reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

sywia Ty jako wife Indiańca to namiot masz w genach:-)

Pati ja też nie pamiętam, ale życzę wszystkiego najlepszego i co byś mogła w końcu przytulić i żeby wsio się udało:tak:

reklama
witam was, moze ktoras mnie jeszcze pamieta.... dziekuje za gratulacje od jednej dziewczyny ze styczniówek, wam też gratuluje maluszków :-)

trzymajcie kciuki za mnie i moją fasolke 6 maja wizyta, mam troche leków wiec mam nadzieje ze pomogą mojej dzidzi przetrwac bo trzeci raz nie zniose jak odejdze ale póki co jestem dobrej mysli i mam mega dobry humorek

pozdrawiam

Ja równiez trzymam mocno kciuki:-)

Patrysia, Ivi mieszka nad morzem. Ja to nawet wiem gdzie, wiec bede ja nawiedzac. :-)

PatiB, gratulacje. Trzymam kciuki. A jak styczniowe mamy kciuki trzymaja, to nie ma bata. Ja bylam na grudniowym watku gratulowac.

Asiowo, tam sie bedziesz po Polandi rozbijac. Wskakuj w samolot i do UK zapraszam.:-)

Heloł :-)

Wróciłyśmy z pierwszego chustowego spacerku !!! Jestem zachwycona :rofl2: mała chyba też, bo cały czas spała :-) I teraz nie mogę sobie wybaczyć, że się głupia 2 miesiace zastanawiałam ... tyle przytulania nam przepadło :-:)-:)-( ale teraz będziemy nadrabiać :rofl2:
Wizyta u ortopedy zaliczona ... z bioderkami co raz lepiej :tak: oczywiście mamy jeszcze o nie dbać, za 6 tyg kontrol, a potem dopiero, jak pasibrzuch mały zacznie chodzić ...
Pani doktor delikatnie zasugerowała, żeby zwiększyć przerwy między karmieniami do min. 3 godz. bo straszny z Zuzu wielkolud ... i mocno się zdziwiła, że je co 3-4 godziny, a w nocy śpi 8-9 godz bez przerwy :-D

Widzę, że temat wakacji się pojawił ... my chyba zrezygnujemy z wyjazdu na rzecz 2-3 miesięcy wychowawczego ... nawiedzimy teściów :rofl2: zawsze to jakaś odmiana ;-)

Asiowo, głowa do góry kochana !!! Jesteś wspaniałą mamą, i jak każda wspaniała mama masz prawo mieć gorsze dni ... ale to nie ujmuje nic z Twojej wspaniałości :-)
Jolcia, pomysł z kontem super !!! szkoda tylko, że oszczędzanie tyle samodyscypliny wymaga ... bo u mnie lipa z tym :baffled:
Pati.b, jeszcze raz gratuluję!!! Kciukasy oczywiście cały czas zaciśnięte !!!

Muszę, się pochwalić, że moja Zuzu od kilku dni, jak jest zła, wykrzykuje piękne i dźwięczne mama :rofl2: wiem, że to jeszcze zupełnie nieświadome, ale i tak się wzruszam :-)

Zmykam poszaleć z moim skrzatem na macie ;-)

hehe to dziewczyny kolejki umawiać:D Macy - Tobie nie odpuszczę spotkania :))
chwaliłam się zę dzieć mi śpi, to się obudził po 4 godzinach snu z wielkim rykiem że głodny :D dosłownie w jednej chwili spał a w następnej chwili rozpacz że w malutkim żołądeczku pustki :D Ale już najedzony bawi się w najlepsze z tatusiem - gadają do małpki z maty fisher price ;) :))

Słuchajcie dziewczyny ja jestem leń śmierdzący bo mam trzy tony prasowania i co robię ? Nic!!!!!!!!!!!!!! siedzę przed monitorem wrrrr!

astrid zdrowia dla dziecka i żeby Bartuś nic nie złapał:no:
macy tym razem nie zapomniałam o super kumpelach na bb i od razu proszę o naprostowanie, a hasło mąż niczego sobie jest niezłe:-D:-D
marianna powodzenia na zakupach:happy:
tysiolek ty się nie stresuj, ty chłoń, to tylko raz w życiu:-D:tak:;-)
asiax poprawy pogody;-)
dorciaa masz rację niech wie:baffled:
agagsm udanych fotek:tak:
minnie1 cieszę się że mały przestaje ryczeć, wiem że to straszne kiedy dziecko płacze, a człowiek bezsilny, podobnoć kolki ustępują około 3 miesiąca:tak:
agniechak udanej fryzury:tak:
pasibrzuch kończ ten remont bo zwariujesz:crazy:
patrysia ja też nie oglądam, ale Mucha mnie drażni, więc rozumiem Cię;-)
nika to niedługo rycerz będzie miał zęby:)
klara ja też chcę do Zakopanego a mój nie:no:
agniechak propozycja nie do odrzucenia
agga81 super że maleństwo ok:-)
ivi skąd tyle energii,mi to się nic nie chce
asiowo tulam, a matka jesteś super:tak:
pati 3mam kciuki:tak:
jol super że bioderka są w porządku:-)

