reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Hej hej....
u nas pięknie!!!!
Będzie spacer- jupiiii
C nie będzie marudny- no chyba że mnie na spacerze zaskoczy... teraz to już nie mogę siedzieć na ławeczce w ramach spacerowej przerwy bo są jazdy i koniec spania....trza gnac by było ok.....Morka rozumiem ze potrzebujesz spokoju.... może spacer to bedzie to.....
dziecko mam na rekach wiec bedze bez polskich liter i krotko....
Co tym chlopom wczoraj odpalalo?
Tona szyszek im!!!!!

A C ma nowa zabawe- wkladanie paluchow gleboko do buzi i ostatnio nie zdazylam ich zabrac, bo mowie dobra, niech sie chwile pobawi i cofnal:crazy::wściekła/y:

o ktos kupe mi walnal, papa

reklama
Helol.

Morka, kciuki, zebys wytrzymala nerwowo.
Yol_a, ja tez smoczki do butelek tommy tippie polecam. Wygladaja jak cycek. Moze maly sie nie kapnie. ;-)

A u nas dzis maskara ze snem. Do 2 ok, a potem co godzine! Kiedy to sie unormuje. Chodze na rzesach, a jeszcze trzeba bylo sie z lozka zwlec szybciej, bo mam robotnikow w chalupie. Od trzech miesiecy mamy jakis przeciek z lazienki. Dywan mokry, wszystko smierdzi, a te balwany sie zastanawialy, kto ma to naprawiac - administracja czy wlascicielka! Moze w koncu dzis to naprawia.

Przez ostatnie dwie noce tak miałam - ledwo na oczy widziałam --- współczuje całym sercem

Wiwam weekendowo

Pogoda zapowiada sie suuuuper, to dobrze bo wyjezdzamy

dziewczyny dzisiaj po raz pierwszy zuzia spała od 20.30 do 8 rano z 1 pobódka na jedzonko!!!!!!:szok: byle tak dalej

Ja dopiero w poniedzialek sie odezwe no chyba ze skonfiskuje laptopa:-):-)

No właśnie Dżon ma tak samo - właśnie zalał mi całą matę już mu smoczek trzymam ale cwaniak wypluwa i znowu piąchy nie wiem on chce chyba sprawdzić czy mu po łokieć wejdzie:sorry2:

a teraz poproszę o kopa na rozruch bo słońce jest a ja mam lenia

Dzień dobry!!

Najpierw zacznę od tego, że ten mój mąż to wcale takie dupsko wołowe nie jest ;D
Nooo!! Dogadał jak należy palantom hihihih ;D;D;D
I temat zamknięty ;D
A dziś pojechał na szkolenie do Niemców, miało być na jeden dzień,a rano dowódca dał im śpiwory ;/ heh, ciekawe kiedy wróci ;/

Dziecie moje dziś w nocy sobie płakało 2 godziny. Nie, nie płakało tylko wyło!! ;/
Powtórzyło sie przedstawienie z soboty... :( no, ale teraz jest w wyśmienitym nastroju ;) (odpukać) :D
Bolą go dziąsełka... A te maści to nic nie dają :( chwilowa ulga, 3 minuty i dalej ból... Kiedyś stosowałam dla siebie Orajel (coś takiego), ale w 4 apekach na moim osiedlu nie mają, a to pomagało na dłuższą chwilę...

Dziś już jest lepszy dzień :) Słonko za oknem świeci, niebo bezchmurne... Oby tak juz zostało :)

Pati.b trzymam mocno kciuki!! Na pewno fasolka jest silna i da radę!! :) Trzymaj się cieplutko i złych myśli nie dopuszczaj!! :)L:*

Wy o wakacjach... :)
My w maju na 3 dni jedziemy nad morze!! Tak patrzę na Dorci rodziców ośrodek i podoba mi się :) Więc pogadam ze Sławkiem i może tam zawitamy :) ten się uparł na Kołobrzeg (pyszne lody na deptaku ;p albo albo... zapomniałam!! Oooo mam Mielno :))

Dormark zdrówka!! I spóźnione, ale najlepsze życzenia dla Nicol!! Ucałuj ją mocno, mocno!! :):*:*:*:*:*:*

Roxeen nie warto płakać przez facetów!! A co do wyglądu Twojego... Czy rozmazana, czy w makijażu czy od razu po wstaniu... Śliczna dziewczyna zawsze jest śliczna!! :)

Yol_a to drzewo dla M się należy!! Ściskam mocno!! :):*

Ivi i ja będę w Poznaniu!!! :) Planuję pojechać w któryś dzień za tydzień, 4,5,6 maja!! Jakieś zakupy trzeba zrobić! U mnie niestety nic ciekawego nie ma... A jeszcze w moim rozmiarze... :( A na chrzest ubrać sie trzeba :) To też na herbatkę do poznańskich Pań się wpraszam!! ;D

O kurcze ;/ nie wiedziałam, że już ta godzina ;/ na 11.30 na zabiegi!! To za wcześnie jak dla mnie ;/ nie wyrabiam się :) muszę Wam powiedzieć, że spodnie w pasie luźniejsze po 3 zabiegach i skóra zupełnie inna w dotyku... :)

Milego, słonecznego, bez potrzeby uzywania szyszek (biedne one...:() dnia!!:):*

Aaaaaaaaa :)
Wczoraj o godzinie 18.20 na świat przyszedł Kasper :) 3760 g i 58 cm ;D
A koleżanka ma termin porodu na 10.10.2010, a 08.08.2008 urodziła córeczkę ;D super, co?? hihi

