reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Bryyyyy:-)
Jetem, w lepzym humorze bo mielismy zolta kupe:-D (mala rzecz a cieszy)

heej Kobitki :-)
kuuuurde dawno nie było tak kaszaniastej pogody jak dzisiaj - od rana leje, szaro buro - założe się ze jak jutro wszyscy wróca do pracy to będzie wspaniała pogoda ! a chciałam dzisiaj z Maludą do zoo na spacer jechac a tu cały dzien w domku się szykuje :-(
wcoraj cały dzień bylismy nad jeziorem na działce i u znajomych na grilu wiec mała spała pół dnia na świerzym powuetrzu :-)
mysłalam ze potem będzie ładnie spała w nocy a tu klops budziła się co chwile :-D

no nic jak pogoda taka kaszaniasta to wezme sięmoże za pisanie pracy wońcu hihihih :-D

aaaaa i jutro kupie sobie test ciążowy cobym wiedziała na czym stoje....ale jak jestem wciaży to mi ręce opadna wiec lepiej zeby był negatywny! :-) a swoją droga jestem ciekawa czemu nie mam jeszcze okresu drugiego zwłaszcza że nie karmie piersią już ! <szok>

Oj nie przesadaj, drugie dla towarzytwa Maludzie by sie przydalo;-)

U nas tez pogoda do bani, pewie przesiedzimy w domu albo na ogrodek wyjdziemy:tak:
Milego dnia

reklama
Jakie bustki na BB szok normalnie.

Tysiolek - a może w lutym to nie była @, tylko organizm czyścił się jeszcze po porodzie. Ja też tak miałam, że w styczniu po CC tylko tydzień mi się oczyszczało i nic, a potem po trzech tygodniach znowu sie zaczęło i trwało przez 2 tygodnie. Nie pomyślałam ani przez chwilę, że to mogła być @. Coś mi sie wydaje, że u Ciebie może być podobnie.

KLara za jakieś dwa tygodnie będę marcheweczką oby tym razem farba nie zmyła się z drugim myciem:sorry2:

no to relejszyn

chrzciny super wypas mogę tak codziennie naprawdę uwielbiam takie imprezy organizować wymyślać zamawiać materiały na stół i w ogóle te kwiaty też ja sama taka zemnie zocha samocha jedzonko szykowałam z mamą na pół wszyscy zmieścili się w salonie łącznie 18sztuk było pięknie JAś był mega grzeczny zamiast spać w kościele to on księdza przedrzeźniał aż się głupia poryczałam ze śmiechu! lanie wody baardzo mu się podobało i po tej kąpieli poszedł spać :D były z nami trzy inne chrzty same chłopaki! po imprezie m latał ze szmatą i wszystko na powrót pucował:D
nikt mnie nie wnerwił więc pełen sukces to dobrze bo na choince w ogródku z dziesięć szyszek na krzyż zostało:sorry2:

E: u nas leje od rana nie ma co z doopą zrobić wszystko pozamykane buuuuuu:(

Dzięki za wsparcie. To nie jest rodzina, bo rodzina trzyma się razem, a nie intryguje przeciw sobie.
Dziadkom zamówiłam na rocznicę ślubu wazon, mieliśmy jechać, jutro wyślę bez życzeń kurierem (gdyby nie to, że ma grawerowanie to sobie bym go zostawiła ;-)).
Pewnie i tak znowu kiedyś się nasłucham hak to babcia kocha i płacze za Emilką.

W sobotę byliśmy u spowiedzi, po raz pierwszy od ślubu. Był taki fajny ksiądz, że popłakałam się. Powiedział mi, że te wszystkie muszę, powinnam itp. zabijają mnie, że małą kocha mnie jaką jestem, a nie jaką chciałabym być i że zawsze znajdzie się ktoś, kto powie mi, że nie jestem idealna. Zaprosił mnie do siebie na rozmowę, gdybym chciała pogadać.
A na chrzcinach to on miał kazanie i powiedział, że jak ktoś mówi, że kocha, a nie ma go przy nas, to to jest wielka ściema i komuś takiemu nie należy ufać.
I choć średnio wierząca jestem, wcale nie praktykująca, to jakoś tak przez te chrzciny poczułam taką siłę, że nie jestem sama.

A Pan Mąż zażyczył sobie po remoncie cięcie herów i po 3 pytaniach, czy świadomie podjął decyzję i jest pewny, że chce to robić Pani Żona wzięła nożyczki, pociachała, poprawiła maszynką i voila :-D Ponoć tylko dotrzymał słowa, bo powiedział, że jak się obetnę to on też ;-)

Agbar no właśnie się zastanawiałam czy tam u Was to se kościół można wynająć bo tak pusto:)
Fajnie że mu się poprawia . Buni to już prawie całkiem wszystko zeszło. Czyli tak jak mowiła dermatolog:)
MIłego dzionka kobitki:)

Hihi...dobrze ze bylo tak pusto...Z dodatkow specjalnych i akcentow humorystycznych ( bo u nas zawsze COS musi byc) : na dzien dobry Alex jak ksiadz go wital beknal,potem puscil baka,dluuuugiego i glooosnego....wszyscy juz piali....a kiedy ksiadz do niego i do nas przemawial,Alus beknal,pierdnal po czym zrobil sie czerwony,steknal i..wszyscy poczuli oszalamiajaco won....Prawie umarlam ze smiechu...a ksiadz na to,ze stoickim spokojem: noooo widac,ze diabel go opuszcza:-D

Dorcia- myślę, że nie zejdzie, u Roxen kolor wyglada profesjonalnie!!! I fajnie, że tak lubisz takie organizacje, może powinnaś w przyszłości pracę wiązać z jakąś taką organizacją imprez i się realizować?

