nadineczka
Fanka BB :)
No, jedna strona kuchni zrobiona Położyłam dzisiaj kafelki, zrobiłam fugi, pomalowałam ścianę i w końcu podpięłam zlew Jestem z siebie dumna, bo pocięłam kafelkę kątownicą, jak skończyłam to ręce mi się trzęsły i ogłuchłam chwilowo, ale I did it!
Nie pamiętam, kiedy ostatnio byłam tak brudna, jak dzisiaj
Emilka to mój aniołek kochany, dała mamie pracować cały dzień.
Zameldowałam się i lecę jeszcze podmalować to i owo :-)
wiesz u mnie też trzeba kuchnię zrobić ...
to kiedy masz wolne?
ale jestem w szoku, że młoda Ci pozwoliła ja nawet nie mogę obiadu zrobić bo nie wytrzyma tyle sama bez gugania
zdycham boli mnie gardło nie mogę mówić ...zaraziłam się nie wiem od kogo
masakra
a tu małzonowi tzra szyszek nawtykac a nie moge z siebie słowa wydobyc ehhh
niektóre teksty Wasze mnie rozwalają:-)
czesc laski..
sory ze sie nie odzywam ostatnio,ale mam tyle na głowie,że uuuuu..
a dziś mieliśmy wypadek samochodowy normalnie jakies fatum nad nami krąży..
Nie wiem jakim cudem przezylismy, jestem cała obolała, podejrzewali wstrząs mózgu, mam złamany nos, jestem poobdzierana na twarzy i okulary przeciwsłoneczne pocharatały mi całe czoło, nie dam rady podnosić rąk, mam poobijane nogi.. 2 dni przed ślubem,rozumiecie?!
Daniel i jego brat (ktory prowadzil) w sumie nie ucierpieli.. Daniela boli klata,ale to pewnie pas go tak przycisnął.
A MIELISMY WZIĄĆ ZUZIE RAZEM!!! Dziekuje bogu,ze została z moją babcią..((((
Z samochodu oczywiscie nie ma co zbierać.. Brat daniela wjechał w drzewo,żeby uniknąć kolizji z autem jadącym (a raczej zatrzymującym się nagle!!!) przed nami...
Jejciu.. nie chce nawet myslec co by było..jestem w totalnym szoku.
No i tak jak myslalam-nie mam ani kropli pokarmu Wypisalam sie na wlasne rzadanie ze szpitala. Zeby móc być z Zuzią.
Ciesze sie ze jestem w domu,cała i zdrowa..i że w ogóle żyje!!!
Macy-dziekuje za zyczenia:******* ślub mamy w niedzielę.. jeszcze 2 dni wolnosci przede mną
Ciekawe co to będzie za impreza skoro nawet tańczyć nie dam rady
dzięki Bogu wszystko ok aż się kanapką zakrztusiłam współczuje ale i tak będziesz najpiękniejsza na swoim ślubie:-);-)
wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i co by się wsio udało:-)
Witam porannie u nas noc jak zwykle spokojna , normalnie Mia przesypia jak stara od 19.30 do 6.30 zje i dalej spi.Natomiast Nicol sie budzi 3 cztery razy snia sie jej jakies koszmary dzis o 3 w nocy przywedrowala do nas i tez sie budzila , alöe tylko na chwile takze jestem wyspana . Zpowiada sie przepiekna pogoda wiec po obiadku spacer.
Paula3-dzieki Bogu przezyliscie , trzymaj sie .
Pasibrzuch-ty to zdolna kobita jestes, ale kto jak nie my damy rade....
Kacha wawa-czy juz wiesz , bo albo przeczylam posata , albo nie pisalas czekamk na wiadomosc.
co Ty robisz tej swojej dziecinie, że jest taka idealna
Witam laseczki;-)
Właśnie M wyjechał a ja zostałam sama z Adasiem:-( Zasnął mi na kolanach więc mam chwilę dla siebie.
Tak pusto się zrobiło tym bardziej że wiem, że wróci dopiero za 3 tyg.:---(
paula3 Współczuje z całego serca.Dobrze że jesteście cali i zdrowi i że mała została w domu.
Tulammm mocnooo
Pięknego i Słonecznego Dnia Wam życzę:-)
samotność ... współczuje ja nie wiem czy dała bym radę tyle sama bez chłopa mimo, że z szyszkami w tyłku mu ładnie i do twarzy (czytaj duuupy):-)
wiadomosc od administracji:-)
Witajcie, ruszył portal AktywneMamy.pl
Zapraszamy was do logowania się.
By to zrobić najpierw należy wyczyścić cookies ( pomoc znajdziecie tutaj : Czyszczenie pamięci podręcznej i usuwanie plików cookie : Pliki cookie - Konta Google - Pomoc )
a następnie
1) zalogować się i wejść w panel kontrolny waszego konta na babyboom.pl ( znajduje się na ciemnozielonym pasku na górze strony)
2) Wejść w Moje ustawienia > Edytuj swój profil
3) W profilu na samym dole strony zaznaczyć TAK obok hasła "AktywneMamy.pl" i kliknąć "zapisz zmiany"
4) Wejść na stronę Aktywnemamy.pl i zalogować się tym samym loginem i hasłem , które jest przez was używane na babyboom.pl
Pozdrawiam
Bestyja
a po co?
u nas dziwna nocka budziła mi się 3 razy co godzinę pociamciała cyca i daej spac chyba sprawdzała czy są:-)
słońce cuuudne więc chyba się wybierzemy na jakiegoś spacera
zazdroszczę że Wam dzidzie śpią w wózkach na dworze u mnie musi się wózek ruszać jak tylko staję to od razu się budzi nawet na pasach