reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczyny ja mam znowu dola. Dzis obserwowalam nozki Olka i dopatrzylam sie ze on jednak ma jedna faldke wiecej na jednej nozce:sorry2: Juz mam stresa, w sumie badalo go trzech lekarzy dwoch tu i jeden w Pl i nikt mi nawet na to uwagi nie zwrocil ale usg nie mial robionego. Wlasnie szukam w necie gdzie tu mozna takie usg zrobic i znalezc nie moge:sorry2: Napiszcie czy waze dzie ciaczki maja rowniutkie te faldki:blink:

reklama
Hej Mamuśkii ;-)
Tak naprawdę to do tej pory nie wiem na czym stoję:-( Drugi test wyszedł negatywny, tyle że kupiłam jakiś badziewny, który powinno się robić najwcześniej w dzień spodziewanej @. Tylko, że ja już kompletnie nie wiem kiedy mi teraz @ powinna nadejść, bo ostatnio dostałam po 25 dniach, a przed ciążą miałam regularnie co 28 dni. Brzuch mnie boli od kilku dni jak na @, ale tej ani widu, ani słychu. No cóż, najbliższe dni pokażą co jest grane, chociaż do cierpliwych ja nie należę i tak z deczka się stresuję:-(

Kurcze Jessiczka zaczęła pięknie zasypiać o 23 to Olisiowi się odwidziało spanie :sorry2: Tzn. niby śpi, ale jak go położę do łóżeczka o 21:30 (wcześniej teletubisie są, a jakbym go położyła bez teletubisiów to wojnę by mi zrobił:-p) to potrafi się nawet dwie godziny jeszcze kręcić zanim mu się znudzi zabawa. Później w nocy też się co jakiś czas przebudza, niby nie płacze, ale strasznie się tłucze po całym łóżeczku, a ma taką durną pozytywkę co przy hałasie się odpala i mi spać nie daje ;-)

Ja dziś ranny ptaszek... :-D ale nie morkowy gołąb - przypomniało mi się też z czasu ciązy... matko kiedy to było... :happy::happy:
jola - nie schizuj, weź jeszcze raz spokojnie obejrzyj te fałdki, mnie się tez wydaje, że one różnie jakoś.. aż musze dzis się przyjrzeć - generalnie powinnam iśc na kontrolę po miesiącu ale jakoś się zebrać nie mogę.
kacha_wawa - ty się denerwujesz a my tu z tobą ciekawskie... matko kochana... już nie wiem za co trzymać kciuku, czy chcesz teraz czy jednak nie ? ;-) tak czy inaczje jestem z Tobą!
roxeen - widzę, że pod wieczór się rozgadałaś jednak :-D
A moj Tymuś odstawia od kilku dni i zasypia sam po czym wieczorem budzi się po godzinie i kurcze muszę się położyć z nim. Nie wiem czy to minie i kiedy... :baffled: Za to od 6.30 szaleje, śpiewa mi tu i gada, na macie włacza melodyjki... a ja kawka...;-)
Dziś idę na turniej moich dziewczyn a M zostaje z Tymusiem, mleczko odciągnięte i heja... nie ma mnie :tak:

Witam sie porannie

Mała obudziła mame o 6.30 a teraz sie bawi na macie i gada z lezaczkiem:-)
Mamcia wykorzystuje i siedzi na BB z kawka

Jola.24 Ja tez zauwazyłam ze Zuzia ma jedna fałde wiecej i to taka bardzo duzą, ale ja sie tam nie przejmuje, Tobie tez tego zycze:-)

Kacha_wawa Czekamy na nowiny. Niech bedzie po Twojej mysli:-)Buziaczek dla Ciebie;-)

Witam,
No !!! W końcu dzis w nocy było mi chłodno - w sam raz.

Mój Stasio chyba będzie miał jasno niebieskie oczy - my takie mamy, jak i obie nasze rodziny takie mają.

Włosy wygląda na to, ze będą blond... a mogło byc różnie: moja babcia, moja mama, moja siostra kruczoczarne; mój tata i mój brat ciemne blond. Teściowa ruda. My z m. blondyni.