witam was, moze ktoras mnie jeszcze pamieta.... dziekuje za gratulacje od jednej dziewczyny ze styczniówek, wam też gratuluje maluszków :-)

trzymajcie kciuki za mnie i moją fasolke 6 maja wizyta, mam troche leków wiec mam nadzieje ze pomogą mojej dzidzi przetrwac bo trzeci raz nie zniose jak odejdze ale póki co jestem dobrej mysli i mam mega dobry humorek

pozdrawiam
Oczywiście , że pamiętam, trzymam mocno kciuki:-)
Asiowo, Ty złą mamą, no chyba kogoś poprzestawiało:crazy: Po prostu masz zły dzień, który nie zdarza Ci się za często, w przeciwieństwie do mnie:rofl2::tak: tulam:tak:
Szym pojechał z tatą ciężarówką, a my z di lenimy się w domu:-) Jak cudownie nic nie musiec, no prawie:-p Mały przespał mi dzisiaj 4h w dzien, aż nie wiedziałam co tu zrobić:-)
Co do wakacji to my najpierw miesiąc w Polsce, a pod koniec sierpnia lecimy na Teneryfę, niestety szczęście odbiera mi perspektywa wciśnięcia mojego wielkiego zada w bikini:baffled::no:
Ja już snuję plany na przyszłe wakację, za rok na pewno moje kochane Mielno:tak:
Patrysia, ja też oglądam YCD i mucha też mnie drażni, szczególnie jej głos i śmiech;-)
A ogląda któraś serial "usta, usta":confused: Uważam, że najlepszy jaki tvn kiedyklwiek wyprodukował, zawsze pękamy ze śmiechu:-D

Ostatnia edycja:
Zabijcie mnie, ale na razie nic nie nadrobię, bo teraz mam tylko chwilę przerwy z kawką.
Dzisiaj z samego rana zalała mnie krew, M mnie wkurzył, więc zabrałam się w sobie i robię właśnie kuchnię. Mam dzisiaj plan położyć kafelki i pomalować. Liczę, że teściowa zajmie się małą, a my z teściem podziałamy.
M zrobił dzisiaj porządek, czytaj powypieprzał wszystko z szafki nie zastanawiając się, czy mnie się coś z tego nie przyda. A najbardziej wkurzające, że to były rzeczy zbierane przeze mnie w okresie panieńskim, więc niejako jeszcze tylko i wyłącznie MOJE, no i co z tego, że stare, ale tym bardziej się wkurzyłam.
No. To lecę machać wałkiem i klejem montażowym. A mogłam iść dzisiaj na basen :-:)-:)-(

Zuch dziewczyna!!!:-)

Fajnie Wam , ja już czekam 3 tydz:no:

Gratuluje ząbka:-)
Ja jak zwykle zero organizacji, co się ze mną dzieje:no:

A dlaczego tyle czekasz? Nie miala Express?

Dziewczyny... mam dosc:-( wysiadam juz, miałam nie pisac i sie nie zalic, ale juz nie mogę... :-(

Mam dość własnego męża, własnych dzieci, po prostu oszaleje... własciwie juz oszalałam:-( a P. na kazdym kroku próbuje mi uswiadomic, jaka jestem "du dupy" matką, a On idealnym ojcem... :-( i udaje mu sie to! Mam ochote spakować manatki i sie stad wyniesc... :zawstydzona/y:

agniechak, Ivi... kiedy moge wpasc:-p:dry:

zyzunia dla mezunia, nie przejmuj sie.

pozdrawiam

Trzymam mocno zacisniete kciukasy:-)

U na ie nie zapowiadalo a pogoda piekna i dopiero z dworku wrocilismy:-) teraz maly drzemie a ja mam chwilunie a jak sie obudzi to butla troche sie pobawimy, myju myju i spac:tak: ale mi odbija:zawstydzona/y:

My wlasnie wrocilismy z podworka ..od 12 ej z przerwami sie dotlenialismy:-)Maly polowe tego czasu przespal...ciekawe czy zechce spac w nocy....Posadzilam pare kwiatkow,wyprobowalam pralke,teraz malz piecze kielbaski na grilu a ja sie slinie hihi;-)

reklama
Nika będzie ładna pogoda bo od trzech lat jest słonecznie i ciepło w ostatni weekend kwietnia, a wiem o tym bo moje weselicho odbyło się w tym terminie i było cudnie rok po mnie moja psiapsióła i też nie zawiodła także na mazurach będzie bosko

Ostatnia edycja:
Do góry