reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

A mój malec śpi od 19. I tak do 8 rano!!!
Ale mam sielankę :)
Muszę Wam powiedzieć, że przy tym moim Bartku, to jeszcze żadnej nocki nie zarwałam.
To pewnie nagroda za wytrwałość przy Julii, bo przy niej przez 4 miesiące żadnej nocki nie przespałam.

No nic, idę wziąć prysznic i do łóżeczka, bo coś mnie głowa boli i to pewnie od siedzenia przed kompem.
Żegnam się i życzę wszystkim spokojnej nocy :)

Do jutra!

reklama
Laski dziś padam na twarz, sorry, ze nie odpisze kazdej tylko tak wiecie na szybko!!!
Asiowo- nie daj się, Tyś jest wspaniała matka a małżowi szyszkę trzeba zafundować!!!!!
Roxen - no poszalałaś z kolorem hi hi...
a co do nerwów współczucia....
odreaguj, odreaguj....
Yola - mój chce w góry więc chociaż tu jesteśmy zgodni.....oboje je kochamy...ale nie powiem morze też kusi, ale sądzę że na dwa wypady to kasy nie starczy... na jeden to i tak pasa trzeba będzie zaciskać...
JoL- gratki spcerku chustowego, mój M. karze mi wózkiem bo mówi że chusta siara... ja mam to w nosie, ale nie byliśmy w sumie jeszcze w chuscie dalej niż w ogródku... C miał ostatnio okres buntu na chustę.... już ją przeprosił, ale on jest ciężki i w sumie póki mi leży w wózku to mi to pasuje....

Morka- ja wiem, że Ci nie do śmiechu, ale twój opis mnie powalił....
a z tą policją wiem o co chodzi, C też czasem tak dokazuje....ehhh....
a jeśli idzie o przebieranie to nie liczę i normalnie jak ktoś mnie wkurza mam nowe powiedzenie " bo uleję..."

Ivi to Tymek poszalał, C spał niecałą godzinkę ale on w domu...a na spacer udało nam się wyjść ok 17stej jakoś pojaśniało u nas i trochu się pogodowo uspokoiło, to też młody kolejną godzinkę snu zaliczył...

Pati B -ja Cię nie pamiętam, ja późno dołączyłam do BB, ale życzę powodzenia z całej duszy!!!!!

no nic, myk, myk, choć Roxen odmienioną pragnę jeszcze dziś ujrzeć :)

Qrde z chłopami znów mnie do łez doprowadził....no cóż jutro zabieram dzieci i spadam do mamy na trzy dni, nie wiem czy net będzie, bo tam radiówka i czasem nie hula...a mąż jedzie sobie do Krakowa

Agagsm- pogoda na pewno będzie ładna. Jakiś nie kojarzę długiego majowego weekendu z brzydką pogodą. Nie martw się kobieto.
Nika – plis o namiary na ośrodek w którym będziecie. Ja w tamtym roku podczas powrotu znad morza przejeżdżałam przez Bory Tucholskie. Tam jest cudnie, a ten zapach lasu i postanowiłam, że kiedyś się tu wybiorę.
Patib – trzymamy kciuki. Wszystko będzie dobrze:-):tak:
Malwina18- nie jesteś sama, ja też nie zobaczę fryzurki :-(
Morka – mój Maly od dwóch dni taką syrenę włącza. Wczoraj konwersował z siostrzyczką i jedno przekrzykiwało drugie.
Asiowo- jesteś idealna mamusią. Nie łap doła, a mężusiowi szyszynie
Asiax- dlaczego już rozszerzyłaś dietę, przecie Miki na cycusiu?

