witam się i ja!
jakoś nie mogę dojśc do siebie po tych chrzcinach. Normalnie odchorowuje swoje i leże do góry oponka brzuszną i NIC a NIC mi sie nei chce;-)
Najlepszy hicior chrzcin - tylko usiądźcie. Wczoraj rano mój M mówi, że komuś coś w łazience spadło, bo chodniczki ubrudzone i kafelki. No to poszłam i patrzę i patrzę a tam jakieś ciemne plamy. No i mnie tchnęło i schyliłam się powąchać- matko jedyna mało nie padłam. Siostrzeniec mojego męża - 6 latek zasrał nam chodniczki w łazience

No bo tylko on jest na tyle nienormalny, że mógł to zrobić! Nikogo innego nie podejrzewam, bo przecież sami dorośli ludzie i nikt na tyle niepoważny nie jest.. Wścieklizny dostałam najpierw, a potem pół dnia sie śmiałam, że papieru nie mógł znaleźć, albo że w majty zrobił i mu wyleciało. I jeszcze jak zasypiałam to mi M mówi, że jak odwoził siostrę z tym gówniarzem małym (jakie to teraz pasujące słowo do niego-gówniarz

) to na niego warczała i krzyczała, że się spóźnią na pociąg i jej odwarknąl "nie zesraj się", a ona na to "a może się zesram" - prawie się z łózka wyturlalam ze śmiechu bo naprawdę nam zasrali te chodniczki - kurde jak to człowiek musi uważac co komu proponuje hahah
Nadineczka: moja fryzura układa się sama i mam krótkie włosy;-)no i kurde nareszcie przestaja wypadać - co prawda pewnie dzięki minerałom, które biorę, ale i lżejsze są, bo krótkie to i sę głowy trzymają
Emilcia: fryzurka co wyralas fajowa, tylko dziennie 30 minut żeby tak ją ułożyć stracisz
ASIAX: a nic sie nie da przedłużyć z tą rehabilitacją? a może spróbuj na początek dogadać się z szefem i wróc na pół etatu dopóki Miki malutki? to zawsze będziesz więcej w domu niż tylko te 2-3h z nim dziennie... a juz jednak jakaś kasiorka będzie!
Dorcia: tylko chłopu nie mów, że już tylko 6kg ci zostało, bo się przestraszy jeszcze i zapomni co obiecał
Dormark: najlepszego dla Mii.
Asiowo: pamiętaj, że po chmurach zawsze w końcu wychodzi slonko, więc dużo sił na chwilow kryzys i czekaj na te słoneczko w waszym życiu!
No i zapomniałam co jeszcze chciałam napisać