reklama
My chrzciny planujemy w ostatnią niedzielkę sierpnia żeby niunia już troszkę większa była, jesteśmy na etapie wyboru lokalu jeden jest pod nosem a drugi troszkę dalej i ten właśnie nam się bardziej podoba cena ta sama więc decyzja chyba podjęta.
WAKACJE!!! Planowaliśmy jechać nad morze ale u nas również krucho z funduszami, więc może nad pobliskie jeziorko brykniemy na kilka dnia tak w ramach zmiany klimatu.
Małej niuni konto też założyliśmy właśnie z zamiarem wpłacania tego co dostanie w prezencie i jakichś funduszy co miesiąc ale różnie z tym bywa. Jak na razie leży tam becikowe i byla kasiorka z PZU za poród - była bo rodzice wydali a teraz zbierają żeby oddać...HI HI HI chociaż to nie jest śmieszne od własnego dziecka pożyczać!!!
WAKACJE!!! Planowaliśmy jechać nad morze ale u nas również krucho z funduszami, więc może nad pobliskie jeziorko brykniemy na kilka dnia tak w ramach zmiany klimatu.
Małej niuni konto też założyliśmy właśnie z zamiarem wpłacania tego co dostanie w prezencie i jakichś funduszy co miesiąc ale różnie z tym bywa. Jak na razie leży tam becikowe i byla kasiorka z PZU za poród - była bo rodzice wydali a teraz zbierają żeby oddać...HI HI HI chociaż to nie jest śmieszne od własnego dziecka pożyczać!!!
nadineczka
Fanka BB :)
Roxenn zjadłaś już
Ja też planuję w długi weekend majowy grillem odpękać imprezę rocznicową - to dwa latka już mijają. W tamtym roku nic nie robiłam bo na weselu przyjaciółki się bawiłam...:-)
małgorzatkaa
mamusia Nikusi
Hej dziewczyny!Troszkę mnie nie było bo się wczasowałam u siostry w Tymbarku,ale było super i wreszcie odpoczęłam psychicznie od tego miasta i swojej teściowej wiedźmy(mieszkam z teściami masakra)a wy tyle produkujecie,że nie nadążam czytać i dopiero teraz połapałam sie w tych różnych wątkachtroche późno i teraz już będę wiedzieć gdzie mam pisać:-).
Jol-myślałam,że nikogo nie ma z Krakowa:-(,a z której jesteś części Krakowa?
Miłego wieczorka:-)
Jol-myślałam,że nikogo nie ma z Krakowa:-(,a z której jesteś części Krakowa?
Miłego wieczorka:-)
morka
Roxeen się zrelaksuj porządnie
Asiowo jestes wspaniała i nie myśl tak
Labamba Ja oglądam USTA i uwielbiam
Ja mianowicie dzisiaj miałam zamiar popełnić harakiri czy jak to tam zwią. Mega niedobrota z Buni się zrobiła. Dopiero teraz sobie siadłam Podczas kąpania miałam ochotę wsadzić łeb do wanienki i się utopić ale za płytko było i tylko sobie włosy wymoczyłam, po czym przejechałam je tłustą łapą z oliwy. Zaczęła konsekwetnie używać narządów mowy> Drze się tak że policyje na mnie chyba naślą. Ubierać się wcale nie chceNa rączki cały czas a ona kurka blaszka waży już swoje. Co będzie dalej? Od rana zdążyłam się chyba sześć razy przebrać bo mnie dołem tak zalewa jak po porodzie a górą mnie opluwaja ile wlezie. Czuję się jak mop Tylko mopa nikt nie osra a osrana zostałam również. Matko i jak ja się mam czuć kobietą????Nawet z domu nie wyszłam bo śnieg ma amnezję i zapomniał że się zima skończyła
Asiowo jestes wspaniała i nie myśl tak
Labamba Ja oglądam USTA i uwielbiam
Ja mianowicie dzisiaj miałam zamiar popełnić harakiri czy jak to tam zwią. Mega niedobrota z Buni się zrobiła. Dopiero teraz sobie siadłam Podczas kąpania miałam ochotę wsadzić łeb do wanienki i się utopić ale za płytko było i tylko sobie włosy wymoczyłam, po czym przejechałam je tłustą łapą z oliwy. Zaczęła konsekwetnie używać narządów mowy> Drze się tak że policyje na mnie chyba naślą. Ubierać się wcale nie chceNa rączki cały czas a ona kurka blaszka waży już swoje. Co będzie dalej? Od rana zdążyłam się chyba sześć razy przebrać bo mnie dołem tak zalewa jak po porodzie a górą mnie opluwaja ile wlezie. Czuję się jak mop Tylko mopa nikt nie osra a osrana zostałam również. Matko i jak ja się mam czuć kobietą????Nawet z domu nie wyszłam bo śnieg ma amnezję i zapomniał że się zima skończyła
Piszecie o wakacjach to i ja napiszę, bo już zarezerwowałam 5 dni w Zakopanym i trzy dni w Krakowie.
