reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Bry.
Ale produkcja! :szok:

Uprzejmie informuje, ze od czwartku bylam bez netu. Normalnie sie stesknic mozna za Wami. Widze, ze byla mowa o szyszkach, golebiach i kupach - czyli nic sie nie zmienilo. :-D

W niedziele wieczorem dostalam informacje od Pumpkin, ze ma sie dobrze, ale nie ma Internetu. Przepraszam, ze nie przekazywalam, ale mialam zero na koncie, zero internetu i nie bylam w stanie doladowac konta. Czlowiek sie gubi w tym swiecie...

A teraz lece na spacer. Tylko przez te pyly, to mnie oczy swedza!

reklama
Heloł idę jeść, i za chwilę idziemy na drugi spacer:-):-)
morka uważaj bo w drobiu dużo hormonów....a rosół z gołębia je?;-)
kaja w sprawie włosów to czekam na zdjęcie,bo ja nic nie doradzę....ale mnie natchnęłyście i 29 umówić się chcę:baffled:
pasibrzuch a ty nadal walczysz z kupą współczuję, u nas lacido baby zdziałało cuda:tak:
nadineczka a u mnie już też jest słoneczko:-):-)
sylwia 100 gratuluję idealnego rozwoju Oliwerka, niech teraz o Bunię dzielnie walczy;-)
dorciaaa może ubierz małego w puchowy kombinezon, teściowa będzie szczęśliwa:szok:
beti 3mam kciuki za małą, będzie dobrze:tak:
emilcia szyszka w duuupę dla szwagierki i duuuużo zdrowia dla Ciebie:tak:
asiax spytam bezczelnie jak stara będziesz, bo ja jeszcze myślę o dzidzi za jakieś 3-4 lata, a młodziutka nie jestem, trzy dychy przekroczone chwilę temu:szok::baffled:
tysiolek biedna kuzynka....ale najważniejsze, ze dzidzia zdrowa:tak:
patrysia Filipotek też lubi świecić interesem, ekshibicjonista jeden
macy a już miałam wywoływać, bo się bałam o Ciebie:tak:

Paula zapytam jak wróci z pracy i napisze,kurcze super by było jakbysmy sie spotkały nie????????????:-)

Kupiłam dziadowi radio do samochodu,a jak nie bedzie zadowolony to nie dosc ze go za jajcory powiesze to jeszcze szyszke wetknę w odpowiednią dziurkę:tak:kasy wywaliłam ze masasakra:baffled:

i napiszcie jak te simsy sciagnąć prosze,bo mój Oskar mi dziure w bebechach wierci:baffled:

Yola ja ci kurka blaszka dam rosół z mojego patrona:angry::-D
Asiax nam dzisiaj powiedziała że te kupki to po jabłku z niedzieli może aż tyle godzin czyścić i żeby poczekać aż 4 miesiące skończy, ale się dziwię bo po zwykłym jabłku nic jej nie bylo a po tym ze szłoiczka się zaczęło:tak:
Wogóle moja Bunia ma pokrzywioną czachulkę:-( Krzywą głowę . Z jednej strony większa z drugiej mniejsza ale kazali ją na inną stronę kłaść jak nie pomoże to pomogą włosy jak zarośnie. Poza tym na szczepieniu nie płakała bardzo:tak:ale bidulka pół dnia odsypia:tak:
Sylwia masz gest. Trza było atrapę kupić a później blondi poudawać:-)Taniej by wyszło:tak::-)

Paula zapytam jak wróci z pracy i napisze,kurcze super by było jakbysmy sie spotkały nie????????????:-)

Kupiłam dziadowi radio do samochodu,a jak nie bedzie zadowolony to nie dosc ze go za jajcory powiesze to jeszcze szyszke wetknę w odpowiednią dziurkę:tak:kasy wywaliłam ze masasakra:baffled:

i napiszcie jak te simsy sciagnąć prosze,bo mój Oskar mi dziure w bebechach wierci:baffled:

Nie jestem pewna ale sprawdz na pobieralnia.pl

Nie wiem co wtapilo dzi w moje dziecko, przetraszyl sie czego czy co:baffled: jak tylko zanie a ja noge z pokoju wytawie to ryk a przeciez zawsze zasypial sam, wkladalam go do lozeczka i wychodzilam a teraz ie drze i lzy jak grochy leca:no:
Bylimy na spacerku i zlozylismy hustawke, nawet mi sie spodobala bo moze byc tez lezaczkiem i krzeselkiem do karmienia a najbardziej mi sie widzi ze jest wysoko Beny nie bedie Olusia po buzi lizal:tak:
Lece bo juz alarm wszczety,

Morka, jak to milo widziec Pana Golebia! Widze, ze temat sloiczkowy. Niby sa bezpieczniejsze. Niby, bo u nas byl ogromny problem. Kupowalam hippa i to organiczne. Maly mial takie lukrowane policzki i nie wiadomo bylo po czym. W koncu odstawilam obiadki sloiczkowe i jak reka odjal. Wiec trzeba uwazac. A czaszka sie nie przejmuj. Dzieci zazwyczaj maja asymetryczne, bo zawsze maja jakas ulubiona strone do spania. Sie wyprostuje wszystko.

Dziewczyny a jak oczka u waszych dzieciaczków zmieniają kolor ? u Dominika zauważyłam ze przy źrenicach robią się piwne a tak ma raczej niebieskie i w sumie nie wiem jakie będzie teraz mieć ile czasu mija zanim osiągną swój kolor ? córa jak urodziła się to miała czarne a teraz ma ciemny brąz :tak:

reklama
Goska, u nas ten sam problem. Synkowi sie szybko zaczely robic ciemne i teraz ma brazowe, a wlasciwie czarne. A mloda ma niebieskie, ale przy zrenicach troche brazowieja.

Do góry