go nie mogło uspokoić - w końcu zasnął ze zmęczenia na głodno.

kaja - ja pije kawę rozpuszczalna z czubatej łyzeczki. Nie pije tylko po południu bo wtedy doleciałoby na noc do Stasia i jeszcze żabka by mi nie spała. Nie zauważyłam żeby jakoś go to specjalnie pobudzało.

Byłam wczoraj na usg własnym - doktorek stwierdził, ze juz bąbelek jest i zabezpieczenia naturalnego niet, zatem za jakiś czas będzie miesiączka. Te plamienie w zeszłym tyg to musiał się jeszcze organizm po porodzie oczyszczać. Mam dużo więcej wydzieliny - więcej nawet niz w ciąży - bez zapachu i lekko zółtawa.

Nooo skończyłam!!
Adaś zasnął...

Pasibrzuszku wiem co czujesz bo i ja jestem rozdarta wewnętrznie!! Musisz wierzyć w to, że kiedyś w końcu się ułoży... Nie może byc całe życie do pupy!! Po każdej burzy wychodzi słońce... Potrzeba czasu!! :):*

Kacha, tulę Cie mocno!! Dużo siły życzę i wytrwałości... Przyjdzie dzień, że będziesz się uśmiechać do wszystkich i wszytskiego... Będzie lepszy czas... :):*

Agniecha mój psiak dziś też takie bąki ma, że lepiej nie mówić haha :D wyrodna pani jestem, zamknęłam ja w pokoju, ja siedze przy zamknietych drzwiach, a i tak daje... ;/

Mari_anna powodzenia w szukaniu niani!! Życzę tak dobrej jak nasza Ewa!! (naszą Ewę, to ze swiecą szukać... Trafiła się)[nasz = mojego brata córek niania, umówiliśmy się z nią, że będziemy jej Adasia wozić jak ja do pracy pójdę na te parę godzin, 400 zł będzie nas to kosztować :)]

Roxeen, filmik super :) dzisiaj chyba Adasiowi kąpiel w wannie zafunduję :D

Jolcia, dzwoniłam do kuzynki zapytać i ten fornir, ale nie odbiera ;/ pewnie ma klienta, jak oddzwoni, to dam Ci znac :) (kuzynka pracuje w sklepie meblowym i zna się na tym naprawde dobrze)
Najlepsze życzenia dla Stasia!! Mój Adaś wczoraj skończył ;D

Malwina, gratulacje dla siostry!! :) A nauczycielek jest duuużo tu hihi :D i ja niedługo dołączę do tego grona, a zarzekałam się,że nigdy w świecie!! ;D
Haha tak sobie pomyślałam... Ideałem mojego faceta był wysoki, potężny chłopak z czarnymi włosami i czarnymi oczami, a mam męża fakt, że wysokiego, ale chudego blondyna i niebieskich gałkach ;D hihihi

I ja widziałam styczniówkę 2011 z trojaczkami ;D a w ogóle dziewczyna ma 4 miesięczne dziecko... Masakra!! Współczuję jej!! Najważniejsze, że się cieszą...

Coś jeszcze miałam napisać, ale zapomniałam co ;p

Zmykam na to zimno!! Muszę torta zamówić na chrzciny!! :)
Adaś się obudził, ubieram go ciepło i w drogę :)

Ja sie witam zybciutko i uciekam bo brak czau jakos dzis a wczoraj mi internet zap.... i dopiero dzis rano wlaczyli. Wkurzam sie traznie bo nie mam wieci od kolezanki z porodowki od wczzorajzej nocy:no: telefon ma wylaczony:sorry2:
Odezwe ie jak nadrobie. Tyle co zapamietalam
Kacha glowa do gory....przejdzie...zawsze przechodzi:tak:
morka powodzzonka na badaniu:-)

A calej reszcie milego dnia zycze

Dziewczyny dzięki, ale ten dół się pogłębia z dnia na dzień i wszystko widzę w ciemnych barwach... To życie jest generalnie do d... Przed dzieciakami udaję, że wszystko jest w porządku, durnowato się śmieje, a na szczery uśmiech nie potrafię się zdobyć :sorry2:
cóż to się dzieję, tylko nie mów że to przez mamę:no:

Faktycznie wpaśc w depresję można... deszcz, wiatr... :-( fatalna pogoda. Dzieciaki tez takie wiatry i skoki ciśnień pewnie odreagowują.
yol_a napisz mi jak liczą u ciebie macierzyński, my możemy sobie jeszcze odebrać zxa ferie zimowe dwa tygodnie, tak? O ile u ciebie były ferie, bo u nas w tym roku były od 18 stycznia więc pewnie ty tez miałaś już macierzyński bo Filipotek tydzień wcześniej się urodził.
Mnie wyszło, że z dodatkowymi 2 tygodniami i z odebranym urlopem za ferie to dokładnie kończę macierzyński w dzień rozdania świadectw.
Piję kawkę zbozową :szok:nawet dobra, bezkofeinowa mi się skończyła, musze lecieć kupic. Pije któraś z was normalną kawe? Ale to pytanie tylko do cyckowych :-D
ja piję normalną kawę, nawet dwie dziennie, tylko słabe:tak:
U nas też pogoda do chrzanu:crazy:
Ja nadal bawię się w pielęgniarkę:no:, ile taka grypa żołądkowa może trwać?

reklama
Hej Dziewczyny, jestem styczniową mamą. Zuzia urodziła się 15 stycznia w Klinice w Bielsku. I o dziwo! jest grzeczna- nie wiem po kim hihihi

Trwa ok 2- 3 dni..... podobno....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry