reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
chcialam coś napisać no i kurka zapomniałam :no:

wiec napisze tyle :

CoŚ

Powiem szczerze że jestem pod ogromnym wrażeniem. Ta myśl, to słowo zawiera w sobie esencję wszystkich słów które znam:-D

Dziewczyny a jak oczka u waszych dzieciaczków zmieniają kolor ? u Dominika zauważyłam ze przy źrenicach robią się piwne a tak ma raczej niebieskie i w sumie nie wiem jakie będzie teraz mieć ile czasu mija zanim osiągną swój kolor ? córa jak urodziła się to miała czarne a teraz ma ciemny brąz :tak:

Bunia ma blue i miała granat:tak:
Martwi mnie ten mój Busiolek:-( Całe południe przespała teraz też śpi. Po tamtym szczepieniu niby było to samo.Myśłam że ma gorączkę ale temp. 36,7 to chyba nie ??? Dodatkowo to kupkowanie pewnie też ją cuś osłabia:-( No ale jak niby po jabłku to chyba minie. Przecież by co dała ta dochtorowa nie?

Beti najważniejsze że jednak wykryli - u mnie zauważono dopiero jak zaczęłam chodzić jak kaczka - potem wyciiąg i operejszions:sorry2:
Agniechak a masz całe wiadro szyszek prosto z mojej lichej sosenki - hehe mają ostre końce
Agagsm widziałam - mamy takie same cięcie! :D super!
Yol_a :D:D:D:D
Gosia_k23 u nas cały czas oczka niebieskie - i niech tak zostanie - po mamusi:D
Agagasm u nas oczy to nie kłopot m ma schizę że Jaś sie rudy robi a jest blondyn:sorry2:

A Anetrix to czasem nie jest teraz w pl?
Pasibrzuch bo pies wie czego pani potrzeba to magazynował:D

Heloł idę jeść, i za chwilę idziemy na drugi spacer:-):-)
morka uważaj bo w drobiu dużo hormonów....a rosół z gołębia je?;-)
kaja w sprawie włosów to czekam na zdjęcie,bo ja nic nie doradzę....ale mnie natchnęłyście i 29 umówić się chcę:baffled:
pasibrzuch a ty nadal walczysz z kupą współczuję, u nas lacido baby zdziałało cuda:tak:
nadineczka a u mnie już też jest słoneczko:-):-)
sylwia 100 gratuluję idealnego rozwoju Oliwerka, niech teraz o Bunię dzielnie walczy;-)
dorciaaa może ubierz małego w puchowy kombinezon, teściowa będzie szczęśliwa:szok:
beti 3mam kciuki za małą, będzie dobrze:tak:
emilcia szyszka w duuupę dla szwagierki i duuuużo zdrowia dla Ciebie:tak:
asiax spytam bezczelnie jak stara będziesz, bo ja jeszcze myślę o dzidzi za jakieś 3-4 lata, a młodziutka nie jestem, trzy dychy przekroczone chwilę temu:szok::baffled:
tysiolek biedna kuzynka....ale najważniejsze, ze dzidzia zdrowa:tak:
patrysia Filipotek też lubi świecić interesem, ekshibicjonista jeden
macy a już miałam wywoływać, bo się bałam o Ciebie:tak:

No to ja mam teraz 35, a Ty za 3,4 lata będziesz miała mniej niż ja teraz:-):-):-)

Yola ja ci kurka blaszka dam rosół z mojego patrona:angry::-D
Asiax nam dzisiaj powiedziała że te kupki to po jabłku z niedzieli może aż tyle godzin czyścić i żeby poczekać aż 4 miesiące skończy, ale się dziwię bo po zwykłym jabłku nic jej nie bylo a po tym ze szłoiczka się zaczęło:tak:
Wogóle moja Bunia ma pokrzywioną czachulkę:-( Krzywą głowę . Z jednej strony większa z drugiej mniejsza ale kazali ją na inną stronę kłaść jak nie pomoże to pomogą włosy jak zarośnie. Poza tym na szczepieniu nie płakała bardzo:tak:ale bidulka pół dnia odsypia:tak:
Sylwia masz gest. Trza było atrapę kupić a później blondi poudawać:-)Taniej by wyszło:tak::-)

