reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczynki wybaczcie, ale nie dam rady opisać, tylko szybko z pamięci:
Paula spóźnione najszczersze i najserdeczniejsze życzenia: bądźcie szczęśliwi
Agagsm i agbar nie dajcie się rodzince i powodzenia na chrzcinach
Roxeen ty kradziejko jedna
Klara rozrywka polegała na tym, że musiała co chwilę wsawać albo o jednego, albo do drugiego, natomiast kja dzisiaj też kicham. Milego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
U nas słoneczko. :tak:
agbar i agagsm - juz za was trzymam kciuki, za uroczystość i ten najazd rodzinny.
sorga - mam nadzieję, że udało się w pracy
yol_a a u ciebie co tam, mało się pokazujesz, jak zdrówko wasze? Kochani opamiętać się, nie chorować.
paula - super, że uroczystości udane, fotki macie cudne.
Pasibrzuch - ty firmę remontową otwieraj :-D
emilcia - nie denerwuj się pismem, wszystko się da wyjasnić na pewno.

No to się melduję pierwszy raz od dawna tak wcześnie,ale mały ucina sobie drzemkę więc mam chwilę.

U nas słońce pojawia się i znika;-):-),Z idzie do pracy na popołudnie,a ja z Antkiem odpoczywać będziemy po ostatnich odwiedzinach znajomych.

Roxeen to my teraz z tym pejczem na ciebie się szykujemy za to słoneczko:-D
E_milcia ty się nie przejmuj jak zapłaciłaś to ich olej po prostu,pewnie bałagan w papierach mają i już:tak:
yol_a zdrówka wam życzymy;-)
Paula super że impreza się udała ale przecież nie mogło być inaczej bo wszystkie byłyśmy z Tobą duchem:-)
Malwina18 trzymam kciuki
Paibrzuch dzielna babka z Ciebie
abgar i agagsm doskonale Was rozumiem będe przechodzić to samo latem

Ostatnia edycja:
Paula wielkie gratulacje !!! :tak:

Pasibrzuch gratki ;-)

Witam przede wszystkim :tak:

Niestety ja znowu chora katar gardło :baffled:

Zmobilizowałam się i jutro też zaliczam fryca :-)

Moja córa się nie dostała do przedszkola :wściekła/y:.... i se pójdę do pracy :baffled:

Wspolczuje Gosia. To sie nazywa polska polityka prorodzinna. Tutaj kazde trzyletnie dziecko ma prawo do 2,5 godziny w przedszkolu. A po czwartych urodzinach we wrzesniu idzie na caly dzien. Moj synek dostal sie do szkoly katolickiej. Wlasnie kilka dni temu dostalismy decyzje. :-)

Dzieki dziewczyny za kciukasy, pomogły!!!!!!!!

Płucka czyste, takze kamien z serca

A ja ide prasowac i mieszkanie ogarnac

Słonca niestety brak:no:

Spóźnione o kilka miesięcy, ale pamiętacie te czasy zgagi? ;-):-D
[video=youtube;g_uG9t8pX5I]http://www.youtube.com/watch?v=g_uG9t8pX5I&feature=player_embedded[/video]

Cześć,

Nooo nadrobiłam Was po 2 dniach – ufff – strasznie wolno mi szło bo Stas ciągle chce jeść ;-) a Kajowe granulki sprawiły, że moje cycki znów płyną rzeka mleka ;-).

Goście pojechali i znów mam spokój ;-)

Agniechak – karm w maseczce – zdrowia życzę !!!

E_milcia – gratuluje propozycji pracy!!! A i ja nie chciałam być nauczycielką… Musisz rozważyć wszystkie za i przeciw.
A matematykę wyższą to polubiłam dopiero na studiach właśnie – a wygląda na to, że skończyłam ten sam kierunek co Ty jak widzę ;-) tylko, ze w wawie i kilka dobrych lat temu ;-). Moimi ulubionymi przedmiotami była geologia, mechanika budowli i konstrukcje żelbetowe ;-)
Zatem jeśli płacą tyle ile tysiolek/roxeen pisze to się decyduj. Zobaczysz czy Ci się podoba i zawsze będziesz mogła zrezygnować.

To ja tez się pochwalę… przysłali mi do domu 2 egz nowej umowy/aneksu a w niej…tadammm… podwyżka o 25% ;-). Chyba chcą żebym do nich wróciła ;-) i to taka wędka na opiekunkę ;-). Oczywiście podpisałam i odesłałam ;-)

Tysiolek – piękna kiecka. Dobry wybór bo…. Za stół bez problemu wejdziesz ;-).

Sorga – witam i kciuki trzymam!!!

Paula3 – suuuper, że impreza udana ;-). Piekne wspomnienia… Zuzu księżniczka, mama królowa a mój Staś król – bo w 3 króli się urodził ;-)

Dormark – zdrówka życzę.

Agagsm, agbar – ja także boję się, żeby mi dzieciaka nie „osmarkali”. Zawsze tak kombinuje by akurat poszedł spac ;-). A jak nie śpi to sama go nosze na ręcę i m. ma zapowiedziane, ze sam też ma jak najdalej się od gości trzymać ;-)

Kichajace, zakatarzone laski – w wątku homeopatia napisałam co mnie postawiło na nogi przy chorobie i giga katarze ;-)

Witam :-)

Roxeen, aby było poprawnie pod względem pedagogicznym, powiem: 'ZACHOWAŁAŚ SIĘ JAK ZŁODZIEJ' :-p A żeby Ci od tego słonka takie piegi jak mi wylazły :-D:-D:-D

Ale co tam chmury i wiatr ... zaraz wyruszamy na spacerek :tak:

Tysiolek, śliczna kiecka !!! bardzo kobieca :tak:
Paula, jeszcze raz wielkie gratki !!! super, że weselicho udane :-)
Dormark, Gosia, duuużo zdrówka !!!
Gosia, a z przedszkolem to jaja są :no: już prędzej rozumiem problem ze żłobkami, ale jak państwo nie potrafi zapewnić miejsc w przedszkolach, to powinno matkom wypłacać zasiłek w wysokości pensji ... ja nie jestem zwolenniczką wracania do pracy po 5 miesiącach macierzyńskiego, ale siedzenie z dzieckiem do czasu aż pójdzie do szkoły, bo nie ma się gdzie go posłać, to lekka przesada ... chory ten nasz kraj pod tym względem :angry:
Sorga, kciukasy były zaciśnięte :tak:jak po rozmowie ???
Malwina, super, że z malutką OK :-)

Milo to slyszec tym bardziej ze nam sie marzy za hwilke rodzentwo dla Olusia i planujemy na przyszly rok jak sie uda i te opowiesci dziewczyn mnie troche przerazily ale to tez inna roznica wieku:tak:

Jola.24 ... to w który miesiąc przyszłego roku celujemy ??? Miło by było mieć kogoś znajomego w kolejnej grupie mamusiek ;-)

Zmykamy się przewietrzyć :tak:

reklama
Gosiek a patrzyłas na te listy gdzie zostały miejsca wolne ?
mojej siory zuzka tez isę nie odstała do żadnego z trzech wybranych ale siora wczoraj obdzwaniała wszystkie gdzie zostały miejsca wolne i ostatecznie zapisała na Mickiewicza (za Merkurym) troche jest miejsca w Poznaniu - zalezy gdzie mieszkasz.....

Do góry