reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Roxeen - powiedz mi jak Ty na tej bieżni biegasz z takimi dużymi bimbałami???? Mi sie bieganie jakos nie udaje, a jak trochę mam podbiec to trzymam biust rękoma bo wytrąca mnie z toru ;-))
:-D:-D:-D dobre uśmiałam się choć wiem co czujesz :-D

ja mogę powiedzieć że właśnie pozbyłam się prawie 8kg ... mam nadzieje że zaraz do mnie nie wrócą bo coś kiepsko dziś śpią :sorry:

Wklejam coś co znalazłam na innym wątku - z tego co pamiętam takie spotkanie było również organizowane w Kraku

Drogie mamy i przyszłe mamy z Warszawy i okolic,
Porozmawiajmy o zdrowym odżywianiu!
Serdecznie zapraszam na spotkanie – dyskusję panelową - poświęcone zdrowemu odżywianiu w ciąży oraz wartościowej diecie dla dziecka i rodziny. Poruszymy głównie temat zdrowych tłuszczów i zdrowych produktów nabiałowych w codziennej diecie. Spotkanie z dietetykiem będzie też okazją do indywidualnych konsultacji.
Spotkanie odbędzie się w ostatnim tygodniu kwietnia w Warszawie (centrum) w godzinach popołudniowych. Udział w spotkaniu jest całkowicie bezpłatny a ilość miejsc ograniczona.
Na wszystkie uczestniczki spotkania czekają atrakcyjne i pyszne zestawy produktów do degustacji i przetestowania przez całą rodzinę.
Zainteresowane osoby proszę o wysłanie do mnie maila na adres:
alisowska@swiezabazylia.pl
wraz z podaniem następujących danych:
1. Wiek
2. Forum, na którym aktywnie Pani dyskutuje
3. Nick na w.w. forum
Skontaktuję się z wybranymi osobami i prześlę szczegóły dotyczące spotkania.
Zapraszamy z pociechami, którym zapewnimy opiekę i super zabawę!
Zapraszam serdecznie,
Aleksandra Lisowska

My właśnie zaliczyłyśmy spacerek nr 2 :-) wreszcie się pogoda poprawiła, chociaż nie na tyle, żeby się wypuścić w teren, więc łaziłyśmy jak barany dookoła bloku przez 2 godz :eek: i jak sąsiedzi mają myśleć, że jestem normalna :confused2:

JoL: gratuluję udanego spotkania - nie ma to jak pokazać klasę i od razu szefową zatkało:)) a jak w końcu robisz - jakiś złobek udało się znaleźć?

agagsm, jeszcze nie postanowiliśmy, co zrobić ... na żłobek państwowy mamy szansę dopiero za rok, więc na razie tylko prywatne wchodzą w grę, a te sobie cenią ... niańki nie chcemy w ogóle :no: zaczęliśmy się też zastanawiać nad kilkoma miesiącami wychowawczego, żeby Zuzu trochę podrosła ... całe szczęście, że jeszcze 3 miesiące mamy na decyzję :tak:

Roxeen - powiedz mi jak Ty na tej bieżni biegasz z takimi dużymi bimbałami???? Mi sie bieganie jakos nie udaje, a jak trochę mam podbiec to trzymam biust rękoma bo wytrąca mnie z toru ;-))

:-D:-D:-D hahaha ... jakbym autobiografię czytała ;-) a jak to jeszcze boli !!!!!!!!!! Roxeen, szacun za tą bieżnie :-p

Gosia :szok: :szok: :szok: 8kg ?!!! :szok: :szok: :szok:
jak tyś tego dokonała i w jakim czasie??

:-D:-D:-D Gosia zrzuca kg w turbotempie ... Dominika wsadza do łóżeczka i 8 kg z głowy ... ja zaraz też idę tą dietę zastosować :-p

Ostatnia edycja:
po pierwsze Jolcia leżę i kwiczeeee :-D
a co do biegania - musiałam zainwestowac w dobre opakowanie dla bimbałów ;-)
dobrze trzymajacy stanik i koszulka sportowa :-) i cycole i rece na swoim miejscu ;-)

Kurcze, ja ciągle szukam dobrych opakowań - jak ja to nazywam ZBROJONYCH !!!... póki co te kryteria spełnia jedynie Felina, ale jak masz jakis dobry patent to dawaj !!! ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wszystkie panie:-)Przepraszam że mnie tu tak długo nie było ale mi net nawalił i byłam odcięta od was niestety:-(ale już jestem:-D i tak sobie tu troszkę poczytuje o szybkim zżucaniu wagi hahahahahaha ( to było dobre) i o bieżniach ja nawet nie myślę o bieganiu bo mleko by mi po kostkach płyneło:szok:Ja jak tylko staram się iśc szybciej to odrazu mam bluzkę mokrą a co dopiero bieganie!!!!!!!!!!:crazy::szok:
Powiedzcie mi czy już któraś dostała @?? ja juz niestety tak:baffled::crazy:
muszę wam powiedziec że już jezdzimy w spacerówcebo gondola niestety za mała już się zrobiła.Ale dla mojego Nikodema bardzo się ta wersja podoba:) dziś postawiłam wózek na działce pod bluszczem gdzie przez listki przeswitywało słoneczko kurcze jaką radosc miał:-Djak sie głosno cieszył mówie wam azsama siedziałam i sie z nim śmiałam:-D
życze miłego wieczorka

reklama

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Padam:-)

Ja to zaraz na enterze usnę tak mnie ten dzidziol dzisiaj wymordował . Ciekawe gdzie się podziała moja Bunia?

Nika ja nie karmię już miesiąc a dalej nic nie wskazuje na @. Menopauzus MOrkus:-)

Do góry