:*

juuuuhu juuhu widze słoneczko ! jest nadzieja :-)

za godzinke jade na ostatnia przymiarkę mojej białej sukieneczki :-) ciekawe jak wyszła :-)

a wieczórkiem mam swój pańieński dzisiaj - łohohoh będzie się działo ! i mój M będzie miał chrzest bojowy z Amelką - pierwszy raz zostanie z nią sam w nocy hyhy zobaczy wkońcu jak to się wstaje :-)

Witojcie !!!! Dziś ja zapierdzieliłam słoneczko hahahahah. I mam nadzieję, że tak zostanie. Mój mały dziś wstał na jedzonko o 4:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:Hurra! 2 czerwca mam wesele i jest szansa że będzie ładnie spał, ale siostra zażądała, abym go nauczyła karmić butlą. I tu moja wielka prośba do mam butelkowych. Dziewczyny proszę o radę w sprawie smoka. Mam prostą butlę i smoka canpol baby i co? nic- mały nie umie nie weźmie pluje i się śmieje. jakich wy używacie smoczusiów?

yol_a ja używam Tomme Tippee i nie było problmu ze zmianą cyc na ten smoczek bo bardzo przypomina cycka :-) więc polecam :-)

morka siły zycze i współczuje ale co nie zmienia faktu że sie ładnie usmiałam przy Twoim opisie :-):-):-)

macy Tobie tez współczuje - z twojej córy niezły nocny marek ! :-(

emilcia a na jakie zabiegi chodzisz? opowiadaj mnie tu prędko :-D

No właśnie Dżon ma tak samo - właśnie zalał mi całą matę już mu smoczek trzymam ale cwaniak wypluwa i znowu piąchy nie wiem on chce chyba sprawdzić czy mu po łokieć wejdzie:sorry2:

a teraz poproszę o kopa na rozruch bo słońce jest a ja mam lenia

Masz koooopa - i co lepiej?:-D To teraz ja poproszę bo nic mi się nie chce;-)a czeka stos prania do prasowania..

No i wogole to dzień dobry kochane
Miśka dziś sobie przypomniała, że można matkę w nocy obudzić i 4:30 jeść wstała, ale w zumie zajęlo jej to 7 minut i żeśmy obie oczu nie otwierały tylko dalej lulu do 8:-)

Do tego moja teścciowa wczoraj nas podnerwiła, bo jej za daleko z Olsztyna do Warszawy na chrzciny. Ale miesiąc temu gaddała, że na śląsk pojedzie do lekarza i za daleko nie było:angry: Nosz kurde co za baba:baffled:

Z tymi pieluchami to ja mówię na swoją "władca pieluch" bo w każdej łapce trzyma jedną tetrę i na zmianę pcha do buzi, zakrywa się cała i gada z nimi;-)a i nie raz sobie tak włoży, że uleje i czekam kiedy się nauczy, że to od za głębokiego wsadzania paluchow do gardła:-)

o i zasnął mój bąk to idę śniadanko zrobić mojemu m i sobie:happy:

PS. Matko Labamba ale ci dobrze z ta Teneryfa;-)sobie wygrzejesz plecki.. my niestety nie piszemy się w tym roku na zagraniczne wakacje, bo dziddzi mała i czekamy, aż podrośnie więc liczę na pogode nad polskim morzem to się
wygrzeję heh

EDit:
Yola: Tomme Tippe jest Ok - u nas też mała toleruje i z niej je jak potrzeba!
Tysiolek: panieński - ale supraśno - baw się dobrze:)
sylwia: a jak wyglądają te zabiegi? jakis laser czy co?
pati: ja cię pamiętam i gratuluję i kciuki - będzie dobrze!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kupy jednak nie było - fałszywy alarm bąkowy:laugh2:

Emicia- gratki dla małża i dla koleżanek!!!!

Doricia, Paulina- no właśnie co też tym nasym ancymonom się podoba w tym wkładaniu...
Dorcia- też muszę C trzymac smoka, i ma go czesto przez te pomysły na zabawę:crazy: a najlepsze ze woli piąchy i paluchy zamiast smoska i sie siłuje:szok::wściekła/y:....

Emilcia do mnie niestety zapraszam innym razem bo my w weekendzik majowy chcemy nawiedzic moja kolezanke spod Bydgoszczy....a poza tym mieskzam jednak w dziurze pod Poznaniem....

Współczuje płaczu Adasiowego z powodu ząbków....
mój sie ślini maxymalnie, łapki i wszystko pcha i zębów nie widać....a lekarka mówiła jak byliśmy po mleko że coś się tam ruszyło, ale nie wiem co miała na myśli, tzn. wtedy myślałam że wiem, a teraz tak myślę od ruszenia do wyjścia to długa droga....

Roxen- dawaj fryzurę i nie płacz przez dziada... czytałam jak cie wkurzyl, ale juz tu ci na pisze.....szkoda Twoich nerwow....złość piękności szkodzi...

e: spadam bo C ma dosc maty...
a tak w ogole on juz taki duzy a nic nie chce robic...żadnego przewracania, leżaenia na brzuchu, unoszenia głowy- chyba że na rękach i w chuscie, martwie sie.....zabawki traca, ale tylko tyle, czasem machnie grzechota ale bardziej przypadkiem niz celowo....
a tu czytam ze Wasze dzieci tyle dzialają.....

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja w piękny piątek:-)Za oknem słońce świeci, ptaszek śpiewa, mała śpi a ja muszę nadrobić o czym tu wczoraj dyskutowałyście :tak:

Do góry