reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Właśnie wyszukałam jakąś pediatrę, muszę pogadać z teściem kiedy może nas zawieźć i jedziemy na konsultacje. Od soboty jesteśmy na Pepti, kupki dalej zielone, ze śluzem, a dzisiaj śluz był aż czarny. Ja już nie wiem co to może być :-( Chyba rzeczywiście przejdę na dietę.
Mamy na diecie, czego mam unikać? Do tej pory sporadycznie jadłam jogurty, ale codziennie pijam kawkę z mlekiem.

Melduję, że problem kupek pożegnany!!!:-):tak:

Super, cieszę się bardzo! :-)

Głównie mięcho, schabowe, trochę rolad jak bardzo głodna to jednego kurczaka z rożna lub dwa. Generalnie dużo nie je:-D:-D Mleko 150ml co 3godz:tak:

:-) MIŁEGO DNIA:-)
:-D:-D:-D

Kaja, ciachaj włosy! To nie ręka, zawsze odrosną ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Pasibrzuch ty już jesteś po tym dylemacie i nie żalujesz... wiem... :-) a ja się cykam. Jolcia - zdecydowana sugestia, mam takie momenty, JoL - ujęłaś to idealnie też tak mam :-D i nie wiem jak mogłam przegapić fryzurkę agagsm - kurcze... gdzie mam cię ujrzeć kochaniutka... coby zmaupować coś... narazie sobie na necie upatrzylam fryzurkę Paris Hilton :-p:-D ale ani ja blondynka ani tych wymarów - bo szyje to ja mam dwie :baffled:
Do 16.00 mam czas na deycyzje. :rofl2:

Hejka
My dziś tez na spacerku bylismy i babcie w odwiedzinach mieliśmy.

mam pytanko kiedy wyjmuje się tą wkładkę niemowlęcą z fotelika?

no teraz to mnie zagiełyście a co to kurde i czy ja też to mam w swiom foteliku?
Qurde kto mi zabrał słońce?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zwariuję w domu. :zawstydzona/y:Melduję, że problem kupek pożegnany!!!:-):tak:

kurde to chyba znowu ja podprowadziłam, bo u nas znowu jest duuuuuże i gorące:-)

Pasibrzuch ja dolączam do brudasów:D
Justyś85-wczoraj bo Jaś namsie w foteliku nie mieścił i tak daję mu najwyżej miesiąc i nie wiem co dalej bo do tej naszej bazy isofix pasuje tylko kolejny recaro a ten kolejny ma kąt 90stopni na plecach i jest ogromny!

Agbar77 masz linka jak dla mnie bomba:D
kpl. biały ażurek. 68 roz (sweterki MAŁGOSIA) (1000027591) - Aukcje internetowe Allegro

A Jaś jeszcze śpi!!!!!!!!!

E: a co z moim suwaczkiem nie teges: 2 miesiące i 4 tygodnie to chyba razem 3miechy nie?

hehe John śpi i śmieje się przez sen:D

z tego co myślę to miesiąc się liczy średnio 30 dni więc 4*7+1=29 więc jutro powinno Ci wskoczyć:rofl2: mądra z mgr się znalazłam no:-D:-D:-D:-D

a tak w ogóle to hej hej heloł

Ostatnia edycja:
Helloł

My po wizycie u neurologa:tak:Olinek rozwija sie rewelacyjnie,nie ma zadnych nieprawidłowosci ,ma delikatny kręcz szyjny ,ale dostalismy cwiczenia i ma przejsc,mamy tez podkładac wałeczek z fasolą w srodku pod lewy bok główki ,zeby zaczął bardziej na prawo patrzec.Strasznie szie bałam ,ze po tym niedotlenieniu przed operacja moze byc cos nie tak:tak:Mozemy szczepic:sorry2:Kurcze boje sie tych szczepien jak ognia ,no ale cóż chyba bede musiała w tym tygodniu pójsc na pierwsze:tak:

Oskar jeszcze dzis w domu ,ale jutro juz idzie do szkoły:tak:

Chyba kupie dziadowi radio samochodowe w prezencie ,bo zupełnie nie mam pomysłu:baffled:

Lącze sie w bólu z zalewanymi ,bo u mnie potop od wczoraj:tak:

