reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam ponownie:-)

Czuję się lepiej:-D wychodzę z dołka:-) nie wiem czy to spowodowane ciążą, mam takie złe nastroje czy jak...w każdym bądź razie jest lepiej:-)

Byłam z Zuzią na dworzu, teraz przyszliśmy, bo jest za gorąco:-p no i Zuzia zmęczyła się, spać poszła. Za dwie godziny będą wyniki, to przejdę się po nie.Myslę że będą dobre, tak mi się wydaje :-)

no takie nastawienie to mi się podoba:-)

A u nas była burza co na szczeście już poszła sobie:tak:a synek mi na kolankach zasnął podczas burzy:-pno i dobrze niech sobie zrobi drzemke a dzisiaj i tak na dwór nie idziemy:tak:

reklama
u nas przed chwilą była potęzna burza, ale już się przejaśnia.. mam nadzieję że słonko wróci!

U mnie dzisiaj bardzo ciepło, jak byłam zawieść indes na uczelnie to az sie spociłam. Jestem w 12 tygodniu ciazy i czuje sie bardzo dobrze. Zrobiłam pranie bo z trójki dzieci jest mnóstwo pranie szczególnie jak sie mieszka na wsi i jest w poblizu glina i woda a dzieci to uwielbiaja....tylko ja nie.

No kobietki odebrałam wyniki badań, wszystkie są super:-D

No może tylko białko...mam ślady białka w moczu, ale to może przez to co wtedy miałam z tym układem moczowym. Co mnie tak bolało jak sikałam,pisałam Wam kobietki...
Za tydzień idę do lekarza, to pewnie się dowiem:-)

ANIA suuper że wyniki ogólnie są ok:-)

A mi się chce taaaaaaak spać ale wole niezasypiać bo synek pewnie i tak niedługo się obudzi a ja wtedy taka zaspana będe a tak to może mi minie;-)ale straszne nudy sa:baffled:

Witajcie Dziewczyny,
a ja jakoś nie czuję się lepiej wkraczając w 2 trymestr, było kilka dni że już nie miałam mdłości a teraz znowu się pojawiły, energii to chyba wogóle nie mam - dobija mnie ten upał.....Leżę przy wiatraku i popijam zimną wodę..... Dzisiaj z rana trochę poprawiłam sobie nastrój - byłam na ciuszkach i kupiłam kilka fajnych tuniczek i leginsy. Ale tak się złaziłam że ledwo dyszę. No nie dla mnie takie wycieczki......W nocy też duchota taka że spać nie można....... Czuję się zmęczona i osłabiona.....

Hej Dziewczynki :-) U nas pogoda fatalna, niby nie pada, ale słońca też brak, duszno jak nie wiem co i wilgotno tak, że wszystko się do ciała przykleja :baffled: Na dodatek fatalnie się czuję... Baniak mi pęka i przez cały dzień mi niedobrze:baffled: Ta ciąża jest zupełnie inna niż ciąża z Olisiem, w ciąży z Olisiem gdyby nie fakt, że okresu nie miałam to bym pewnie nawet nie wiedziała, że zaciążyłam, a teraz czego się nie dotknę to mi niedobrze, aż się boję jeść.
Miłego dzionka Mamuśki i Maluszki :-)

DZIEWCZYNY !! PYTANIE DO WAS !!!

Czy farbujecie wlosy w ciazy ??

Wiecie to chyba jedyna rzec, ktorej moj gin mi zabronil. No, ale.. ja juz wygladam lekko nieestetycznie i MUSZE cos ze soba zrobic. Moze moj gin przesadza, jak to jest u Was ??

reklama
Do góry