reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
macie dziewczyny powera w tych kciukach, za które niniejszym serdecznie dziękuje, bo dostałam te robotę! zaczynam 17-ego po urlopiku:d
Jestem szczęśliwa i padam na twarz, buziaki wielkie dla was wszystkich !!!

Sorga, Nika, cieszę się!!!!!
Yola- toż faktycznie miałaś rozrywkę :) ja znów domysłem i zrozumieniem zabłysłam!!!!
I nie mam nic siły pisać -
takoż więc wybaczta baby, miłej nocki
e:
no jeszcze napiszę, że choruszkom zdrowia!!!Gosia!!!!

Gosiak23 a Małe Talenty w Luboniu otwierają - ale to bys chyba miała jak na koniec świata co???
Przekichane z tym przedszkolem...

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie!
Ja już kawkę kończę, Tymuś bawi się na macie. Martwi się, że po tej biegunce nadal dużo kup robi i w nocy dziś była jedna (wczoraj dwie więc jest postęp) ale w nocy już dawno nie robił. No i nadal są zielonkawe choć do szpinaku im daleko.. to się pocieszam.

dormark - zdrowia, coś mi się wydaje, że niedawno byłaś chora...wspólczuje
Sorga - gratulacje!!

Witam serdecznie!
Ja już kawkę kończę, Tymuś bawi się na macie. Martwi się, że po tej biegunce nadal dużo kup robi i w nocy dziś była jedna (wczoraj dwie więc jest postęp) ale w nocy już dawno nie robił. No i nadal są zielonkawe choć do szpinaku im daleko.. to się pocieszam.

dormark - zdrowia, coś mi się wydaje, że niedawno byłaś chora...wspólczuje
Sorga - gratulacje!!

Bo ja tak naprawde od tamtego razu nie wyzdrowialm.

Witajcie!
Melduję, że katar opanowany! wczoraj była masakra bo była temperatura i totalne marudzenie a dziś są uśmiechy!!! już się zaczynałam martwić wczoraj bo zero zabawy było, ale dziś nadrabiamy.
Kaja u nas biegunka poszła po zastosowaniu probiotyku, rozważ tę Bio gaję. :tak:;-)Tam nie ma nic złego chyba:szok:
klara :-D:-D:-D
sorga witaj i gratuluję pracy

Witam serdecznie,
Maksiu zjadł i leży koło mamusi na łóżeczku. Za chwilę idziemy ćwiczyć, a potem chyba spacerek, bo jest ładna pogoda.

Kaja - z tymi małymi ciuszkami to coś podejrzane, czyżby trzecie dzidzi? :-D

Sorga - witaj serecznie i gratulacje, powodzenia w nowej pracy :-)

Czechow - moja córcia też niekiedy mówi, że mnie nie kocha :-(, z nastolatkami jest niestety jeszcze gorzej. Rozumiem, że jest Ci przykro.

Z perspektywy czasu i doświadczenia wydaje mi się, że mała różnica wieku między dziećmi to duży plus (niekoniecznie dla rodziców, ale dla dzieci na pewno).
U mnie w domu było czworo dzieci rok po roku (ja najstarsza) i moja mama jakoś dała sobie radę.

Dormark - bidulko chorowitko, tulę mocno

reklama
Dementuje plotki jakobym chciała te ciuszki dla kolejnej dzidzi trzymać...:szok: juz mi tu macy sugerowała teraz Marianna :szok:... cisza mi tu...:-D Ja taka staroświecka chyba jestem, że jakoś cięzko mi się rozstawać z rzeczami jakie mam. M jest u nas w domu od wywalania i to musi sie nagadac abym pozwoliła albo robi to bez mojej wiedzy i jak nie widzę to sercu nie żal:eek: Muszę nad sobą popracować.
yol_a ja ten probiotyk chętnie alem mało kumata a ja mam go wziąśc czy Tymkowi jakoś dzo dziuba - nie znam tej Bio gaja? No i fajnie, że niebezpieczeństwo jakiejs choroby minłęo u was. Tak trzymać.

edit: doedukowalam się, są krople.. dzięki, chyba polecę kupić.

Do góry