reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
agbar sorki za jedzenie!może faktycznie się przegrzewa,przypoci i stąd te zmiany,bo jeśli nie proszek nie mleko to przecież nie z kosmosu.Spróbuj ubierać lżej,przykrywać lekko do spania,a jaką masz temp w mieszkaniu w nocy?

agbar sorki za jedzenie!może faktycznie się przegrzewa,przypoci i stąd te zmiany,bo jeśli nie proszek nie mleko to przecież nie z kosmosu.Spróbuj ubierać lżej,przykrywać lekko do spania,a jaką masz temp w mieszkaniu w nocy?

Wiesz co ja go raczej nie przegrzewam..jestem zwolenniczka raczej zimnego wychowu;-) W dzien maly jest czesto tylko w body i skarpetach bo w domu mamy od slonecznej strony nawet powyzej 23 stopni,pokoj malego jest najchlodniejszy w dzien ok 21 stopni w nocy 18-19 max.Najwyzej go bede klasc golego hihi:-)
aha i nie ma za co przepraszac;-)

Agbar77 przykro mi, może rzeczywiście tym razem to temperatura? mam nadzieję, że go nie swędzi... nas uczulił płyn prania lovela...a proszek lovela nie

Dormark dawaj to prasowanie ja to uwielbiam!!! zwłaszcza Jasiowe:D dzisiaj wyprasowałam wszystkie ciuszki w rozmiarze 74 bo moje dziecię właśnie zaczęło je nosić:D

no i dooopa a miałam czysto .... m wziął się za sypialnię a miała być robiona latem:sorry2: poprawiał tynk i szlifował:angry: przy pełnej szafie ciuchów:angry: a że wczoraj popił z kolegami to i humorek ma do dooopy... hmmm i na kim by tu się wyżyć?

a JAś grzeczniutki znów drzemie więc lecę suszyć włosy:D

Hmmm...zagadki ciag dalszy;-) Ja smaruje malego Linodermem po kapaniu.Wczoraj malz kapal i smarowal synka....Ogladam kremy,otwarty z Linomagu a ja go nie otwieralam jeszcze...B. myslal,ze wsio rawno i posmarowal malego Linomagiem ( tym z misiem na opakowaniu )...nie smarowal tylko raczek bo..zapomnial( zapomnial,ze synus ma raczki czy co?:-) )Czyzby to ten Linomag uczynil?Myslenia ciag dalszy i odpowiedzi poszukiwania...jestem jak Sherlock,jestem jak ruska stonka-nie odpuszcze;-)

Witam i ja styczniówki po długiej nieobecności.U mnie za oknem dzisiaj takie piękne słoneczko że aż chce się żyć!No więc tak nie było mnie tu z miesiąc...ale byłam za to w Polsce i nacieszyłam się rodzinką a także wyprawiłam chrzciny tzn.moja szanowna mamusia razem z kuzynką i teściową wszystko zrobiły bo ja...no cóż zajmowałam się małą. Chrzciny odbywały się u moich rodziców gdyż wiadomo zawsze lepiej u siebie niż u teściowej no i były w poniedziałek wielkanocny.Pogoda dopisała goście też więc było super.Wyobraźcie sobie było cztery chrzty i w tym wszyscy z mojej klasy z podstawówki chrzcili dzieci.
Oczywiście poszłam też do pediatry i okazało się że moja mała ma skazę pokarmową i teraz mam problem bo nie jem nabiału ani mleka a od trzech dni jest cała w krostkach i bądz tu mądry z czego to.Dowiedziałam się również że moje dziecko nie toleruje tego mleka aptamil co jej czasem podawałam i dlatego tak wymiotowała (ale o tym wam kiedyś pisałam). I teraz kupiłam nutramigen czy jakoś tak ale mała za chiny tego nie chce pić tylko się naciąga.Więc jak mój mąż powąchał je to stwierdził że nie da jej więcej i kupił bebilon pepti który jej też nie bardzo smakuje więc nadal jedziemy tylko na cycu.
Dorcia jak przeczytałam że ty już szykujesz ciuszki na 74 to aż mnie zatkało bo moja dopiero jest na 62, jakaś taka mała niunia mi się udała a matka 175cm.
No więc dziewczyny miłego i słonecznego dzionka życzę.

Dzien dobry
Moje dziecie juz alicza pierwsza drzemke a wtalimy o 8.30:sorry: :sorry:U nas kolejny sloneczny dzien a my co? ZZnowu nie mamy wozka:wściekła/y: Wczoraj T dostal ochrzan za to ze zabral nam wozek i co znowu dzis zapomnial go wyjac i pojechal do pracy:wściekła/y:sie przejal:wściekła/y: czasem myle ze on ma orzeszek zamiat mozgu:angry:
KlaraPowodzenia na chrzcie i zobaczysz od tej pory bedziesz miala aniolka w domku;-)

Hmmm...zagadki ciag dalszy;-) Ja smaruje malego Linodermem po kapaniu.Wczoraj malz kapal i smarowal synka....Ogladam kremy,otwarty z Linomagu a ja go nie otwieralam jeszcze...B. myslal,ze wsio rawno i posmarowal malego Linomagiem ( tym z misiem na opakowaniu )...nie smarowal tylko raczek bo..zapomnial( zapomnial,ze synus ma raczki czy co?:-) )Czyzby to ten Linomag uczynil?Myslenia ciag dalszy i odpowiedzi poszukiwania...jestem jak Sherlock,jestem jak ruska stonka-nie odpuszcze;-)

Walcz Sherloku walcz!!!:-D

roxeen kupilam chicco. O taki:
Marsupio Chicco Go
jest od 0 m. Do 4 miesiaca buzka dziecka jest twarza do mamy, a od 4 mozna zwrocic ja do swiata.
My juz zastosowalismy te druga pozycje, uwazajaci podtrzymujac mu glowe, bo on ciagle sie rozglada. A na rekach tez go nosilismy buzia w strone swiata.

reklama
agbar - przykro mi, że znów nawrót... :-( może faktycznie weź pod lupę te wszystkie kremy i proszki. Poczytaj z linków jakie dalam na wątku zdrowie i pielęgnacja co pisałam przy okazji kremów z filtrem. Może ja jestem przesadna w jedną stronę ale może skład tych wszystkich kremów na problemy skórne to bomba składników i produktów i jeśli ich ilość się nakłada i robi się ich dużo.... ? Nie wiem - tak głośno myślę.

Do góry