reklama
Cześć laseczki!
U nas też leje a na termometrze raptem 5 stopni - na szczęście na plusie ;-)
Bartosz zapadł w jakiś głęboki sen, bo śpi już od 9
A ja w tym czasie ugotowałam rosół i ciasto upiekłam, no i nadrabiam BB.
Wątków się namnożyło, więc trzeba poprzeglądać, żeby się połapać.
No to zmykam buszować po forum i nadrabiać, co żeście naprodukowały :-)
U nas też leje a na termometrze raptem 5 stopni - na szczęście na plusie ;-)
Bartosz zapadł w jakiś głęboki sen, bo śpi już od 9
A ja w tym czasie ugotowałam rosół i ciasto upiekłam, no i nadrabiam BB.
Wątków się namnożyło, więc trzeba poprzeglądać, żeby się połapać.
No to zmykam buszować po forum i nadrabiać, co żeście naprodukowały :-)
Nieeeeeeeee:-)A tak apropos to wy dziewczyny wszystkie nauczycielkami jestescie????
HeheP
Tu urzędniczka się kłania;-)
P
Pająk
Gość
Hello,
Mój Stasio kończy dziś 4 miesiące.
Dał mi przed chwilą nieźle popalić. Ryczał z pół godziny - nic go nie mogło uspokoić - w końcu zasnął ze zmęczenia na głodno.
kaja - ja pije kawę rozpuszczalna z czubatej łyzeczki. Nie pije tylko po południu bo wtedy doleciałoby na noc do Stasia i jeszcze żabka by mi nie spała. Nie zauważyłam żeby jakoś go to specjalnie pobudzało.
Byłam wczoraj na usg własnym - doktorek stwierdził, ze juz bąbelek jest i zabezpieczenia naturalnego niet, zatem za jakiś czas będzie miesiączka. Te plamienie w zeszłym tyg to musiał się jeszcze organizm po porodzie oczyszczać. Mam dużo więcej wydzieliny - więcej nawet niz w ciąży - bez zapachu i lekko zółtawa.
Mój Stasio kończy dziś 4 miesiące.
Dał mi przed chwilą nieźle popalić. Ryczał z pół godziny - nic go nie mogło uspokoić - w końcu zasnął ze zmęczenia na głodno.
kaja - ja pije kawę rozpuszczalna z czubatej łyzeczki. Nie pije tylko po południu bo wtedy doleciałoby na noc do Stasia i jeszcze żabka by mi nie spała. Nie zauważyłam żeby jakoś go to specjalnie pobudzało.
Byłam wczoraj na usg własnym - doktorek stwierdził, ze juz bąbelek jest i zabezpieczenia naturalnego niet, zatem za jakiś czas będzie miesiączka. Te plamienie w zeszłym tyg to musiał się jeszcze organizm po porodzie oczyszczać. Mam dużo więcej wydzieliny - więcej nawet niz w ciąży - bez zapachu i lekko zółtawa.
Lariss
Fanka BB :)
Nooo skończyłam!!
Adaś zasnął...
Pasibrzuszku wiem co czujesz bo i ja jestem rozdarta wewnętrznie!! Musisz wierzyć w to, że kiedyś w końcu się ułoży... Nie może byc całe życie do pupy!! Po każdej burzy wychodzi słońce... Potrzeba czasu!! :*
Kacha, tulę Cie mocno!! Dużo siły życzę i wytrwałości... Przyjdzie dzień, że będziesz się uśmiechać do wszystkich i wszytskiego... Będzie lepszy czas... :*
Agniecha mój psiak dziś też takie bąki ma, że lepiej nie mówić haha wyrodna pani jestem, zamknęłam ja w pokoju, ja siedze przy zamknietych drzwiach, a i tak daje... ;/
Mari_anna powodzenia w szukaniu niani!! Życzę tak dobrej jak nasza Ewa!! (naszą Ewę, to ze swiecą szukać... Trafiła się)[nasz = mojego brata córek niania, umówiliśmy się z nią, że będziemy jej Adasia wozić jak ja do pracy pójdę na te parę godzin, 400 zł będzie nas to kosztować ]
Roxeen, filmik super dzisiaj chyba Adasiowi kąpiel w wannie zafunduję
Jolcia, dzwoniłam do kuzynki zapytać i ten fornir, ale nie odbiera ;/ pewnie ma klienta, jak oddzwoni, to dam Ci znac (kuzynka pracuje w sklepie meblowym i zna się na tym naprawde dobrze)
Najlepsze życzenia dla Stasia!! Mój Adaś wczoraj skończył ;D
Malwina, gratulacje dla siostry!! A nauczycielek jest duuużo tu hihi i ja niedługo dołączę do tego grona, a zarzekałam się,że nigdy w świecie!! ;D
Haha tak sobie pomyślałam... Ideałem mojego faceta był wysoki, potężny chłopak z czarnymi włosami i czarnymi oczami, a mam męża fakt, że wysokiego, ale chudego blondyna i niebieskich gałkach ;D hihihi
I ja widziałam styczniówkę 2011 z trojaczkami ;D a w ogóle dziewczyna ma 4 miesięczne dziecko... Masakra!! Współczuję jej!! Najważniejsze, że się cieszą...
