Dorciaa
Fanka BB :)
to i ja się melduję przez pogodę wczorajszy dzień masakra ani wyjść ani nic takie marnotrastwo a dziś oczywiście pięknie tylko że m i ja do pracy
w doopkę jeża noo
m mi buchnął auto a chciałam do lumpa podjechać po coś dla Dżona ostatnio kupiłam mu tam koszulkę diesel i lacoste
taką mini mini polóweczkę
hehe to może ja buchnę jego: 180KM sportowe renault megane...hihi ale byłby dym
no ale co, moje to zabiera nie? tylko że do tamtego nie mam jak fotelika wepnąć zresztą isofix też odjechał do pracy...
a jeszcze od. chrzcin...zebraliśmy 1500zł! tzn Jaś, będzie na nowy fotelik bo z tego wyrasta uff - no i m chce też buchnąć na oc
ehhh...
a i najważniejsze! tylko podkreślam TYLKO my nie mieliśmy dziecka w wózku (m naciskał co mam mu za złe)!!!!!! Nie omieszkałam wspomnieć o tym teściowej

w doopkę jeża noo
m mi buchnął auto a chciałam do lumpa podjechać po coś dla Dżona ostatnio kupiłam mu tam koszulkę diesel i lacoste
a jeszcze od. chrzcin...zebraliśmy 1500zł! tzn Jaś, będzie na nowy fotelik bo z tego wyrasta uff - no i m chce też buchnąć na oc

a i najważniejsze! tylko podkreślam TYLKO my nie mieliśmy dziecka w wózku (m naciskał co mam mu za złe)!!!!!! Nie omieszkałam wspomnieć o tym teściowej