reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Mojej tylkoo zjaśniały oczęta - się urodziła z granatowymi taki ciemny niebieski miała, a teraz jasny już się zrobił - no ale u mnie mój M ma szaro-zielone, a ja niebieskie - więc na brązowe nie czekam - bo jakby jej się brązowe zrobiły to bym dopiero afere miała:)

reklama
Dziewczyny a jak oczka u waszych dzieciaczków zmieniają kolor ? u Dominika zauważyłam ze przy źrenicach robią się piwne a tak ma raczej niebieskie i w sumie nie wiem jakie będzie teraz mieć ile czasu mija zanim osiągną swój kolor ? córa jak urodziła się to miała czarne a teraz ma ciemny brąz :tak:
granatowe to każde dziecko ma na początku i potem patrzy się na kolorek od strony źrenicy:tak:u Alanka robi się jasny niebeski:tak:
i napiszcie jak te simsy sciagnąć prosze,bo mój Oskar mi dziure w bebechach wierci:baffled:
wszystkie gry ściągam z tej strony darkwarez.pl - Warez, Forum, Download, Gry, Filmy, Muzyka, Linki, Seriale, Rapidshare, Megaupload, Erotyka ;-)jest w 100%darmowe i super się ściąga z tym że potrzebny jest do tego USDownloader(ściągnij to z tej stronki co ci podałam)zawsze kopiuj linki potem w programie(USDownloader)klikasz na + i czekaj aż linki się pościągaja(niekiedy są błędne to szukaj dalej takie dobre linki i od razu powiem ze znajdziesz na pewno) wtedy wypakowujesz pliki(przez RAR)potem ta płytke także wypakowujesz(bo pojawi się po wypakowaniu)i instalujesz i żeby bez płytki odpaliło to z cracka kopiujesz ten nagłówek simsów i w Tibis wklejasz(zastępujesz innym nagłówkiem czyli jak zapyta to kliknij TAK)i grasz do woli:-)troszku może skomplikowane ale to tak jest z tymi simsami a jak już inne gry ściągasz to nie trzeba takiej zabawy wystarczy wypakować instalowac i graaaaaaaać:-)

Acha i ważna rzecz bo jak sie instaluje simsy to potrzebny jest kod to od razu powiem że jest także w cracku tzw KayGen ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mam krótkie włosy ....!! ała!!!! :baffled::baffled: Miało być zebym mogła kitkę zrobić ale się nie udało :rofl2: Jak się pozbieram to wrzucę fotkę na zamknięty i yol_a ja nie wiem czy ty do 29 wyrobisz :-D:-D:-D
Paris Hilton to to nie jest ale zdecydowanie inaczej wyglądam :nerd: muszę się przyzwyczaić.
macy... zmartwychwstałaś... już chciałam list gończy słać czy cię jakiś pył nie przykrył ale o anetrix w konteksie pyłu to się już na poważnie martwie.

ROXENN bardzo ciekawie:-D

EDIT:KAJA ANETRIX odezwała się na zamknietym;)ps.dawaj dawaj fotki :)zawsze się trzeba do czegoś przyzwyczaić ale na bank na + :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Roxeen, przynajmniej z kolorem. :-D
Kaja, Ty pykaj te fotki bom ciekawa jest. Tez w czerwcu ide do fryzjera. Teraz mam wlosy dlugie, ale jak wpadne do saloonu, to beda kudly fruwaly. ;-)

patrysia dzięki za info, no to lecę się na zamknięty zorientować...
macy - ja jak nabrałam ochoty to była natychmiastowa, do czerwca to bym ducha wyzionęła a teraz się zastanawiam czy dobrze. Choć właśnie przebierałam Tymka i nic mi nie leciało na oczy... jest zysk:rofl2: a czy zadowolona jestem to sie rano okaże... :baffled: zawsze od fryzjera sie wraca pi razy...
wrzucę fotkę jak M zakończy grabienie przed domem i mi ją wykona :szok:

Roxeen, ale gaduła z Cienbie ;-):-D

Kaja, dawaj foty!

Fafelka jak się urodziła to miała dwa węgielki, ale teraz chyba jej brązowieją.
Kupiłam jej dzisiaj skarpetki z grzechotkami i książeczkę, której strony szeleszczą i piszczą. No i tu pojawia saię problem, bo mój pies dostaje pier....a bo pustak myśli, że to jej zabawka :baffled:

granatowe to każde dziecko ma na początku i potem patrzy się na kolorek od strony źrenicy:tak:u Alanka robi się jasny niebeski:tak:

u mnie mały miał granatowe ale córa miała czarne a może aż tak ciemne granat że się czarne wydawały ?;-)
Mojej tylkoo zjaśniały oczęta - się urodziła z granatowymi taki ciemny niebieski miała, a teraz jasny już się zrobił - no ale u mnie mój M ma szaro-zielone, a ja niebieskie - więc na brązowe nie czekam - bo jakby jej się brązowe zrobiły to bym dopiero afere miała:)
ja mam jasne niebieskie a mąż jasne piwne córa ma brąz i to ciemny :tak:i na pewno nie podobne do taty czy mnie :no::-D

Kaja dawajta fotę:tak:

kurcze ja muszę też iść mam długie i mały jak się wczepi to nie puści a mam kitkę ale jakie chce to nie wiem :no:

reklama
Do góry