reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
macie dziewczyny powera w tych kciukach, za które niniejszym serdecznie dziękuje, bo dostałam te robotę! zaczynam 17-ego po urlopiku:d
Jestem szczęśliwa i padam na twarz, buziaki wielkie dla was wszystkich !!!

Sorga, Nika, cieszę się!!!!!
Yola- toż faktycznie miałaś rozrywkę :) ja znów domysłem i zrozumieniem zabłysłam!!!!
I nie mam nic siły pisać -
takoż więc wybaczta baby, miłej nocki
e:
no jeszcze napiszę, że choruszkom zdrowia!!!Gosia!!!!

Gosiak23 a Małe Talenty w Luboniu otwierają - ale to bys chyba miała jak na koniec świata co???
Przekichane z tym przedszkolem...

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie!
Ja już kawkę kończę, Tymuś bawi się na macie. Martwi się, że po tej biegunce nadal dużo kup robi i w nocy dziś była jedna (wczoraj dwie więc jest postęp) ale w nocy już dawno nie robił. No i nadal są zielonkawe choć do szpinaku im daleko.. to się pocieszam.

dormark - zdrowia, coś mi się wydaje, że niedawno byłaś chora...wspólczuje
Sorga - gratulacje!!

Witam serdecznie!
Ja już kawkę kończę, Tymuś bawi się na macie. Martwi się, że po tej biegunce nadal dużo kup robi i w nocy dziś była jedna (wczoraj dwie więc jest postęp) ale w nocy już dawno nie robił. No i nadal są zielonkawe choć do szpinaku im daleko.. to się pocieszam.

dormark - zdrowia, coś mi się wydaje, że niedawno byłaś chora...wspólczuje
Sorga - gratulacje!!

Bo ja tak naprawde od tamtego razu nie wyzdrowialm.

Witajcie!
Melduję, że katar opanowany! wczoraj była masakra bo była temperatura i totalne marudzenie a dziś są uśmiechy!!! już się zaczynałam martwić wczoraj bo zero zabawy było, ale dziś nadrabiamy.
Kaja u nas biegunka poszła po zastosowaniu probiotyku, rozważ tę Bio gaję. :tak:;-)Tam nie ma nic złego chyba:szok:
klara :-D:-D:-D
sorga witaj i gratuluję pracy

Witam serdecznie,
Maksiu zjadł i leży koło mamusi na łóżeczku. Za chwilę idziemy ćwiczyć, a potem chyba spacerek, bo jest ładna pogoda.

Kaja - z tymi małymi ciuszkami to coś podejrzane, czyżby trzecie dzidzi? :-D

Sorga - witaj serecznie i gratulacje, powodzenia w nowej pracy :-)

Czechow - moja córcia też niekiedy mówi, że mnie nie kocha :-(, z nastolatkami jest niestety jeszcze gorzej. Rozumiem, że jest Ci przykro.

Z perspektywy czasu i doświadczenia wydaje mi się, że mała różnica wieku między dziećmi to duży plus (niekoniecznie dla rodziców, ale dla dzieci na pewno).
U mnie w domu było czworo dzieci rok po roku (ja najstarsza) i moja mama jakoś dała sobie radę.

Dormark - bidulko chorowitko, tulę mocno

reklama
Dementuje plotki jakobym chciała te ciuszki dla kolejnej dzidzi trzymać...:szok: juz mi tu macy sugerowała teraz Marianna :szok:... cisza mi tu...:-D Ja taka staroświecka chyba jestem, że jakoś cięzko mi się rozstawać z rzeczami jakie mam. M jest u nas w domu od wywalania i to musi sie nagadac abym pozwoliła albo robi to bez mojej wiedzy i jak nie widzę to sercu nie żal:eek: Muszę nad sobą popracować.
yol_a ja ten probiotyk chętnie alem mało kumata a ja mam go wziąśc czy Tymkowi jakoś dzo dziuba - nie znam tej Bio gaja? No i fajnie, że niebezpieczeństwo jakiejs choroby minłęo u was. Tak trzymać.

edit: doedukowalam się, są krople.. dzięki, chyba polecę kupić.

Do góry