reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Możliwe, że odezwę się dopiero w poniedziałek.
Na razie muszę iść oporządzić małej butelki, dzisiaj w łazience, bo zlew dalej nie podłączony. Za to malowałam właśnie rurki i ramię mi się przykleiło do stołu, bo nie zauważyłam, że się pomalowałam :-D No nic, jutro polecę z rozpuszczalnikiem.
Trzymajcie się dziewuszki i trzymajcie kciuki, żeby remont szybko się skończył (kurde, a naprawdę mamy kuchnię taką mini mini, więc czemu to tyle trwa to nie wiem:eek:)

reklama
Wîtam porannie starsza stwierdzila , ze juz spac niebedzie.Wczoraj nie spala ani minuty polozy20 a dzis prosze poranny ptaszek.
Pasibrzuch - no to niezle z tym remontem.

I mamy weekend - będzie wyjątkowy przez uroczystości pogrzebowe w Polsce.

Klara - to juz teraz u Cyprianka chrzest - życzę pięknych wrażen, na pewno wszystko się uda i C uszanuje przygotowania i chwilę podniosłą i będzie grzeczny. A ty rób się na bóstwo koniecznie.
Karoli - u ciebie był fryzejr - to w połączeniu z opowieściami Klary spowodowało, że enatychmiast zapragnęłam salonów fryzjersko-kosmetycznych. Dziś nie mam szans M w pracy ale musze w przyszłym tygodniu jakoś się zorganziować bo ocipieje.
Już mi od kilku dni chodzi po głowie ale mi teraz przypomniałyście.
Pasibrzuch - wytrwałości w remoncie
Dorciaa - ja też nie należę do pracusiów ostatnio

Słuchajcie a co z anetrix?

Klara bedziesz pieknie wygladała:tak:usciski dla Cyprianka z okazji jego wielkiego dnia:tak:oby modlił sie po cichu:tak:

Karoli ja najdłuzej bez fryzjera to z miesiac potrafie pociagnac:tak:

Kaja no własnie juz od dawna sie zastanawiam co z Anetrix sie dzieje,mam nadzieje,ze to tylko brak czasu ,a nie jakies problemy:tak:

My lecimy dzisiaj do miasta lzejsza czapeczke kupic bo mamy jedna tylko ,i sliniaki ,bo Olinek tak ładnie prycha marchewka ,ze wszystko upaprane:-D

Witajcie w sobotę. A u mnie słoneczko!!!Hurra :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DIdziemy na spacer Filipotek jest chłodny już i tylko jedna kupka w nocy i jedna rano!!!:tak::tak:Od wtorku siedzę w domu, oszaleć można, gdyby nie wy....nie wiem chyba bym *******ca dostała, normalnie nie ma się do kogo odezwać, a jak sie odezwę do męża to awantura gotowa.
kaja hmm też bym chętnie coś z fryzurą zrobiła.....:tak:;-)Musze się umówic u mojej super fryzjerki, bo ostatnio to mi coś nie spasiło, ani cena ani cięcie, tyle ze kolor był jaki taki, no ale chyba wrócę do blondów.Anetrix chyba coś na zamkniętym pisała ale nie jestem pewna
sylwia udanych zakupów

Witam się sobotnio :-)
tak jak Kaja mówisz będzie to wyjątkowy weekendu - mysle o nim cały tydzień jak było tylko wiadomo - jestem ciekawa jak to wszystko sie odbedzie ......

my dzisiaj jakos wczesnie się obudziłysmy tzn o 8 a zasze po 9 wstawalysmy :-) Mała lezy najedzona na tapczanie i trenuje okrzyki bojowe chyba....hehehe bardzo spodobało jej sie ostatnio krzyczenie hehehe - gorzej z tymi co słuchaja jej cały dzień :-D wasze też tak mają? :-D

Pasibrzuch powodzenia w emoncie i niech szybciuchno sie kończy ! teraz troszke pocierpisz ale pomyśl jaki będzie efekt ! cud miód i dwie pszczołki :-D

No ja wlasnie dostalam paczke z polski z ciuszkami dla Mii.Dwa kartony 30 litrowe.Wszystko ladne takze ciuchow do roku nie bede musiala kupowac , mam tylko jedno zmartwienie kto to wszystko poprasuje,
^Klara-napewno bedziesz slicznie wygladac ,Cyprianek bedzie modlic sie po ciuchy i impreza super sie uda.
Tysiolek-nie ty jedna mialas wczesna pobudke.

Dziękuję kochane za ciepłe słowa...
bardzo podobają mi się Wasze życzenia że ma C modlić się po cichu:-D przekażę:tak::tak::tak: Tyle ciotek z BB ładnie prosi i jeszcze mamusia- to może posłucha skrzat jeden;-)

Yola - fajnie że masz słońce i zaliczycie spacerek i że zdrówkowe i kkupkowe sprawy opanowane:tak::tak::tak:

No to ściskam i życzę pogodnego dnia...
ja tylko szukam jeszcze info o chmurze i spadam z netu...

reklama
Klara - w tv alergolodzy mówią, że ta chmura to nic groźnego aczkolwiek alergicy mogą odczuwać drapanie w gardle i oczy mogą łzawić. Nic o tym aby nie wychodzić poza dom.

Do góry