reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

No właśnie i u nas będzie za kilka dni przepięknie i sezon grilowy rozpoczniemy jak i wy agbar :tak:
roxeen no czekam na twoje obfocenie :-D:-D

reklama
My chrzciny planujemy w ostatnią niedzielkę sierpnia żeby niunia już troszkę większa była, jesteśmy na etapie wyboru lokalu jeden jest pod nosem a drugi troszkę dalej i ten właśnie nam się bardziej podoba cena ta sama więc decyzja chyba podjęta.

WAKACJE!!! Planowaliśmy jechać nad morze ale u nas również krucho z funduszami, więc może nad pobliskie jeziorko brykniemy na kilka dnia tak w ramach zmiany klimatu.

Małej niuni konto też założyliśmy właśnie z zamiarem wpłacania tego co dostanie w prezencie i jakichś funduszy co miesiąc ale różnie z tym bywa. Jak na razie leży tam becikowe i byla kasiorka z PZU za poród - była bo rodzice wydali a teraz zbierają żeby oddać...HI HI HI chociaż to nie jest śmieszne od własnego dziecka pożyczać!!!

Hej dziewczyny!Troszkę mnie nie było bo się wczasowałam u siostry w Tymbarku,ale było super i wreszcie odpoczęłam psychicznie od tego miasta i swojej teściowej wiedźmy(mieszkam z teściami masakra)a wy tyle produkujecie,że nie nadążam czytać i dopiero teraz połapałam sie w tych różnych wątkach:zawstydzona/y:troche późno:zawstydzona/y: i teraz już będę wiedzieć gdzie mam pisać:-).

Jol-myślałam,że nikogo nie ma z Krakowa:-(,a z której jesteś części Krakowa?

Miłego wieczorka:-)

Roxeen się zrelaksuj porządnie:tak:
Asiowo jestes wspaniała i nie myśl tak:no:
Labamba Ja oglądam USTA i uwielbiam:tak:
Ja mianowicie dzisiaj miałam zamiar popełnić harakiri czy jak to tam zwią. Mega niedobrota z Buni się zrobiła. Dopiero teraz sobie siadłam:baffled: Podczas kąpania miałam ochotę wsadzić łeb do wanienki i się utopić ale za płytko było i tylko sobie włosy wymoczyłam, po czym przejechałam je tłustą łapą z oliwy. Zaczęła konsekwetnie używać narządów mowy> Drze się tak że policyje na mnie chyba naślą. Ubierać się wcale nie chce:angry:Na rączki cały czas a ona kurka blaszka waży już swoje. Co będzie dalej? Od rana zdążyłam się chyba sześć razy przebrać bo mnie dołem tak zalewa jak po porodzie a górą mnie opluwaja ile wlezie. Czuję się jak mop :tak: Tylko mopa nikt nie osra a osrana zostałam również. Matko i jak ja się mam czuć kobietą????Nawet z domu nie wyszłam bo śnieg ma amnezję i zapomniał że się zima skończyła:wściekła/y:

Piszecie o wakacjach to i ja napiszę, bo już zarezerwowałam 5 dni w Zakopanym i trzy dni w Krakowie.
W tym roku mamy 10 rocznicę ślubu i robimy sobie właśnie taki prezent :)
Zawsze jeździliśmy nad morze, więc w tym roku jakaś odmiana i zamierzamy łazić po górach, pojechać do Tatralandii, zwiedzić Kraków, Wieliczkę i Oświęcim.
Muszę kupić jakiś porządny przewodnik i hejaaa, bo nasze wakacje zaczynamy już 25 czerwca.
W sierpniu zamierzamy zaliczyć mazury, a dokładnie Szczytno.
Tam mamy nocleg za darmo, więc trzeba skorzystać.

Poza tym ja już po wizycie. Bartuś nie szczepiony ze względu na Julki anginę. Poprosiłam tylko, żeby pielęgniarka go obmierzyła i zważyła, no i pochwaliłam się moim małym mężczyznom w odpowiednim wątku :)

Pati, trzymam kciuki, żeby tym razem się udało!!!

I moj juz spi:baffled: umylam go,ubralam do spania i przy karmieniu mi taka megakupe walna ze wszytko zalatwil lacznie ze piworkiem:sorry2: zmylil mnie bo ostatnio co drugi dzien robi i dzis wypadal dzien bez:-D A poza tym wypracowal sobie nowa metode godzinnego gadania do miskow przed snem, chyba zebrania jakie im robi i dzien podsumowuje:nerd:
Roxen ja tez wyczekuje, szyszkuj migusiem:-D

reklama
Lambada tez uwazam ze ten serial jest najlepszy:-)

Asiowo tak dla pocieszenia ja tez tak czasem mam, a do tego zamiast M mnie pocieszyc i wogole to jeszcze ma o wszystko pretensje SZyszki im:happy:

Roxeen A ja nie zobacze nowej fryzurki:-(

Moja niunia tez juz spi , a ja juz wykapana i pachnaca,wiec soadam do łózeczka
Do jutra moje siost:rofl2:ry

Do góry