reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Mojej tylkoo zjaśniały oczęta - się urodziła z granatowymi taki ciemny niebieski miała, a teraz jasny już się zrobił - no ale u mnie mój M ma szaro-zielone, a ja niebieskie - więc na brązowe nie czekam - bo jakby jej się brązowe zrobiły to bym dopiero afere miała:)

reklama
Dziewczyny a jak oczka u waszych dzieciaczków zmieniają kolor ? u Dominika zauważyłam ze przy źrenicach robią się piwne a tak ma raczej niebieskie i w sumie nie wiem jakie będzie teraz mieć ile czasu mija zanim osiągną swój kolor ? córa jak urodziła się to miała czarne a teraz ma ciemny brąz :tak:
granatowe to każde dziecko ma na początku i potem patrzy się na kolorek od strony źrenicy:tak:u Alanka robi się jasny niebeski:tak:
i napiszcie jak te simsy sciagnąć prosze,bo mój Oskar mi dziure w bebechach wierci:baffled:
wszystkie gry ściągam z tej strony darkwarez.pl - Warez, Forum, Download, Gry, Filmy, Muzyka, Linki, Seriale, Rapidshare, Megaupload, Erotyka ;-)jest w 100%darmowe i super się ściąga z tym że potrzebny jest do tego USDownloader(ściągnij to z tej stronki co ci podałam)zawsze kopiuj linki potem w programie(USDownloader)klikasz na + i czekaj aż linki się pościągaja(niekiedy są błędne to szukaj dalej takie dobre linki i od razu powiem ze znajdziesz na pewno) wtedy wypakowujesz pliki(przez RAR)potem ta płytke także wypakowujesz(bo pojawi się po wypakowaniu)i instalujesz i żeby bez płytki odpaliło to z cracka kopiujesz ten nagłówek simsów i w Tibis wklejasz(zastępujesz innym nagłówkiem czyli jak zapyta to kliknij TAK)i grasz do woli:-)troszku może skomplikowane ale to tak jest z tymi simsami a jak już inne gry ściągasz to nie trzeba takiej zabawy wystarczy wypakować instalowac i graaaaaaaać:-)

Acha i ważna rzecz bo jak sie instaluje simsy to potrzebny jest kod to od razu powiem że jest także w cracku tzw KayGen ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mam krótkie włosy ....!! ała!!!! :baffled::baffled: Miało być zebym mogła kitkę zrobić ale się nie udało :rofl2: Jak się pozbieram to wrzucę fotkę na zamknięty i yol_a ja nie wiem czy ty do 29 wyrobisz :-D:-D:-D
Paris Hilton to to nie jest ale zdecydowanie inaczej wyglądam :nerd: muszę się przyzwyczaić.
macy... zmartwychwstałaś... już chciałam list gończy słać czy cię jakiś pył nie przykrył ale o anetrix w konteksie pyłu to się już na poważnie martwie.

ROXENN bardzo ciekawie:-D

EDIT:KAJA ANETRIX odezwała się na zamknietym;)ps.dawaj dawaj fotki :)zawsze się trzeba do czegoś przyzwyczaić ale na bank na + :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Roxeen, przynajmniej z kolorem. :-D
Kaja, Ty pykaj te fotki bom ciekawa jest. Tez w czerwcu ide do fryzjera. Teraz mam wlosy dlugie, ale jak wpadne do saloonu, to beda kudly fruwaly. ;-)

patrysia dzięki za info, no to lecę się na zamknięty zorientować...
macy - ja jak nabrałam ochoty to była natychmiastowa, do czerwca to bym ducha wyzionęła a teraz się zastanawiam czy dobrze. Choć właśnie przebierałam Tymka i nic mi nie leciało na oczy... jest zysk:rofl2: a czy zadowolona jestem to sie rano okaże... :baffled: zawsze od fryzjera sie wraca pi razy...
wrzucę fotkę jak M zakończy grabienie przed domem i mi ją wykona :szok:

Roxeen, ale gaduła z Cienbie ;-):-D

Kaja, dawaj foty!

Fafelka jak się urodziła to miała dwa węgielki, ale teraz chyba jej brązowieją.
Kupiłam jej dzisiaj skarpetki z grzechotkami i książeczkę, której strony szeleszczą i piszczą. No i tu pojawia saię problem, bo mój pies dostaje pier....a bo pustak myśli, że to jej zabawka :baffled:

granatowe to każde dziecko ma na początku i potem patrzy się na kolorek od strony źrenicy:tak:u Alanka robi się jasny niebeski:tak:

u mnie mały miał granatowe ale córa miała czarne a może aż tak ciemne granat że się czarne wydawały ?;-)
Mojej tylkoo zjaśniały oczęta - się urodziła z granatowymi taki ciemny niebieski miała, a teraz jasny już się zrobił - no ale u mnie mój M ma szaro-zielone, a ja niebieskie - więc na brązowe nie czekam - bo jakby jej się brązowe zrobiły to bym dopiero afere miała:)
ja mam jasne niebieskie a mąż jasne piwne córa ma brąz i to ciemny :tak:i na pewno nie podobne do taty czy mnie :no::-D

Kaja dawajta fotę:tak:

kurcze ja muszę też iść mam długie i mały jak się wczepi to nie puści a mam kitkę ale jakie chce to nie wiem :no:

reklama
Do góry