reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Mari_anna dzięki!!!!

Nic o chmurze nie znalazłam, że wychodzić nie można.....więc zaliczymy spacerooooo :)
Szkoda, że nie znam włoskiego - Karoli, jak ja Ci zazdroszczę, mi tak pięknie melodyjnie brzmi i jak go słyszę to się rozpływam :)

e: Kaja - dzięki!!!!
szkoda mi więc pogody.... odprowadzą mnie te moje chłopy na manicure i przyjdą po mnie :)

reklama
no to dobrze ż emozna wychodzić z domku bo za ładna pogoda żeby isic Maleństwa cały dzień w domku - ja zreszta tez bym nie wytrzymała :-)

Klara zycze udanych chrzcin - Mały na pewno będzie grzeczniusi - nie martw się ! :-)

Dzien dobry,u nas tez dzis wczesniejsza pobudka...o 6ej...Jakis wirus wczesnego wstawania panuje?;-)
A ja dzis bede smecic...kto nie chce niech nie czyta....
rozebralam rano Alexa z pizamki i...porazka...cale plecy czerwone,jakby odparzone,brzuch w cetki,na nogach tez troche....tylko raczki i buzia sie uchowaly od zmian na razie..To chyba jednak nie mleko....Zalamalam sie z leksza i wszystkiego mi sie odechcialo....:-(

Dzień dobry!!

Klara nie panikuj :) Cyprianek to duży chłopak i rozumie w jakich sytuacjach jak się zachować ma ;)
Główka do góry!! Pokaż tylko, że młode mamy potrafią pięknie wygladac i mimo zmęczenia się uśmiechają!! :)

Pasibrzuch kończcie już to!! :) Zrób sobie ładną kuchnię, lepiej się będzie gotować ;)
U nas sąsiedzi remont mają od 3 tygodni i dzień w dzień młotem walą(teraz też), a robia tylko przedpokój ;/ my lazienkę robiliśmy jakieś 2 tygodnie, a łazienka 2x2m :)

Też bym sobie włosy zrobiła jakoś... :( I do kosmetyczki poszła... A tu nie ma kiedy :(
Ale za to od poniedziałku idę na dietę proteinową :D Zrobię coś da siebie :)

Dziś jest 17 kwietnia :) Mój Adaś dziś 'tak jakby' kończy rok :)) Rok temu, 17.04 (piatek) => w końcu stało się to na co tyle czekałam ;D

Dziewczyny potrzebuje porady!! Adasiowi wraca ciemieniucha :( co mam robić, żeby to poszło? :( codziennie smarowałam mu główkę, nawet jak nie było, a teraz na nowo ... :((

Idę na zakupy jakieś, bo pustkami w lodówce świeci :(
Sławek dzis w pracy i chyba smutny dzień się zapowiada....

No, ale Wam miłego, słonecznego i pogodnego dnia życzę!! :*

Dzien dobry,u nas tez dzis wczesniejsza pobudka...o 6ej...Jakis wirus wczesnego wstawania panuje?;-)
A ja dzis bede smecic...kto nie chce niech nie czyta....
rozebralam rano Alexa z pizamki i...porazka...cale plecy czerwone,jakby odparzone,brzuch w cetki,na nogach tez troche....tylko raczki i buzia sie uchowaly od zmian na razie..To chyba jednak nie mleko....Zalamalam sie z leksza i wszystkiego mi sie odechcialo....:-(

Słuchaj a nie pomyślałaś że to proszek - z tego co opisujesz większość uczulenia jest na linii ubrań --- mleko mlekiem ale może proszek dodatkowo podrażnia?

Hej!
A my nie śpimy od 5.15 ale za chwilę chyba będzie odlot.
agbar a co zjadłaś wczoraj i przedwczoraj?
e_milcia atakuj ją póki jeszcze wcześnie!bo jak pojawi się chełm na głowie to będzie problem.
A teraz coś z innej beczki-czy was też nękają hemeroidy?
Brałam czopki i jakiś czas był spokój aż do wczoraj,ratunku!!!

agniechak łacze się z Tobą w bólu . mnie tez mecza hemoridy ...... smarowałam sie maścią i niby jakiś czas było oki az wczoraj tez mi ise odezwały i zaczeły krwawic - biore teraz od wczoraj czopki Hemorectal i mam nadzieje ze coś pomoże a jak nie to po slubie ide do ginekologa je wyciąc bo nie będe się całe życie męczyła bo własnie taki urok hemoroidów że wracają......:-(

Słuchaj a nie pomyślałaś że to proszek - z tego co opisujesz większość uczulenia jest na linii ubrań --- mleko mlekiem ale może proszek dodatkowo podrażnia?

