reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Od razu widać, że weekend się zbliża, bo na BB głupawka na całego :-D:-D:-D
A ja się zastanawiam, co mnie podkusiło na remont :szok::oo2:
Wiecie jak to jest - mieliśmy zamienić jedną stojącą szafkę na tę pod zlewem, okazało się, że najpierw coś nie pasi, potem że bateria nie teges, potem że jeszcze coś nie tak, że zlew za wąski itp. itd. Efekt? Dalej remont stoi, a teraz nawet nie mam gdzie umyć małej butelek, będę wyparzała chyba w łazience :sorry:
Może zlituje się któraś nade mną i przygarnie mnie z Faflą na tydzień? ;-):-) Pomogę w utrzymywaniu diety, będę utylizowała wszystko, co tuczy :-D

reklama
Cholercia kupę taczkę szyszek i słój żurawin dla poślizgu!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Roxeen ty chyba za dużo kalorii spaliłaś i organizm szok przeżywa stąd niekumatość;-):-):-):-)

Powiedzcie mi czy już któraś dostała @?? ja juz niestety tak:baffled::crazy:

:tak:niestety :cool:

Nika ja nie karmię już miesiąc a dalej nic nie wskazuje na @. Menopauzus MOrkus:-)
a może to ciążus sekundus?;-):eek:

Od razu widać, że weekend się zbliża, bo na BB głupawka na całego :-D:-D:-D

Może zlituje się któraś nade mną i przygarnie mnie z Faflą na tydzień? ;-):-) Pomogę w utrzymywaniu diety, będę utylizowała wszystko, co tuczy :-D
Jak masz szyszki to wpadaj, ze Sląska masz kawałek, ale co tam. A co do utylizacji mam całą szfkę słodkości z paczek mikołajkowych mojego synusia!!!:-)
Gosia_k23 aleś tu paniki nasiała tymi 8 kilosami:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

My dziś po kolejnej wizycie tym razem u pediatry,byliśmy prywatnie u takiej babeczki super podobno bardzo dobra ogólnie od chorób płuc,bo po tym naszym szpitalu Antosiowi ciągle jakoś tak rzęzi,tak jakby miał katar ale nic nie wylatuje więc udaliśmy się do niej i dała nam na 2 tyg inhalację a jak za 2 tyg nie bedzie poprawy to skieruje nas do szpitala tam gdzie pracuje na badania.Ciesze sie że w końcu ktoś profesjonalnie zajmię sie moim dzieckiem a nie spoirzy na niego i powie że wygląda ładnie i nawet go nie zbada jak nasza pani dr. z przychodni.

Ale co tam juz wam nie truje my dziś zaliczyliśmy spacerek do parku bo mamy zaraz koło domku i Antos dziś prawie cały dzień przespał kochany!

Problem z kaszelkiem i wizytą mi się rozwiązał bo mleko nam się skończyło:-D
poszliśmy po recepty w ramach spacerku i zapytaliśmy- młody ma kaszel ale jest czysty osłuchowo, a kaszel ponoć może mieć od nadmiaru śliny:tak::tak:
Jak już byłam to zapytałam o rozszerzenie diety i nie startujemy jeszcze, bo młody alergik więc ponoć nie ma się co spieszyć:-p
Asiax Dziękuję za gratulacje dla 4 miesięcznego Cyprianka !
Roxen chyba faktycznie za dużo kalorii spaliłaś jak pisze yola i teraz nie kumasz i z tą wielką;-):-D i zaraz chcesz szyszki:-D Zachowajmy je dla małżów, zapewne coś niedługo przeskrobią:tak:
A bardzo mi się spodobał komentarz Wołoszańskiego....

Gosia K23- ja naprawdę mam oponę na brzuchu tylko na bb umieszczam odpowienio wykadrowane foty :tak:
co tam będę niekorzystne wklejać?:laugh2::laugh2::laugh2:

A co do tego pyłu- ja też nic nie słyszałam by nie wychodzić, jeśli macie jakies potwierdzone info poproszę z serducha o link, najwyzej jutro C nie wezmę na spacer....
A tak w ogóle jutro mam manicure, na chrzciny chcę być piękna....
wyobraźcie sobie że mam pierwszy raz w życiu, wcześniej albo siora mi robiła (nawet na ślub), albo sama, a teraz nie mam czasu i w domu jakoś by to na pewno nie wyszło, bo mały w płacz i bym od razu leciała i wielkie nie powiem co by z tych paznokci było...tak więc jutro mam wychodne o 12-stej:tak:
A fryzjer, niedziela 11sta...
a potem te chrzciny....
Z jednej strony doczekać się nie mogę a z drugiej troszku nerwy....

Pasibrzuch współczuję remontu....

A tak z innej beczki, kiedyś któraś pisała o skarpetkach grzechotkach w Rossmanie - właśnie dziś fajowe dwie sztuki zakupiłam, jedne od 0-12 mies. - 8zł, a drugie od 0-24 mies - 9,50 i takie dłuższe :)

Jutro pewnie moja obecność będzie kulała, a pojutrze to pewnie nie zajrzę do Was... w pon. zdam relacje....

Witajcie wieczornie:-)

Ja na poprawe humoru dzis poszlam do fryzjera. Biorac pod uwage, ze zapuszczam wlosy i podcinam co jakies 1,5 miesiaca, bo musze - Inaczej czuje sie zapyziala - nie wiem za ile te wlosy mi urosna do dlugosci, ktora chce. Oscyluje jakos 1 rok do1,5 echhh, a prawdopodobnie lato i upal = fryzura na zapalke wrrrr, bo to bedzie silniejsze ode mnie;-(

Moj syn dzis dostal w prezencie nosidlo i od razu zaakceptowal. Jedyny minus ze nie za bardzo podoa mu sie stanie w miejscu, wiec trza lazic,ale przynajmniej rece wolne i nie bola:-)

Milej nocki drogie Styczniowki, a i pogodnego weekendu:-)

reklama
klara powodzenia z chrzcinami i widzisz że kaszelki nie są straszne;).
jola śpij dobrze
dorciaa lenius pospolitus to mój przyjaciel
a ja chyba obejrzę kolejny odcinek usta usta

Do góry