reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

juz pokazuję co z tym słoneczkiem: METEO.PL proszę sobie obejrzeć - najpierw wybrać model prognozy - najlepszy jest ten 48h łososiowy i potem miejscowość głowną lub wybrać inną miejscowość- dokładność do najmniejszej gminy w PL.

Ale się cieszę, że dziś piąteczek....

e:
Załozyłam wczoraj Stasiowi pampka "4" w efekcie kupa wyladowała na.... plecach ;-). Nieco za duże jednak jeszcze są. Dokupiłam wczoraj jeszcze pakę "3" i tak do czwórek mamy jeszcze ok 130 trójek ;-). Chyba będzie dobrze.

Laski z Warszaw
y - gdzie w wawie kwitną magnolie??? Mam zamiar na spacerek sie tam wybrać i pozachwycać.

Mój maluch jakiegos szału dostał po tej chorobie. Jest taki energiczny i rozgadany, że aż sie boję co będzie z nim jak zacznie raczkować.... ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam porannie,
Ładne słoneczko za oknem, suuuuuper!

Yol_a - my również używamy Tommee Tippee, bo jest troszkę podobny do cycusia. (Smoczka z Canpolu mały nie akceptował)

juz pokazuję co z tym słoneczkiem: METEO.PL proszę sobie obejrzeć - najpierw wybrać model prognozy - najlepszy jest ten 48h łososiowy i potem miejscowość głowną lub wybrać inną miejscowość- dokładność do najmniejszej gminy w PL.

Ale się cieszę, że dziś piąteczek....

e:
Załozyłam wczoraj Stasiowi pampka "4" w efekcie kupa wyladowała na.... plecach ;-). Nieco za duże jednak jeszcze są. Dokupiłam wczoraj jeszcze pakę "3" i tak do czwórek mamy jeszcze ok 130 trójek ;-). Chyba będzie dobrze.

Laski z Warszaw
y - gdzie w wawie kwitną magnolie??? Mam zamiar na spacerek sie tam wybrać i pozachwycać.

Mój maluch jakiegos szału dostał po tej chorobie. Jest taki energiczny i rozgadany, że aż sie boję co będzie z nim jak zacznie raczkować.... ;-)

W Powsinie - i w botanicznym uw - mówię o magnoliach oczywiście :-)

witam porannie .Sie zalatwilam nos mam tak zatkany , ze ledwo mowie, nie mowie juz o przelykaniu .Impreza sie udala.Nocole zachwacana, nie ma to ja impreza na swiezym powietrzu.Wszystko przeczytalam tylko , nie mam sily odpisywac soorry nos.
Roxen-chwal sie fryzurka. szyszka twojemu , choc przyznam Ci sie ,ze odetchnelam z ulga ja napiasalas , ze M cie wk....wil, bo juz bylam zazdrosna , ze na ideal trafilas.
Peti -ja Cie pamietam i trzymam kciukasy, tym razem musi byc dobrze.
Reszcie nie odpisze bo sasmarkam klawiatuere ,o nie pamietam ktoremu to z naszych dzieciaczkow wybil sie pierwszy zabek gratuluje.

Witam się na chwilę, lecę zaraz dalej działać w kuchni.
Dzisiejszy test M: zamiast malować sufit powinnam gary umyć, bo on przecież nie ma jak szafki przesunąć (suszarka ściągnięta, więc gdzie niby miałam je odkładać?) :angry: Bóg to sobie chyba zakpił z nas, że z żebra takich kreatur stworzył nas ;-):-D
No nic, wyżyję się zaraz w robocie.
Trzymajcie się laseczki i wybaczcie, ale do poniedziałku chyba Was nie nadrobię :-(

Witajcie:-)
Jak dzisiaj nie napełnię wanienki do pełna to będzie cud. Od rana powtórka z rozrywki. Jennnny daj mi Panie siły żeby z domu nie uciekła:tak: Zaraz pakuję landarę i wyruszam może się jakoś uspokoi:tak:
MIłego dnia dziewczynki:-)

Witam Kobietki:tak:
Wpadłam sie przywitać;-)M mi jutro wyjeżdża na 3 tyg. w delegacje i Ooo..:-(
Znów sama z Adasiem.Wczoraj kupiłam sobie 2 tuniczki i farbę do włosów bo odrosty gigantyczne:-D:-D i w szafie ubogo:) Heheh.. i trzaa się odprowadzić do porządku i jakoś wyglądać.
Mały narazie śpi więc mam wolną chwilę:happy:

reklama
Helol.

Morka, kciuki, zebys wytrzymala nerwowo.
Yol_a, ja tez smoczki do butelek tommy tippie polecam. Wygladaja jak cycek. Moze maly sie nie kapnie. ;-)

A u nas dzis maskara ze snem. Do 2 ok, a potem co godzine! Kiedy to sie unormuje. Chodze na rzesach, a jeszcze trzeba bylo sie z lozka zwlec szybciej, bo mam robotnikow w chalupie. Od trzech miesiecy mamy jakis przeciek z lazienki. Dywan mokry, wszystko smierdzi, a te balwany sie zastanawialy, kto ma to naprawiac - administracja czy wlascicielka! Moze w koncu dzis to naprawia.

Do góry