My jedliśmy jabłko zwykłe.
Widzisz jak Miki z Bunią do siebie pasują, krzywe głowy, niebieskie oczęta i jeszcze sranko po jabłku, poprostu są sobie przeznaczeni :-D:-D:-D

Witajcie laseczki!
co prawda bardzo zadko sie udzielam, ale od czasu do czasu to tu zaglądam:)))
Przyznaje sie bez bicia, ze przy Was zaczynam wpadać w kompleksy :))) Jak wy znajdujecie na to wszystko czas: dom, dziecko, znajdujecie czas dla siebie i jeszcze forum. Ja po prostu nie wiem jak sie nazywam... i doba cały czas jest za krótka :))) Mały co prawda grzeczny, ale non stop coś chce, a to pobawić się, a to porozglądać i pochodzic i pozwiedzac mieszkanie, a to poprzytulac :))) i mama tak cały dzień.A spi tylko na dworze,ewentualnie 5-minutowe drzemki przytulony do cycusia:))) A gdy mój małż. mnie zmienia po powrocie z pracy, to tez nie wiem w co ręce włozyc :)))
Pozdrowionka dla wszystkich :) lece przeglądac kolejne wątki, bo troche ich tu przybyło :)))

No to ja mam teraz 35, a Ty za 3,4 lata będziesz miała mniej niż ja teraz:-):-):-)
Asiax co Ty opowiadasz, toż my cholerka prawie rówieśniczki:tak::-D:-D:-D
Tylko z Ciebie lachon jak ta lala, a ja wyglądam jak stara gruba baba, ale pracuję nad tym:baffled:
Morka ja zawsze miałam na tego gołębia chrapkę....

Ostatnia edycja:
Hej laski,
ale mnie ominęło...
Kaja się pociachała:szok::-D;-)
muszę to zobaczyć!!!!!!!!!!! Wierzę, że pięknie!!!

Co do @ - nie wiem co jest ale jakoś po porodzie to zalewanie to jakiś sajgon.....
emilcia -współczuję też @ i tych problemów ze zdrowiem, a szwagierkę dobrze że wyrzuciłaś ze znajomych, ja tam taką jedną laskę też wyrzuciałam bo mi działała ostro na nerwy.....choć wcześniej ją dodałam bo niby też matka po starcie, ale jak usłyszałam jej poglądy i poczytałam głupie teksty i jeszcze jak wdałam się w dyskusję z tą babą a okazało się ze laska jakaś z kosmosu, nie wiem , nie myśli czy jak to ja wywaliłam i sto razy mi lepiej się zrobiło.....

A jeszcze co do włosów ja ścinałam 27 marca, ale się nie chwaliłam bo w sumie, ja zawsze - od 1-2 lat ścinam się tak samo:-D
choc tego 27-mego za bardzo poszalałam, aż mi się nie podobało, ale już lekko odrosły i mogę w lustro patrzeć.....:laugh2:

A co do koloru oczu-C też miał granatowe, a teraz mu jaśnieją!

Paibrzuch u nas koty, zwłaszcza kocica myśli że pluszaki i piszczące zabawki są jej...wszystko trza chować......brrr...
książeczkę nam zżarła piszczącą....
a do mnie pas też przyszedł....ale po @ dopiero wypróbuję!!!

Beti -biedny Fiolcik, ale dacie radę, wierzę w Was!!!!
i nie wiem też co chciałam napisać to popapuguję za Roxen i sobie coś napiszę, albo cuś, żeby nie było, że prawa autorskie czy cuś ;-):-p:laugh2:
e:
wkleiłam foty na zamkniętym

Ostatnia edycja:
reklama
Pasibrzuch bo pies wie czego pani potrzeba to magazynował:D[/QUOTE

Tak, a potem jak zajdzie potrzeba to będę miała armatę na szyszki :-D

Bawię się właśnie odlewami małej, już 3/4 mam zrobione, teraz rączka się suszy, mam nadzieję, że wyjdzie, bo ostatki gipsu na nią poszły, no i musiałam tę rączkę złapać na śpiocha, ale i tak mało wyraźnie się odbiła.

Do góry