Ja pzepraszam, że nie poczytam, ale nie mam sily ;(
Jest po prostu masakra!! ;(

Dowiedziałam się wczoraj takich rzeczy na swój temat, że ręcę opadają ;( moja teściowa zadzwoniła do Sławka wczoraj i coś tam mu gadała gadała, aż chłopak sie popłakał. Wiem, że gadała o mnie! Zadzwoniłam do niej i zapytałam wprost o co chodzi. Z uśmiechem na twarzy było to normalnie słychać! Ty taka, owaka, beznadziejna żona, matka, syfiara(?) zrujnowałaś życie Sławkowi i dużo by jeszcze pisać... Sławkowi później powiedziała, że współczuje jemu i Adasiowi...
Ja nie wiem co do cholery im zrobiłam!! Wciąż mieli do mnie wąty, dosłownie o wszystko!! Od samego początku!!
Żaluję dziś, że jak zobaczyłam co sie dzieje nie odwrociłam sie i poszlam w innym kierunku ;(
Mam dosc takiego zycia ;( skladam pozew o rozwod!! Nie daje rady ;(
Musze ratowac siebie i Adasia ;(

Witam sie i zaraz spadam, bo pora karmienia się zbliża!!!Toż to szok że C nie płacze ostatnio z rana, grzecznie się bawi choć to chyba za duże słowo z tą zabawą- rozgląda się a mleko jakieś 30min-1h później.....

Kacha - ja napisze jak Malwina- niech wszystko będzie po Twojej myśli.....

Jola- ja ostatnio prosiłam M by spojrzał na fałdki C i powiedział że wymyślam, ale spojrzałam, u nas chyba tyle samo.....ale my raz w 7tyg życia byliśmy na usg....
chciałam iść na kontrol, ale M twierdzi że wymyślam...skoro nam pieluszkować nie kazał....i nic w ogóle robić....

Ja Ci tylko w Poznaniu mogę namiary na bioderka podać, a to chyba za daleko, wpisz w google usg bioderek, miasto i powinnaś coś znaleźć, chyba że faktycznie ktoś na forum z Twoich okolic i Ci da sprawdzony namiar....

no nic chwilowo spadam....

Matko kochana emilcia.... czemu chcesz rozwód ze Sławkiem brać jak to nie on ci nagadał tylko teściowie?
Ty już dawno z nimi powinnaś wziąśc rozwód, nie dzownić, nie gadać bo oni już dośc nawyprawiali. Nie wiem czemu ten twój Sławek nie umie tego pojąc. Rozumiem, że on jest między młotem a kowadłem ale chyba widzi co jest.... Kurcze.. takie teksty... nie wiem jakiego pokroju oni są ale chyba szkoda czasu na znajomość - przykro mi, że to dziadkowie Adasia.
Klara - jola.24 to chyba w swojej okolicy nie ma nikogo z naszych :tak:

Witam w słoneczny poranek w końcu!!!:-D
Noc dziś spokojna , budzenie o 1 i o 5, a od 8 zabawa trwa. Mi się tak przysnęło, że nie wiedziałam co się dzieje i na jakim świecie żyję:szok::szok:
jola mój ma nierówne na pośladkach a bioderka są ok
roxeen dzięki, ale widzę ją codziennie w lustrze:zawstydzona/y::zawstydzona/y: a co do ciaży i ptaków to uwielbiałam się tu chichrać z wami w długie bezsenne noce:tak::-)
kacha wawa trzymam kciuki, żeby było dobrze:tak:
kaja ty szczęściaro bez dziecka idziesz;-)powodzenia
emilcia mi już słów brakuje, czy wy nie może cie sie odciąć od tej po******j rodzinki sorry ale mnie już poniosło. Niech ten Twój mąż oprzytomnieje w końcu:baffled:

reklama
Sławek nie potrafi im nic powiedzieć! Oni gadaja gadają a on kuźwa głową kiwa i to koniec!! Nie potrafi powiedzieć, ze mają się odczepić ode mnie ;( Taki typ.
Gdyby ktoś z mojej rodziny powiedział do Sławka jakiekolwiek złe słowo, to powiedziałabym COŚ!! Nie pozwoliłabym na krzywdzenie jego... ;( W pupe z tym wszystkim ;( nie potrafie być szcześliwa wiedząc!! W najtrudniejszych sytuacjach jestem sama :(
Kiedyś uśmiech z mojej twarzy nie schodził. Byłam szczęśliwa!! A teraz częściej niz uśmiech pojawiają się łzy!!
Nigdy, przenigdy nie pojadę do tych ludzi!!
Przecież oni mnie nawet nie znają!!

Dość!! Koniec płaczu!!
Szyszki im!! I całe sosny, świerki i dęby i kasztany i nawet krzewy posyłam!!
A Sławek albo cos zrobi, albo w koncu stanie w mojej obronie, powie im parę słów, albo niech spada!!
Ja sobie sama rade dam...

Do góry