reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Roxeen - powiedz mi jak Ty na tej bieżni biegasz z takimi dużymi bimbałami???? Mi sie bieganie jakos nie udaje, a jak trochę mam podbiec to trzymam biust rękoma bo wytrąca mnie z toru ;-))
:-D:-D:-D dobre uśmiałam się choć wiem co czujesz :-D

ja mogę powiedzieć że właśnie pozbyłam się prawie 8kg ... mam nadzieje że zaraz do mnie nie wrócą bo coś kiepsko dziś śpią :sorry:

Wklejam coś co znalazłam na innym wątku - z tego co pamiętam takie spotkanie było również organizowane w Kraku

Drogie mamy i przyszłe mamy z Warszawy i okolic,
Porozmawiajmy o zdrowym odżywianiu!
Serdecznie zapraszam na spotkanie – dyskusję panelową - poświęcone zdrowemu odżywianiu w ciąży oraz wartościowej diecie dla dziecka i rodziny. Poruszymy głównie temat zdrowych tłuszczów i zdrowych produktów nabiałowych w codziennej diecie. Spotkanie z dietetykiem będzie też okazją do indywidualnych konsultacji.
Spotkanie odbędzie się w ostatnim tygodniu kwietnia w Warszawie (centrum) w godzinach popołudniowych. Udział w spotkaniu jest całkowicie bezpłatny a ilość miejsc ograniczona.
Na wszystkie uczestniczki spotkania czekają atrakcyjne i pyszne zestawy produktów do degustacji i przetestowania przez całą rodzinę.
Zainteresowane osoby proszę o wysłanie do mnie maila na adres:
alisowska@swiezabazylia.pl
wraz z podaniem następujących danych:
1. Wiek
2. Forum, na którym aktywnie Pani dyskutuje
3. Nick na w.w. forum
Skontaktuję się z wybranymi osobami i prześlę szczegóły dotyczące spotkania.
Zapraszamy z pociechami, którym zapewnimy opiekę i super zabawę!
Zapraszam serdecznie,
Aleksandra Lisowska

My właśnie zaliczyłyśmy spacerek nr 2 :-) wreszcie się pogoda poprawiła, chociaż nie na tyle, żeby się wypuścić w teren, więc łaziłyśmy jak barany dookoła bloku przez 2 godz :eek: i jak sąsiedzi mają myśleć, że jestem normalna :confused2:

JoL: gratuluję udanego spotkania - nie ma to jak pokazać klasę i od razu szefową zatkało:)) a jak w końcu robisz - jakiś złobek udało się znaleźć?

agagsm, jeszcze nie postanowiliśmy, co zrobić ... na żłobek państwowy mamy szansę dopiero za rok, więc na razie tylko prywatne wchodzą w grę, a te sobie cenią ... niańki nie chcemy w ogóle :no: zaczęliśmy się też zastanawiać nad kilkoma miesiącami wychowawczego, żeby Zuzu trochę podrosła ... całe szczęście, że jeszcze 3 miesiące mamy na decyzję :tak:

Roxeen - powiedz mi jak Ty na tej bieżni biegasz z takimi dużymi bimbałami???? Mi sie bieganie jakos nie udaje, a jak trochę mam podbiec to trzymam biust rękoma bo wytrąca mnie z toru ;-))

:-D:-D:-D hahaha ... jakbym autobiografię czytała ;-) a jak to jeszcze boli !!!!!!!!!! Roxeen, szacun za tą bieżnie :-p

Gosia :szok: :szok: :szok: 8kg ?!!! :szok: :szok: :szok:
jak tyś tego dokonała i w jakim czasie??

:-D:-D:-D Gosia zrzuca kg w turbotempie ... Dominika wsadza do łóżeczka i 8 kg z głowy ... ja zaraz też idę tą dietę zastosować :-p

Ostatnia edycja:
po pierwsze Jolcia leżę i kwiczeeee :-D
a co do biegania - musiałam zainwestowac w dobre opakowanie dla bimbałów ;-)
dobrze trzymajacy stanik i koszulka sportowa :-) i cycole i rece na swoim miejscu ;-)

Kurcze, ja ciągle szukam dobrych opakowań - jak ja to nazywam ZBROJONYCH !!!... póki co te kryteria spełnia jedynie Felina, ale jak masz jakis dobry patent to dawaj !!! ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wszystkie panie:-)Przepraszam że mnie tu tak długo nie było ale mi net nawalił i byłam odcięta od was niestety:-(ale już jestem:-D i tak sobie tu troszkę poczytuje o szybkim zżucaniu wagi hahahahahaha ( to było dobre) i o bieżniach ja nawet nie myślę o bieganiu bo mleko by mi po kostkach płyneło:szok:Ja jak tylko staram się iśc szybciej to odrazu mam bluzkę mokrą a co dopiero bieganie!!!!!!!!!!:crazy::szok:
Powiedzcie mi czy już któraś dostała @?? ja juz niestety tak:baffled::crazy:
muszę wam powiedziec że już jezdzimy w spacerówcebo gondola niestety za mała już się zrobiła.Ale dla mojego Nikodema bardzo się ta wersja podoba:) dziś postawiłam wózek na działce pod bluszczem gdzie przez listki przeswitywało słoneczko kurcze jaką radosc miał:-Djak sie głosno cieszył mówie wam azsama siedziałam i sie z nim śmiałam:-D
życze miłego wieczorka

reklama

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Padam:-)

Ja to zaraz na enterze usnę tak mnie ten dzidziol dzisiaj wymordował . Ciekawe gdzie się podziała moja Bunia?

Nika ja nie karmię już miesiąc a dalej nic nie wskazuje na @. Menopauzus MOrkus:-)

Do góry