W tym roku mamy 10 rocznicę ślubu i robimy sobie właśnie taki prezent
Zawsze jeździliśmy nad morze, więc w tym roku jakaś odmiana i zamierzamy łazić po górach, pojechać do Tatralandii, zwiedzić Kraków, Wieliczkę i Oświęcim.
Muszę kupić jakiś porządny przewodnik i hejaaa, bo nasze wakacje zaczynamy już 25 czerwca.
W sierpniu zamierzamy zaliczyć mazury, a dokładnie Szczytno.
Tam mamy nocleg za darmo, więc trzeba skorzystać.
Poza tym ja już po wizycie. Bartuś nie szczepiony ze względu na Julki anginę. Poprosiłam tylko, żeby pielęgniarka go obmierzyła i zważyła, no i pochwaliłam się moim małym mężczyznom w odpowiednim wątku
Pati, trzymam kciuki, żeby tym razem się udało!!!
W tym roku mamy 10 rocznicę ślubu i robimy sobie właśnie taki prezent
Zawsze jeździliśmy nad morze, więc w tym roku jakaś odmiana i zamierzamy łazić po górach, pojechać do Tatralandii, zwiedzić Kraków, Wieliczkę i Oświęcim.
Muszę kupić jakiś porządny przewodnik i hejaaa, bo nasze wakacje zaczynamy już 25 czerwca.
W sierpniu zamierzamy zaliczyć mazury, a dokładnie Szczytno.
Tam mamy nocleg za darmo, więc trzeba skorzystać.
Poza tym ja już po wizycie. Bartuś nie szczepiony ze względu na Julki anginę. Poprosiłam tylko, żeby pielęgniarka go obmierzyła i zważyła, no i pochwaliłam się moim małym mężczyznom w odpowiednim wątku
Pati, trzymam kciuki, żeby tym razem się udało!!!
jola.24
I moj juz spi umylam go,ubralam do spania i przy karmieniu mi taka megakupe walna ze wszytko zalatwil lacznie ze piworkiem zmylil mnie bo ostatnio co drugi dzien robi i dzis wypadal dzien bez A poza tym wypracowal sobie nowa metode godzinnego gadania do miskow przed snem, chyba zebrania jakie im robi i dzien podsumowuje
Roxen ja tez wyczekuje, szyszkuj migusiem
Roxen ja tez wyczekuje, szyszkuj migusiem
reklama
Lambada tez uwazam ze ten serial jest najlepszy:-)
Asiowo tak dla pocieszenia ja tez tak czasem mam, a do tego zamiast M mnie pocieszyc i wogole to jeszcze ma o wszystko pretensje SZyszki im
Roxeen A ja nie zobacze nowej fryzurki:-(
Moja niunia tez juz spi , a ja juz wykapana i pachnaca,wiec soadam do łózeczka
Do jutra moje siostry
Asiowo tak dla pocieszenia ja tez tak czasem mam, a do tego zamiast M mnie pocieszyc i wogole to jeszcze ma o wszystko pretensje SZyszki im
Roxeen A ja nie zobacze nowej fryzurki:-(
Moja niunia tez juz spi , a ja juz wykapana i pachnaca,wiec soadam do łózeczka
Do jutra moje siostry