reklama
Karoli4
Fanka BB :)
A ja sie tylko witam:-)
i melduje, ze znikam:-)
Lece sie spacerkowac, poki ksieciunio najedzony. U nas cieplo bardzo 23 stopni od rana, a ja pchajac wozek non stop niemal pod gore (to miasto jest tak niestety usytuowane) poce sie jak nie wiem co. Jedyny plus, ze mam silownie za friko:-)
i melduje, ze znikam:-)
Lece sie spacerkowac, poki ksieciunio najedzony. U nas cieplo bardzo 23 stopni od rana, a ja pchajac wozek non stop niemal pod gore (to miasto jest tak niestety usytuowane) poce sie jak nie wiem co. Jedyny plus, ze mam silownie za friko:-)
jola.24
Witam :-)
Roxeen, aby było poprawnie pod względem pedagogicznym, powiem: 'ZACHOWAŁAŚ SIĘ JAK ZŁODZIEJ' A żeby Ci od tego słonka takie piegi jak mi wylazły
Ale co tam chmury i wiatr ... zaraz wyruszamy na spacerek
Tysiolek, śliczna kiecka !!! bardzo kobieca
Paula, jeszcze raz wielkie gratki !!! super, że weselicho udane :-)
Dormark, Gosia, duuużo zdrówka !!!
Gosia, a z przedszkolem to jaja są już prędzej rozumiem problem ze żłobkami, ale jak państwo nie potrafi zapewnić miejsc w przedszkolach, to powinno matkom wypłacać zasiłek w wysokości pensji ... ja nie jestem zwolenniczką wracania do pracy po 5 miesiącach macierzyńskiego, ale siedzenie z dzieckiem do czasu aż pójdzie do szkoły, bo nie ma się gdzie go posłać, to lekka przesada ... chory ten nasz kraj pod tym względem
Sorga, kciukasy były zaciśnięte jak po rozmowie ???
Malwina, super, że z malutką OK :-)
Jola.24 ... to w który miesiąc przyszłego roku celujemy ??? Miło by było mieć kogoś znajomego w kolejnej grupie mamusiek ;-)
Zmykamy się przewietrzyć
Ja sie jeszcze nie zdwcydowac ale musimy sie dogadac bo jak isc do innej grupy to tylko w razem, w kupie razniej moze na jakis cieplejszy miesiac co???;-)
Moje dziecko wszamalo butle, marchewke, zapilo herbatko i poszlo w kime a na mnie sterta prasowania szczeka a tymczasem koncze swoj obiad- twarozek odtluszczony z sola pychota
LauLau
Jolcia7777, gratuluje podwyzki. Masz swietnego pracodawce.
JoL, najlepsze dzieciaczki styczniowe. Czas sie wziac do pracy!
Wiem, wiem Macy ... ale niewiele czasu zostało, żeby się na styczeń załapać, więc z bólem serca, ale inny miesiąc też zaakceptuję ;-)
Ja sie jeszcze nie zdwcydowac ale musimy sie dogadac bo jak isc do innej grupy to tylko w razem, w kupie razniej moze na jakis cieplejszy miesiac co???;-)
Jola, to się kurde szybko decyduj, bo przecież nie będziemy w upały z wielkimi bebzolami i nogami napuchniętymi jak bańki na wodę chodzić ... a raczej biegać za naszymi małymi odkrywcami ;-)
Właśnie ubrałam moje dziecię na spacer ... i co ??!!?? ...oczywiście najlepsza pora na kolejną kupę
Spóźnione o kilka miesięcy, ale pamiętacie te czasy zgagi? ;-)
Pasibrzuch Dobre!!!
Mam stronkę z listami i rozmyślam ale ja jestem człowiek MPK;-) i cholerka nie zdążę jej nigdzie zawieźć przed pracą no nie pasuje mi kompletnie bo ja mam pracę od 6:00 i dość głupi dojazd bo z przesiadkami i zlatuje mi rano godzina na dojazd a muszę zawsze tak zgrać by na ten co sie przesiadam zdążyć bo rano jedzie 2 razy na godzinęGosiek a patrzyłas na te listy gdzie zostały miejsca wolne ?
mojej siory zuzka tez isę nie odstała do żadnego z trzech wybranych ale siora wczoraj obdzwaniała wszystkie gdzie zostały miejsca wolne i ostatecznie zapisała na Mickiewicza (za Merkurym) troche jest miejsca w Poznaniu - zalezy gdzie mieszkasz.....
a dzieciaka mi też szkoda o 4:00 budzić a jak przyjdzie zima to już w ogóle będę latać o ciemku (mąż jak ja idę na rano to przeżywa a gdzie z dzieckiem) u nas by ją babcia odprowadzała a ona znowu nie da rady z dwójką autobusem
Ostatnia edycja:
A my już po usg.Dla tych co trzymali kciukaski to wielkie dzięki!!!!
Weszłam do przechodni zapłaciłam 80 zł.Badanie trwało 3 minuty z rozebraniem i ubraniem maleństwa!No ale usłyszalam że wszystko jest oki i to najważniejsze! Pozdrawiam wszystkie mamuśki i idę gotowac obiadek
Weszłam do przechodni zapłaciłam 80 zł.Badanie trwało 3 minuty z rozebraniem i ubraniem maleństwa!No ale usłyszalam że wszystko jest oki i to najważniejsze! Pozdrawiam wszystkie mamuśki i idę gotowac obiadek
reklama
P
Pająk
Gość
Moge Ci przeslac, jak chcesz. Albo sie przez sito opalaj. :-)
Wyobraziłam sobie właśnie roxeen na solarium z durszlakiem przed twarzą ;-) ;-)
jak byłam mała to też miałam na nosie i teraz zniknęły, a na stare lata przesunęły się chyba na ramiona, plecy i ręce ;-(
Ostatnio edytowane przez moderatora: