reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Bry.
Ale produkcja! :szok:

Uprzejmie informuje, ze od czwartku bylam bez netu. Normalnie sie stesknic mozna za Wami. Widze, ze byla mowa o szyszkach, golebiach i kupach - czyli nic sie nie zmienilo. :-D

W niedziele wieczorem dostalam informacje od Pumpkin, ze ma sie dobrze, ale nie ma Internetu. Przepraszam, ze nie przekazywalam, ale mialam zero na koncie, zero internetu i nie bylam w stanie doladowac konta. Czlowiek sie gubi w tym swiecie...

A teraz lece na spacer. Tylko przez te pyly, to mnie oczy swedza!

reklama
Heloł idę jeść, i za chwilę idziemy na drugi spacer:-):-)
morka uważaj bo w drobiu dużo hormonów....a rosół z gołębia je?;-)
kaja w sprawie włosów to czekam na zdjęcie,bo ja nic nie doradzę....ale mnie natchnęłyście i 29 umówić się chcę:baffled:
pasibrzuch a ty nadal walczysz z kupą współczuję, u nas lacido baby zdziałało cuda:tak:
nadineczka a u mnie już też jest słoneczko:-):-)
sylwia 100 gratuluję idealnego rozwoju Oliwerka, niech teraz o Bunię dzielnie walczy;-)
dorciaaa może ubierz małego w puchowy kombinezon, teściowa będzie szczęśliwa:szok:
beti 3mam kciuki za małą, będzie dobrze:tak:
emilcia szyszka w duuupę dla szwagierki i duuuużo zdrowia dla Ciebie:tak:
asiax spytam bezczelnie jak stara będziesz, bo ja jeszcze myślę o dzidzi za jakieś 3-4 lata, a młodziutka nie jestem, trzy dychy przekroczone chwilę temu:szok::baffled:
tysiolek biedna kuzynka....ale najważniejsze, ze dzidzia zdrowa:tak:
patrysia Filipotek też lubi świecić interesem, ekshibicjonista jeden
macy a już miałam wywoływać, bo się bałam o Ciebie:tak:

Paula zapytam jak wróci z pracy i napisze,kurcze super by było jakbysmy sie spotkały nie????????????:-)

Kupiłam dziadowi radio do samochodu,a jak nie bedzie zadowolony to nie dosc ze go za jajcory powiesze to jeszcze szyszke wetknę w odpowiednią dziurkę:tak:kasy wywaliłam ze masasakra:baffled:

i napiszcie jak te simsy sciagnąć prosze,bo mój Oskar mi dziure w bebechach wierci:baffled:

Yola ja ci kurka blaszka dam rosół z mojego patrona:angry::-D
Asiax nam dzisiaj powiedziała że te kupki to po jabłku z niedzieli może aż tyle godzin czyścić i żeby poczekać aż 4 miesiące skończy, ale się dziwię bo po zwykłym jabłku nic jej nie bylo a po tym ze szłoiczka się zaczęło:tak:
Wogóle moja Bunia ma pokrzywioną czachulkę:-( Krzywą głowę . Z jednej strony większa z drugiej mniejsza ale kazali ją na inną stronę kłaść jak nie pomoże to pomogą włosy jak zarośnie. Poza tym na szczepieniu nie płakała bardzo:tak:ale bidulka pół dnia odsypia:tak:
Sylwia masz gest. Trza było atrapę kupić a później blondi poudawać:-)Taniej by wyszło:tak::-)

Paula zapytam jak wróci z pracy i napisze,kurcze super by było jakbysmy sie spotkały nie????????????:-)

Kupiłam dziadowi radio do samochodu,a jak nie bedzie zadowolony to nie dosc ze go za jajcory powiesze to jeszcze szyszke wetknę w odpowiednią dziurkę:tak:kasy wywaliłam ze masasakra:baffled:

i napiszcie jak te simsy sciagnąć prosze,bo mój Oskar mi dziure w bebechach wierci:baffled:

Nie jestem pewna ale sprawdz na pobieralnia.pl

Nie wiem co wtapilo dzi w moje dziecko, przetraszyl sie czego czy co:baffled: jak tylko zanie a ja noge z pokoju wytawie to ryk a przeciez zawsze zasypial sam, wkladalam go do lozeczka i wychodzilam a teraz ie drze i lzy jak grochy leca:no:
Bylimy na spacerku i zlozylismy hustawke, nawet mi sie spodobala bo moze byc tez lezaczkiem i krzeselkiem do karmienia a najbardziej mi sie widzi ze jest wysoko Beny nie bedie Olusia po buzi lizal:tak:
Lece bo juz alarm wszczety,

Morka, jak to milo widziec Pana Golebia! Widze, ze temat sloiczkowy. Niby sa bezpieczniejsze. Niby, bo u nas byl ogromny problem. Kupowalam hippa i to organiczne. Maly mial takie lukrowane policzki i nie wiadomo bylo po czym. W koncu odstawilam obiadki sloiczkowe i jak reka odjal. Wiec trzeba uwazac. A czaszka sie nie przejmuj. Dzieci zazwyczaj maja asymetryczne, bo zawsze maja jakas ulubiona strone do spania. Sie wyprostuje wszystko.

Dziewczyny a jak oczka u waszych dzieciaczków zmieniają kolor ? u Dominika zauważyłam ze przy źrenicach robią się piwne a tak ma raczej niebieskie i w sumie nie wiem jakie będzie teraz mieć ile czasu mija zanim osiągną swój kolor ? córa jak urodziła się to miała czarne a teraz ma ciemny brąz :tak:

reklama
Goska, u nas ten sam problem. Synkowi sie szybko zaczely robic ciemne i teraz ma brazowe, a wlasciwie czarne. A mloda ma niebieskie, ale przy zrenicach troche brazowieja.

Do góry