reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Mari_anna dzięki!!!!

Nic o chmurze nie znalazłam, że wychodzić nie można.....więc zaliczymy spacerooooo :)
Szkoda, że nie znam włoskiego - Karoli, jak ja Ci zazdroszczę, mi tak pięknie melodyjnie brzmi i jak go słyszę to się rozpływam :)

e: Kaja - dzięki!!!!
szkoda mi więc pogody.... odprowadzą mnie te moje chłopy na manicure i przyjdą po mnie :)

reklama
no to dobrze ż emozna wychodzić z domku bo za ładna pogoda żeby isic Maleństwa cały dzień w domku - ja zreszta tez bym nie wytrzymała :-)

Klara zycze udanych chrzcin - Mały na pewno będzie grzeczniusi - nie martw się ! :-)

Dzien dobry,u nas tez dzis wczesniejsza pobudka...o 6ej...Jakis wirus wczesnego wstawania panuje?;-)
A ja dzis bede smecic...kto nie chce niech nie czyta....
rozebralam rano Alexa z pizamki i...porazka...cale plecy czerwone,jakby odparzone,brzuch w cetki,na nogach tez troche....tylko raczki i buzia sie uchowaly od zmian na razie..To chyba jednak nie mleko....Zalamalam sie z leksza i wszystkiego mi sie odechcialo....:-(

Dzień dobry!!

Klara nie panikuj :) Cyprianek to duży chłopak i rozumie w jakich sytuacjach jak się zachować ma ;)
Główka do góry!! Pokaż tylko, że młode mamy potrafią pięknie wygladac i mimo zmęczenia się uśmiechają!! :)

Pasibrzuch kończcie już to!! :) Zrób sobie ładną kuchnię, lepiej się będzie gotować ;)
U nas sąsiedzi remont mają od 3 tygodni i dzień w dzień młotem walą(teraz też), a robia tylko przedpokój ;/ my lazienkę robiliśmy jakieś 2 tygodnie, a łazienka 2x2m :)

Też bym sobie włosy zrobiła jakoś... :( I do kosmetyczki poszła... A tu nie ma kiedy :(
Ale za to od poniedziałku idę na dietę proteinową :D Zrobię coś da siebie :)

Dziś jest 17 kwietnia :) Mój Adaś dziś 'tak jakby' kończy rok :)) Rok temu, 17.04 (piatek) => w końcu stało się to na co tyle czekałam ;D

Dziewczyny potrzebuje porady!! Adasiowi wraca ciemieniucha :( co mam robić, żeby to poszło? :( codziennie smarowałam mu główkę, nawet jak nie było, a teraz na nowo ... :((

Idę na zakupy jakieś, bo pustkami w lodówce świeci :(
Sławek dzis w pracy i chyba smutny dzień się zapowiada....

No, ale Wam miłego, słonecznego i pogodnego dnia życzę!! :*

Dzien dobry,u nas tez dzis wczesniejsza pobudka...o 6ej...Jakis wirus wczesnego wstawania panuje?;-)
A ja dzis bede smecic...kto nie chce niech nie czyta....
rozebralam rano Alexa z pizamki i...porazka...cale plecy czerwone,jakby odparzone,brzuch w cetki,na nogach tez troche....tylko raczki i buzia sie uchowaly od zmian na razie..To chyba jednak nie mleko....Zalamalam sie z leksza i wszystkiego mi sie odechcialo....:-(

Słuchaj a nie pomyślałaś że to proszek - z tego co opisujesz większość uczulenia jest na linii ubrań --- mleko mlekiem ale może proszek dodatkowo podrażnia?

Hej!
A my nie śpimy od 5.15 ale za chwilę chyba będzie odlot.
agbar a co zjadłaś wczoraj i przedwczoraj?
e_milcia atakuj ją póki jeszcze wcześnie!bo jak pojawi się chełm na głowie to będzie problem.
A teraz coś z innej beczki-czy was też nękają hemeroidy?
Brałam czopki i jakiś czas był spokój aż do wczoraj,ratunku!!!

agniechak łacze się z Tobą w bólu . mnie tez mecza hemoridy ...... smarowałam sie maścią i niby jakiś czas było oki az wczoraj tez mi ise odezwały i zaczeły krwawic - biore teraz od wczoraj czopki Hemorectal i mam nadzieje ze coś pomoże a jak nie to po slubie ide do ginekologa je wyciąc bo nie będe się całe życie męczyła bo własnie taki urok hemoroidów że wracają......:-(

Słuchaj a nie pomyślałaś że to proszek - z tego co opisujesz większość uczulenia jest na linii ubrań --- mleko mlekiem ale może proszek dodatkowo podrażnia?

