reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczynki wybaczcie, ale nie dam rady opisać, tylko szybko z pamięci:
Paula spóźnione najszczersze i najserdeczniejsze życzenia: bądźcie szczęśliwi
Agagsm i agbar nie dajcie się rodzince i powodzenia na chrzcinach
Roxeen ty kradziejko jedna
Klara rozrywka polegała na tym, że musiała co chwilę wsawać albo o jednego, albo do drugiego, natomiast kja dzisiaj też kicham. Milego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
U nas słoneczko. :tak:
agbar i agagsm - juz za was trzymam kciuki, za uroczystość i ten najazd rodzinny.
sorga - mam nadzieję, że udało się w pracy
yol_a a u ciebie co tam, mało się pokazujesz, jak zdrówko wasze? Kochani opamiętać się, nie chorować.
paula - super, że uroczystości udane, fotki macie cudne.
Pasibrzuch - ty firmę remontową otwieraj :-D
emilcia - nie denerwuj się pismem, wszystko się da wyjasnić na pewno.

No to się melduję pierwszy raz od dawna tak wcześnie,ale mały ucina sobie drzemkę więc mam chwilę.

U nas słońce pojawia się i znika;-):-),Z idzie do pracy na popołudnie,a ja z Antkiem odpoczywać będziemy po ostatnich odwiedzinach znajomych.

Roxeen to my teraz z tym pejczem na ciebie się szykujemy za to słoneczko:-D
E_milcia ty się nie przejmuj jak zapłaciłaś to ich olej po prostu,pewnie bałagan w papierach mają i już:tak:
yol_a zdrówka wam życzymy;-)
Paula super że impreza się udała ale przecież nie mogło być inaczej bo wszystkie byłyśmy z Tobą duchem:-)
Malwina18 trzymam kciuki
Paibrzuch dzielna babka z Ciebie
abgar i agagsm doskonale Was rozumiem będe przechodzić to samo latem

Ostatnia edycja:
Paula wielkie gratulacje !!! :tak:

Pasibrzuch gratki ;-)

Witam przede wszystkim :tak:

Niestety ja znowu chora katar gardło :baffled:

Zmobilizowałam się i jutro też zaliczam fryca :-)

Moja córa się nie dostała do przedszkola :wściekła/y:.... i se pójdę do pracy :baffled:

Wspolczuje Gosia. To sie nazywa polska polityka prorodzinna. Tutaj kazde trzyletnie dziecko ma prawo do 2,5 godziny w przedszkolu. A po czwartych urodzinach we wrzesniu idzie na caly dzien. Moj synek dostal sie do szkoly katolickiej. Wlasnie kilka dni temu dostalismy decyzje. :-)

Dzieki dziewczyny za kciukasy, pomogły!!!!!!!!

Płucka czyste, takze kamien z serca

A ja ide prasowac i mieszkanie ogarnac

Słonca niestety brak:no:

Spóźnione o kilka miesięcy, ale pamiętacie te czasy zgagi? ;-):-D
[video=youtube;g_uG9t8pX5I]http://www.youtube.com/watch?v=g_uG9t8pX5I&feature=player_embedded[/video]

Cześć,

Nooo nadrobiłam Was po 2 dniach – ufff – strasznie wolno mi szło bo Stas ciągle chce jeść ;-) a Kajowe granulki sprawiły, że moje cycki znów płyną rzeka mleka ;-).

Goście pojechali i znów mam spokój ;-)

Agniechak – karm w maseczce – zdrowia życzę !!!

E_milcia – gratuluje propozycji pracy!!! A i ja nie chciałam być nauczycielką… Musisz rozważyć wszystkie za i przeciw.
A matematykę wyższą to polubiłam dopiero na studiach właśnie – a wygląda na to, że skończyłam ten sam kierunek co Ty jak widzę ;-) tylko, ze w wawie i kilka dobrych lat temu ;-). Moimi ulubionymi przedmiotami była geologia, mechanika budowli i konstrukcje żelbetowe ;-)
Zatem jeśli płacą tyle ile tysiolek/roxeen pisze to się decyduj. Zobaczysz czy Ci się podoba i zawsze będziesz mogła zrezygnować.

To ja tez się pochwalę… przysłali mi do domu 2 egz nowej umowy/aneksu a w niej…tadammm… podwyżka o 25% ;-). Chyba chcą żebym do nich wróciła ;-) i to taka wędka na opiekunkę ;-). Oczywiście podpisałam i odesłałam ;-)

Tysiolek – piękna kiecka. Dobry wybór bo…. Za stół bez problemu wejdziesz ;-).

Sorga – witam i kciuki trzymam!!!

Paula3 – suuuper, że impreza udana ;-). Piekne wspomnienia… Zuzu księżniczka, mama królowa a mój Staś król – bo w 3 króli się urodził ;-)

Dormark – zdrówka życzę.

Agagsm, agbar – ja także boję się, żeby mi dzieciaka nie „osmarkali”. Zawsze tak kombinuje by akurat poszedł spac ;-). A jak nie śpi to sama go nosze na ręcę i m. ma zapowiedziane, ze sam też ma jak najdalej się od gości trzymać ;-)

Kichajace, zakatarzone laski – w wątku homeopatia napisałam co mnie postawiło na nogi przy chorobie i giga katarze ;-)

Witam :-)

Roxeen, aby było poprawnie pod względem pedagogicznym, powiem: 'ZACHOWAŁAŚ SIĘ JAK ZŁODZIEJ' :-p A żeby Ci od tego słonka takie piegi jak mi wylazły :-D:-D:-D

Ale co tam chmury i wiatr ... zaraz wyruszamy na spacerek :tak:

Tysiolek, śliczna kiecka !!! bardzo kobieca :tak:
Paula, jeszcze raz wielkie gratki !!! super, że weselicho udane :-)
Dormark, Gosia, duuużo zdrówka !!!
Gosia, a z przedszkolem to jaja są :no: już prędzej rozumiem problem ze żłobkami, ale jak państwo nie potrafi zapewnić miejsc w przedszkolach, to powinno matkom wypłacać zasiłek w wysokości pensji ... ja nie jestem zwolenniczką wracania do pracy po 5 miesiącach macierzyńskiego, ale siedzenie z dzieckiem do czasu aż pójdzie do szkoły, bo nie ma się gdzie go posłać, to lekka przesada ... chory ten nasz kraj pod tym względem :angry:
Sorga, kciukasy były zaciśnięte :tak:jak po rozmowie ???
Malwina, super, że z malutką OK :-)

Milo to slyszec tym bardziej ze nam sie marzy za hwilke rodzentwo dla Olusia i planujemy na przyszly rok jak sie uda i te opowiesci dziewczyn mnie troche przerazily ale to tez inna roznica wieku:tak:

Jola.24 ... to w który miesiąc przyszłego roku celujemy ??? Miło by było mieć kogoś znajomego w kolejnej grupie mamusiek ;-)

Zmykamy się przewietrzyć :tak:

reklama
Gosiek a patrzyłas na te listy gdzie zostały miejsca wolne ?
mojej siory zuzka tez isę nie odstała do żadnego z trzech wybranych ale siora wczoraj obdzwaniała wszystkie gdzie zostały miejsca wolne i ostatecznie zapisała na Mickiewicza (za Merkurym) troche jest miejsca w Poznaniu - zalezy gdzie mieszkasz.....

Do góry