Myslalam juz o proszku,zmienilismy Lovele na Jelpa a Jelpa na jakis niemiecki dla alergikow,nie uzywam tez plynow do plukania a ciuszki malego kiedy piore to wlaczam dodatkowe plukania jedno albo dwa...Cholera nie wiem czy znajde tu platki mydlane-moze to byloby jeszcze lepsze?Musze zlozyc zamowienie u rodziny ....

Hej!
A my nie śpimy od 5.15 ale za chwilę chyba będzie odlot.
agbar a co zjadłaś wczoraj i przedwczoraj?
e_milcia atakuj ją póki jeszcze wcześnie!bo jak pojawi się chełm na głowie to będzie problem.
A teraz coś z innej beczki-czy was też nękają hemeroidy?
Brałam czopki i jakiś czas był spokój aż do wczoraj,ratunku!!!

Zjadlam tysioncpincet rzeczy;-) Ale ja nie karmie piersia;-)

Teraz znowu zmiany bledna....moze mu za goraco w nocy bylo?Ale spal jak zawsze a nawet lzej bo nie przykryty....Leb mi odpadnie od myslenia...Dobrze ze Wy jestescie i cos podpowiadacie....

Myslalam juz o proszku,zmienilismy Lovele na Jelpa a Jelpa na jakis niemiecki dla alergikow,nie uzywam tez plynow do plukania a ciuszki malego kiedy piore to wlaczam dodatkowe plukania jedno albo dwa...Cholera nie wiem czy znajde tu platki mydlane-moze to byloby jeszcze lepsze?Musze zlozyc zamowienie u rodziny ....

Zjadlam tysioncpincet rzeczy;-) Ale ja nie karmie piersia;-)

Teraz znowu zmiany bledna....moze mu za goraco w nocy bylo?Ale spal jak zawsze a nawet lzej bo nie przykryty....Leb mi odpadnie od myslenia...Dobrze ze Wy jestescie i cos podpowiadacie....

Hmm może płatki pomogą. Nie wiem co ci poradzić, moja tez się zmaga z AZS-em. Na razie jestem na etapie znalezienia dobrego kremu / balsamu - ziajka i nivea sos są okej ale może linomag będzie lepszy... zobaczymy ... na razie nie mam gdzie tego kupić

reklama
U mnie pogoda w kratke niestety. Rano padalo, teraz troche sie przejasnilo i ide zaraz po jakies zakupy, bo w koncu nie bedzie co jesc, a ma jeszcze padac.

Klara - udanych chrzcin.

I mamy weekend - będzie wyjątkowy przez uroczystości pogrzebowe w Polsce.

Klara - to juz teraz u Cyprianka chrzest - życzę pięknych wrażen, na pewno wszystko się uda i C uszanuje przygotowania i chwilę podniosłą i będzie grzeczny. A ty rób się na bóstwo koniecznie.
Karoli - u ciebie był fryzejr - to w połączeniu z opowieściami Klary spowodowało, że enatychmiast zapragnęłam salonów fryzjersko-kosmetycznych. Dziś nie mam szans M w pracy ale musze w przyszłym tygodniu jakoś się zorganziować bo ocipieje.
Już mi od kilku dni chodzi po głowie ale mi teraz przypomniałyście.
Pasibrzuch - wytrwałości w remoncie
Dorciaa - ja też nie należę do pracusiów ostatnio

Słuchajcie a co z anetrix?

Jednak nie ma to jak refresh fryzury. Samopoczucie od razu lepsiejsze. Mimo,ze nie mam rano czasu na jej ukladanie hehe

Klara bedziesz pieknie wygladała:tak:usciski dla Cyprianka z okazji jego wielkiego dnia:tak:oby modlił sie po cichu:tak:

Karoli ja najdłuzej bez fryzjera to z miesiac potrafie pociagnac:tak:

Kaja no własnie juz od dawna sie zastanawiam co z Anetrix sie dzieje,mam nadzieje,ze to tylko brak czasu ,a nie jakies problemy:tak:

My lecimy dzisiaj do miasta lzejsza czapeczke kupic bo mamy jedna tylko ,i sliniaki ,bo Olinek tak ładnie prycha marchewka ,ze wszystko upaprane:-D

sylwia heh ja tez zazwyczaj co miesiac, bo krotka fryzura szybko traci swoj look. Ale wydluzylam czas niechodzenia, bo zapuszczam kudly. Wiec moze naprawde za rok mi sie wyluza troszku:-)

Do góry