reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Wrrrrrr napisałam i komp padł i wszystko poszło!!
To teraz w skrócie!!

Sylwia, JoL gratuluję udanych wizyt u lekarza, cieszę się, że z Zuzią i Oliwierkiem wszystko ok :)

Malwina tak to już jest, że szczepień boimy sie bardziej niż dzieci :) Dobrze, że Zuzanka dobrze je zniosła :)

Pasibrzuch ja mam brudny, brzydki i nie swój brzuch ;/ tak czuję, jakby nie był mój ;/

Kaja 'włosy nie kapusta, zimą też rosną' tak mawia moja kuzynka fryzjerka :) uważam, że ślicznie Tobie będzie w krótkich włoskach, więc nie bój się!! Zaryzykuj :)

Paula, Twoja babcia normalnie mistrzostwo świata!! :)
Biedna jesteś!! Tulam mocno!!:*

Klara i ja mam potok, okres dostałam w niedzielę, było super, nic nie bolało!! Wczoraj poszłam kupić podpaski, bo zostały mi tylko 2 i kupiłam 20 sztuk :) wczoraj wieczorem kupiłam!! Teraz już mam tylko 8! Tak ze mnie leci, że szok ;/ a do tego głowa mi odpadnie zaraz, a brzuch sama odetnę!! Koszmar :(

A tak poza tym, że czuję się koszmarnie, to:
1. Słonko świeci pięknie
2. Adaś właśnie się obudził
3. Mama mnie wkurza od rana ;/
4. Dziś tak mnie ojciec wq...ł, jak nikt inny chyba nigdy w życiu! (no może teście ciut mocniej)
5. Moja szwagierka dała komentarz do zdjęcia Adasia na nk Sławka 'śliczny maluszek' a jak w brzuchu był, to był bachorem!! I też mnie to zezłościło i chyba zaraz ją wypieprzę ze znajomych Sławka ;/

Zły dzień dziś mam :(
Ojjj zły :(

Zaraz idę do lekarza od nerek, więc proszę o kciuki!!

Miłego dnia Wam życzę!! :):*

reklama
EMILCIA co za cipa z niej(podoba mi sie to stwierdzenie na takie beznadziejne babsztyle):wściekła/y:bachorem???nie no mogła dać na luz widac ewidentnie ze jakaś zazdrosna...ja już bym dawno ją ze znajomych wywaliła:angry:

i co z tym wkładem niemowlęcym w foteliku samochodowym można już wyciągnąć bo właśnie przyuważyłam że taką mam i się męczyłam bo szelki były za nisko a pod tym wkładem dodatkowe dziurki były i własnie przełożyłam ahhh trochę techniki ...

nadineczka - ja myślę, że możesz wyciągnąć, ja już wyciągnełam też, tak samo z fotelika do zabawy, nasze maluszki już trzymają główkę i są większe.
emilcia - co za beznadzielny komentarz, dziewczyna ma chyba nierówno pod sufitem
a co ty znów z nerkami masz? :szok: trzymam kciuki aby wszystko było dobrze
Dorciaa - masz racje w kosciele chłodniej a potem na imprezce możesz coś zdjąć, ja po mszy też kamiezelkę zdjęłam a kompleciki są śliczne i maluchy wyglądają w nich bosko
Beti - trzymajcie się mocno z tym bagażem dodatkowym, szybko zleci miesiąc i będzie ok - chyba miesiąc to trzeba nosic tak?
agniechak - duza szyszka dla twojego m wędruje..

Hellou:)
Co to ja chciałam napisać..
My wkładkę jeszcze mamy, ale właśnie nam się ciasnawo robi i chyba rzeczywiście zdejmę i zobaczymy czy lepiej będzie:)
Co do włosów to Kaja ścinaj - niech ci fryzjerka doradzi - poczujesz się na pewno lepiej!
Dorciaa: na zamkniętym specjalnie for you moje zdjęcie w krótkich włosach póki jeszcze je mam - bo tak mi wypadają, że niedługo łysek będę i sobie perukę kupię chyba...
Sylwia, JoL: super, że wizyty udane.
JoL - Zuzce mamine mleczkoo smakuje i służy jej - tmoja Miśka tez serdelek, ale z niemowlęcej pulchności się wyrasta, więc się nei martwię, gorzej z mamusina pulchnością, któej chętnie się pozbędę hehe
Pasibrzuch: u mnie pępek jakoby brudny w wyglądzie:) na szczęście nikt mi do pępka nie zagląda hehe
Beti: najważniejsze, że od tego wszystko się naprostuje - a Wiolcia na pewno się oswoi i przyzwyczai, na razie to dla niej nowość!
Yola: dobrze, że udało się pożegnać te kupasy:)
Morka: nie ma to jak staropolskie jedzenie służy dzieciom, niema co:))

No i jakaś dziś roztrzepana jestem i nie wiem co jeszcze miałam napisać więc wracam do PITów, bo Misia zasnęła na drzemkę godzinną:)

Współczuje laseczkom, które @ dostały - mnie menda omija i niech omija jak najdłużej a kysz a kysz!

Kaja ta lekarka co zakladala , powiedziala ze do 3 mies.a lekarz u ktorego konsultowalismy powiedzial ze 2 mies i powinno byc ok. do czw nie mozemy zdejmowac wcale, w czw usg zeby zobaczyc czy sie prawidlowo stawy ukladaja i potem chyba bedzie mozna zdjac do kapieli.
ale nie jest to takie tragiczne,nozkami moze ruszac normalnie tyle ze wyprostowac ani zlaczyc nie moze. mam nadzieje ze Fiolcia lepiej to zniesie niz mama;-)
tylko teraz mam problem jak na spacer ubrac bo miesci sie tylko w jedne spodenki;( i to takie cieniutkie;-(

kto tam szyszki rozdaje???ja tez poprosze kilka;-)

EMILCIA co za cipa z niej(podoba mi sie to stwierdzenie na takie beznadziejne babsztyle):wściekła/y:bachorem???nie no mogła dać na luz widac ewidentnie ze jakaś zazdrosna...ja już bym dawno ją ze znajomych wywaliła:angry:

dziekuję ;D
jak wywale, to S. sie wkurzy :)
hihi
a moze nie zauwazy? ;)
po co ma pinda ogladac tego bachora :) zablokuje ja hihihi :)
A Sławkowi powiem najwyzej, ze to nie ja :) hihihi

cześć kobiety!
za wami nadążyć nie sposób! produkcję macie ponadprzeciętną:)
co do upiększania się - wczoraj chciałam się szamponetką zafarbować na ciemny brąz.. i kolor w ogóle włosów nie chwycił :[[[ zła jestem jak osa!:[[[

reklama
Kaja z badań moczu i krwi wyszło, że nerki nie pracują tak jak powinny i miałam iść do specjalisty i właśnie dziś idę (badania miałam 2 tygodnie temu).

A Dziewczyny co z Pumpkin? Dawno jej u nie widziałam...

Wykasowałam szwagierkę :) i lepiej mi ;) nie bedzie oglądać 'bachora' zdjęc ;/ Adaś się zaczął śmiać jak mu to powiedziałam :)

No nic, lecę...
Po lekarzu spacerek zaliczymy!!

A Wam miłych spacerków życzę i duuużo słoneczka :*

Do góry