Mój syneczek został poczęty 18 lub 19 kwietnia. Stawiam na 18., a ponieważ ja kobieta praktyczna jestem, ale i zapracowana więc nabyłam w marcu testy owulacyjne. Potem przez pierwsze 7 dni cyklu wiesiołek (wyczytałam tak w necie, że ponoć działa dobrze na ilość śluzu), a od 14 dnia cyklu korzystałam z tych pasków i wiedziałam na bank kiedy mam owulację. (Ale to romantyczne……) Chciałam szybko zajść w ciąże, bo jak sobie coś postanowię to ma tak być i koniec i niecierpliwa ogólnie jestem. Zdecydowałam się na te testy ponieważ wyczytałam, że komórka jajowa jest zdolna do zapłodnienia jedynie 24 godziny.
Tydzień później miałam dziwne zdarzenie. Weszłam rano do pracy, zrobiłam sobie kawusię i jakoś dziwnie się poczułam, serducho zaczęło mi walić, dostałam palpitacji i ogólnego osłabienia i tak przez godzinę, później przeszło. Może to właśnie wtedy jajeczko się zagnieździło, teraz tak myślę.

Yol_a - plis nie łam się. Myślę, że jesteś idealną mamusią i żoną, a jak chłop tego nie docenia to las szyszek.

Ostatnia edycja:
labamba - na Teneryfę wybieram się jak Stasio skończy roczek czyli w lutym ;-). Byłam na Gran Canarii w styczniu kiedys i było suuuuper (25-30 st) i wspaniały piaseczek - w sam raz dla bobasa do zabawy. Klmat suchutki. Jedzenie mi pasowało. Teraz własnie teneryfa mi chodzi po głowie i fuerventura - tylko nie chcę czarnej plazy ;-)

Jolcia777 moi rodzice wynajmują w darłówku podaję linka do strony: Darłówko noclegi nad morzem,Darłówko kwatery prywatne, Darłówko wczasy,pokoje

no dobra idąc za ciosem laski: m mój marudny i z buszu wyjęty ale ja zapraszam na jakiś weekendzik: mamy domek pod miastem do morza 10km:D

Moje znajome jada na 3 tyg ze swoimi dzieciakami a ja tylko na 1 tydz. Stasiowi chce trochę jodu dostarczyć ;-) No i fląderkę z przyjemnością pochrupię.
Ja osobiście kocham nasze Taterki. Męża też tym zaraziłam ;-).

zobaczysz - wstawie tutaj ale nie dziś
jutro
małż mnie dziś doprowadził do łeż wiec makijaż spływajacy po policzkach to nedzna kompozycja do nowych włosków :(
...nawet w tym "gotyckim" makijażu wyglądasz zapewne prześlicznie ;-) Ładnemu we wszystkim ładnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witojcie !!!! Dziś ja zapierdzieliłam słoneczko hahahahah. I mam nadzieję, że tak zostanie. Mój mały dziś wstał na jedzonko o 4:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:Hurra! 2 czerwca mam wesele i jest szansa że będzie ładnie spał, ale siostra zażądała, abym go nauczyła karmić butlą. I tu moja wielka prośba do mam butelkowych. Dziewczyny proszę o radę w sprawie smoka. Mam prostą butlę i smoka canpol baby i co? nic- mały nie umie nie weźmie pluje i się śmieje. jakich wy używacie smoczusiów?

jolcia ja też góry kocham bardziej chyba niż morze, bo nie lubię bezczynnego plażowania
roxeen szyszki dla męża przez ciebie się nie wyspałam, bo czekałam na foty

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!
roxeen i yol_a mam nadzieję, że małżom pokazałyście wczoraj co trzeba znaczy... wiadro szyszek. roxeen - mogłaś dziada na dywanik wywalić a ty yol_a na te drzewo w ogrodzie wypierdzielić.... co oni wczoraj?
Główki do góry.... :happy:
yol_a my uwzywamy tommy tippee jak ja wychodzę na turnieje. Małemu pierwszy raz podał tata i odrazu wziął z usmiechem, smoczek jest naprawdę mały i podobny do cycka nawet lekko. Polecam!
Marianna - nieźle zorganizowana byłaś rok temu i ślicznie się udało
Jolcia - super plany na wyjazdy!
Słoneczko pieknie wstaje ,mam nadzieję, że już zostanie z nami na dłużej :tak:

Do góry