Coś jeszcze miałam napisać, ale zapomniałam co ;p
Zmykam na to zimno!! Muszę torta zamówić na chrzciny!!
Adaś się obudził, ubieram go ciepło i w drogę
Adaś zasnął...
Pasibrzuszku wiem co czujesz bo i ja jestem rozdarta wewnętrznie!! Musisz wierzyć w to, że kiedyś w końcu się ułoży... Nie może byc całe życie do pupy!! Po każdej burzy wychodzi słońce... Potrzeba czasu!! :*
Kacha, tulę Cie mocno!! Dużo siły życzę i wytrwałości... Przyjdzie dzień, że będziesz się uśmiechać do wszystkich i wszytskiego... Będzie lepszy czas... :*
Agniecha mój psiak dziś też takie bąki ma, że lepiej nie mówić haha wyrodna pani jestem, zamknęłam ja w pokoju, ja siedze przy zamknietych drzwiach, a i tak daje... ;/
Mari_anna powodzenia w szukaniu niani!! Życzę tak dobrej jak nasza Ewa!! (naszą Ewę, to ze swiecą szukać... Trafiła się)[nasz = mojego brata córek niania, umówiliśmy się z nią, że będziemy jej Adasia wozić jak ja do pracy pójdę na te parę godzin, 400 zł będzie nas to kosztować ]
Roxeen, filmik super dzisiaj chyba Adasiowi kąpiel w wannie zafunduję
Jolcia, dzwoniłam do kuzynki zapytać i ten fornir, ale nie odbiera ;/ pewnie ma klienta, jak oddzwoni, to dam Ci znac (kuzynka pracuje w sklepie meblowym i zna się na tym naprawde dobrze)
Najlepsze życzenia dla Stasia!! Mój Adaś wczoraj skończył ;D
Malwina, gratulacje dla siostry!! A nauczycielek jest duuużo tu hihi i ja niedługo dołączę do tego grona, a zarzekałam się,że nigdy w świecie!! ;D
Haha tak sobie pomyślałam... Ideałem mojego faceta był wysoki, potężny chłopak z czarnymi włosami i czarnymi oczami, a mam męża fakt, że wysokiego, ale chudego blondyna i niebieskich gałkach ;D hihihi
I ja widziałam styczniówkę 2011 z trojaczkami ;D a w ogóle dziewczyna ma 4 miesięczne dziecko... Masakra!! Współczuję jej!! Najważniejsze, że się cieszą...
Coś jeszcze miałam napisać, ale zapomniałam co ;p
Zmykam na to zimno!! Muszę torta zamówić na chrzciny!!
Adaś się obudził, ubieram go ciepło i w drogę
jola.24
Fanka BB :)
Ja sie witam zybciutko i uciekam bo brak czau jakos dzis a wczoraj mi internet zap.... i dopiero dzis rano wlaczyli. Wkurzam sie traznie bo nie mam wieci od kolezanki z porodowki od wczzorajzej nocy telefon ma wylaczony
Odezwe ie jak nadrobie. Tyle co zapamietalam
Kacha glowa do gory....przejdzie...zawsze przechodzi
morka powodzzonka na badaniu:-)
A calej reszcie milego dnia zycze
Odezwe ie jak nadrobie. Tyle co zapamietalam
Kacha glowa do gory....przejdzie...zawsze przechodzi
morka powodzzonka na badaniu:-)
A calej reszcie milego dnia zycze
labamba23
podwójna mama
cóż to się dzieję, tylko nie mów że to przez mamęDziewczyny dzięki, ale ten dół się pogłębia z dnia na dzień i wszystko widzę w ciemnych barwach... To życie jest generalnie do d... Przed dzieciakami udaję, że wszystko jest w porządku, durnowato się śmieje, a na szczery uśmiech nie potrafię się zdobyć
ja piję normalną kawę, nawet dwie dziennie, tylko słabeFaktycznie wpaśc w depresję można... deszcz, wiatr... :-( fatalna pogoda. Dzieciaki tez takie wiatry i skoki ciśnień pewnie odreagowują.
yol_a napisz mi jak liczą u ciebie macierzyński, my możemy sobie jeszcze odebrać zxa ferie zimowe dwa tygodnie, tak? O ile u ciebie były ferie, bo u nas w tym roku były od 18 stycznia więc pewnie ty tez miałaś już macierzyński bo Filipotek tydzień wcześniej się urodził.
Mnie wyszło, że z dodatkowymi 2 tygodniami i z odebranym urlopem za ferie to dokładnie kończę macierzyński w dzień rozdania świadectw.
Piję kawkę zbozową nawet dobra, bezkofeinowa mi się skończyła, musze lecieć kupic. Pije któraś z was normalną kawe? Ale to pytanie tylko do cyckowych
U nas też pogoda do chrzanu
Ja nadal bawię się w pielęgniarkę, ile taka grypa żołądkowa może trwać?
reklama