Myslalam juz o proszku,zmienilismy Lovele na Jelpa a Jelpa na jakis niemiecki dla alergikow,nie uzywam tez plynow do plukania a ciuszki malego kiedy piore to wlaczam dodatkowe plukania jedno albo dwa...Cholera nie wiem czy znajde tu platki mydlane-moze to byloby jeszcze lepsze?Musze zlozyc zamowienie u rodziny ....

Hej!
A my nie śpimy od 5.15 ale za chwilę chyba będzie odlot.
agbar a co zjadłaś wczoraj i przedwczoraj?
e_milcia atakuj ją póki jeszcze wcześnie!bo jak pojawi się chełm na głowie to będzie problem.
A teraz coś z innej beczki-czy was też nękają hemeroidy?
Brałam czopki i jakiś czas był spokój aż do wczoraj,ratunku!!!

Zjadlam tysioncpincet rzeczy;-) Ale ja nie karmie piersia;-)

Teraz znowu zmiany bledna....moze mu za goraco w nocy bylo?Ale spal jak zawsze a nawet lzej bo nie przykryty....Leb mi odpadnie od myslenia...Dobrze ze Wy jestescie i cos podpowiadacie....

Myslalam juz o proszku,zmienilismy Lovele na Jelpa a Jelpa na jakis niemiecki dla alergikow,nie uzywam tez plynow do plukania a ciuszki malego kiedy piore to wlaczam dodatkowe plukania jedno albo dwa...Cholera nie wiem czy znajde tu platki mydlane-moze to byloby jeszcze lepsze?Musze zlozyc zamowienie u rodziny ....

Zjadlam tysioncpincet rzeczy;-) Ale ja nie karmie piersia;-)

Teraz znowu zmiany bledna....moze mu za goraco w nocy bylo?Ale spal jak zawsze a nawet lzej bo nie przykryty....Leb mi odpadnie od myslenia...Dobrze ze Wy jestescie i cos podpowiadacie....

Hmm może płatki pomogą. Nie wiem co ci poradzić, moja tez się zmaga z AZS-em. Na razie jestem na etapie znalezienia dobrego kremu / balsamu - ziajka i nivea sos są okej ale może linomag będzie lepszy... zobaczymy ... na razie nie mam gdzie tego kupić

reklama
U mnie pogoda w kratke niestety. Rano padalo, teraz troche sie przejasnilo i ide zaraz po jakies zakupy, bo w koncu nie bedzie co jesc, a ma jeszcze padac.

Klara - udanych chrzcin.

I mamy weekend - będzie wyjątkowy przez uroczystości pogrzebowe w Polsce.

Klara - to juz teraz u Cyprianka chrzest - życzę pięknych wrażen, na pewno wszystko się uda i C uszanuje przygotowania i chwilę podniosłą i będzie grzeczny. A ty rób się na bóstwo koniecznie.
Karoli - u ciebie był fryzejr - to w połączeniu z opowieściami Klary spowodowało, że enatychmiast zapragnęłam salonów fryzjersko-kosmetycznych. Dziś nie mam szans M w pracy ale musze w przyszłym tygodniu jakoś się zorganziować bo ocipieje.
Już mi od kilku dni chodzi po głowie ale mi teraz przypomniałyście.
Pasibrzuch - wytrwałości w remoncie
Dorciaa - ja też nie należę do pracusiów ostatnio

Słuchajcie a co z anetrix?

Jednak nie ma to jak refresh fryzury. Samopoczucie od razu lepsiejsze. Mimo,ze nie mam rano czasu na jej ukladanie hehe

Klara bedziesz pieknie wygladała:tak:usciski dla Cyprianka z okazji jego wielkiego dnia:tak:oby modlił sie po cichu:tak:

Karoli ja najdłuzej bez fryzjera to z miesiac potrafie pociagnac:tak:

Kaja no własnie juz od dawna sie zastanawiam co z Anetrix sie dzieje,mam nadzieje,ze to tylko brak czasu ,a nie jakies problemy:tak:

My lecimy dzisiaj do miasta lzejsza czapeczke kupic bo mamy jedna tylko ,i sliniaki ,bo Olinek tak ładnie prycha marchewka ,ze wszystko upaprane:-D

sylwia heh ja tez zazwyczaj co miesiac, bo krotka fryzura szybko traci swoj look. Ale wydluzylam czas niechodzenia, bo zapuszczam kudly. Wiec moze naprawde za rok mi sie wyluza troszku:-)

Do góry