Morka ,a próbowała Bunia juz bigos?mój Olinek uwielbia polecam:-D

WITAM:-)
Znowu poprzeglądałam zdjęcia naszych brzuszków. Gdyby nie to, że finansowo na razie nie damy rady, to chyba od razu pisałabym się na drugą ciążę. Tylko z Fafli taki aniołek, to boję się, że drugie dla równowagi urodzi się z różkami :-D
Dziewczyny, czy Wy macie jeszcze kreski na brzuchach? u mnie w końcu jest prosta, bo w ciąży szła zygzakiem :-D Ale tak poza tym to mój brzuch wygląda, jakbym go z rok nie myła :baffled: Myślałam, że hormony powinny już wyparować?
oj tak marzy się ale u nas już na bank STOP:tak:a co do brudnych hehe ja tom była "brudna":-Dale już zmyta kreska no bynajmiej jaśniejsza jest i pępek także bo on był nieźle zciemniały:baffled:
Hejka
My dziś tez na spacerku bylismy i babcie w odwiedzinach mieliśmy.

mam pytanko kiedy wyjmuje się tą wkładkę niemowlęcą z fotelika?
już wyjełam bo nie mieścił się wychodził już głową po za nia tzn.na tym zgrubieniu już głowa była i źle się siedziało wtedy Alankowi a teraz super jest bez niej:tak:

patrysia
-super że Bartuś z mamą w koncu w domu :tak::tak: a jesli chodzi o małżeństwo to mam podobne zdanie. I to nie Tysiolek pytała, tylko Nadineczka.
ja uważam,ze skoro ludzi łączy dziecko,to powinien ich też łączyć węzeł małzeński ;-) a jesli dodatkowo się kocha partnera, to ślub jest idealnym ukoronowaniem związku..
.
aaa to przepraszam w takim razie odpowiedź kieruje wtedy do NADINECZKI:zawstydzona/y::tak:

Zdrówka dla chorych malenstw i mamusiek jak i straszych pociech i przy okazji M:tak:

Kaja najwyżej pod spodem go lżej ubiorę - te ażurki mają sporo dziurek - a poza tym w kościele zawsze chłodno - więc nie będzie przykryty o ile wyperswaduję to teściowej bo gotowa go w szaliki zawijać:D co do włosów...zauważyłam tendencję pozbywania się sporej ilości kłaków w akcie odnowy poporodowej:D

oj to ja nic nie wiem ja chcę zobaczyc nową Agagsm!!!

Sylwia to suuupeeeraśnieeee! ja bym poszła za ciosem i kupiła chyba pióropusz - hehe ciągle mam w pamięci tamte zdjęcia:D

hejka
my juz po zalozeniu tej cholernej rozworki...darla sie niesamowicie natychmiast jak tylko weszla do gabinetu i przez caly czas zakladania.az lekarka mnie kilk razy zapewniala ze ja to nie boli. wiem.... darla sie bo ma skok i jest drazliwa;-) w samochodzie sie przespala i w domku juz radosna byla i gadala;-) poki co chyba nie zakumala ze ma jakies zelastwo i niech tak zostanie!!

Witam się i ja!Wczoraj ściełam się z miom,bo kazałam mu śmieci wynieść i trochę sprzątać po sobie,a on na mnie spojrzał jakbym kazała zrobić nie wiadomo co.Z tej złości sprzątałam do póżna,obiad ugotowałam na dziś i mam trochę luzu na razie.Mojemu to się chyba wydaję,że ja leżę do góty brzuchem cały dzień,szyszunie dla niego!
JoLcieszę się,że usg wyszło dobrze
morka niezłe menu serwujesz swojej Buni,dziewczyny,które narzekają,że ich bobasy noszą rozm 62-brać przykład z menu Buni-rewelacja!!!!!!!

reklama
hejka
my juz po zalozeniu tej cholernej rozworki...darla sie niesamowicie natychmiast jak tylko weszla do gabinetu i przez caly czas zakladania.az lekarka mnie kilk razy zapewniala ze ja to nie boli. wiem.... darla sie bo ma skok i jest drazliwa;-) w samochodzie sie przespala i w domku juz radosna byla i gadala;-) poki co chyba nie zakumala ze ma jakies zelastwo i niech tak zostanie!!
ojejku bidulka:-(ale to dla jej dobra zapomni o tym szybciutko:tak:
SYLWIA suuuper wieści:-)
AGNIECHAK mówisz ze masz w planach trzeciego bejbika;-):-)

Do góry