Jola - czytałam Twoje życzenie na temat żółciutkiej i pięknej kupy - gratki dla Synka!!!Super że już jest ok!!!!!

Pasibrzuch - pewnie wyślij wazon....
sruu...
niech myślą.....

Agbar- przepraszam, ale sikam ze śmiechu z Twojej relacji, a na poważnie popłakałam się....

No nic, młody ma już dziś 2 drzemkę bo pogoda pod psem.....

Hihi...dobrze ze bylo tak pusto...Z dodatkow specjalnych i akcentow humorystycznych ( bo u nas zawsze COS musi byc) : na dzien dobry Alex jak ksiadz go wital beknal,potem puscil baka,dluuuugiego i glooosnego....wszyscy juz piali....a kiedy ksiadz do niego i do nas przemawial,Alus beknal,pierdnal po czym zrobil sie czerwony,steknal i..wszyscy poczuli oszalamiajaco won....Prawie umarlam ze smiechu...a ksiadz na to,ze stoickim spokojem: noooo widac,ze diabel go opuszcza:-D

:-D:-D:-D:-D no to go opuscil:-D:-D:-D:-D

no historia rewelacyjna, opowiedziałam mężowi, śmialiśmy sie że ho ho :)

Witam juz prawie po weekendzie!!!

Ale pogoda!!!,no ale jutro ma byc juz lepiej.

My własnie wrocilismy, bylismy ze znajomymi pod domkami, wczoraj grilowalismy, troche pilismy, a dzis juz trzeba było wracac:-(
Zuzia nawet była grzeczna i w nocy tez spała tak jak w domu.Całe szczescie:-D

A tak to mam dziewczyny bardzo goraca prosbe, TRZYMAJCIE JUTRO KCIUKI, bo mam egzamin na prawko, jak ja sie boje:szok: i jeszcze testy a czasu nie było zeby sie pozadnie nauczyc. No ale trudno sie mowi ,tylko tych pieniedzy szkoda:no:

reklama
Witajcie Kochane!!
Cieszę się, że chrzciny udane :)
ciekawe jak to będzie u nas... ;)

Pasibrzuch przykro mi bardzo... :( Tulam Cię mocno... A ksiądz mądre slowa powiedział...
Gratuluję decyzji mężowi ;)
Agbar hihihi ;D musiało być naprawdę zabawanie ;D hihihi

Roxeen też bym się jodu nawdychała...

Tysiolek ja w lutym i to na koniec też miałam okres, który okresem nie był, tylko organizm po ciąży się czyścił... Okres miałam 2 tygodnie temu, zobaczymy jak regolarny będzie... Przed ciążą miałam co 4 tygodnie, we wtorek, między 12:15, a 12:30. Teraz też bym tak chciala... :)

Kaja super, że weekend udany!! :)

Dorciaa super, że szyszki potrzebne nie były ;)

A u mnie smutno... :(
W sobotę poszliśmy sobie na imprezę, fajnie tak jest się odstresować... :)
Wczoraj już nie najlepiej się czułam(na imprezie trochę mnie przewiało) ale Adaś mleka nie miał, więc poszliśmy do rossmana po mleczko i po drodze taki deszcz nas złapał, że dziś wszystko mnie boli, smarkam, kaszle i ogólnie czuję się beznadziejnie ;(
Jak szliśmy to też buty mnie obtarły i to takie, które noszę od września ;( no mówię Wam... Jest koszmar ;(

W czwartek byłam z koleżanką na piwku, poplotkowałyśmy sobie, fajnie było :) o 19.30 Sławek po mnie przyjechał. Szłam z koleżanką na parking, po drugiej stronie deptaku szli ludzie... Moja Ewcia mówi 'też bym chciała tak na stare lata', patrzę jak?! Idzie babka z facetem i się obsciskują, całują... Ładny widok... Naprawdę... Ale jak zobaczyłam co to za facet i co to za baba... ;(
to był mój ojciec... Do teraz nie mogę się otrznąsnąć po tym ;(
Inaczej jest wiedzieć, a inaczej coś takiego zobaczyć...
Tak sobie pomyślałam, że nie odezwę się do ojca przez weekend... A jak ja się nie odezwę, to on też nie... Przykro mi okropnie... ;(
Szyszka mu!!

A propos szyszek :) Jak byłam na imprezie w sobotę, to tam była taka piękna, wielka szyszka!! trochę okurzona, bo stała tam już jakieś 12 lat i wzięłam ją sobie :) tzmn, podarował mi ją kuzynki chłopak :D i teraz mam broń w domku ;)

Szkoda, że weekend się kończy...
Dobrze, że na te samotne dni w tygodniu mam Was, zawsze tu obecne ;) :)

Miłego wieczorku :*

e: napisałam wieczorku, a tu dopiero ta godzina... Ale ciemno za to jak cholera ; co jest z tą pogodą?!

Malwina kciuki zaciśnięte!! ;D

e: zapomniałam!!
Adaś jest po pierwszym soczku i pierwszym daniu ;D Dałam mu 20 ml soczku w piatek, a wczoraj 5 łyżeczek dania ;D gdybyście go widziały... ;D pięknie wcina :D hihihi

I nabyliśmy nową umiejętność ;D
Potrafimy przewrócić się z plecków na brzuszek ;D teraz już nie można Adasia zostawić samego ani na chwilę, bo rozrabia tak, że hej :D Ostatnio z przewijaka by nam spadł :) skubany mały mój kochany :)

Ostatnia edycja:
Do góry