reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
witaj Nadineczko, ja dopiero dziś zauważyłam, że tak jak ja jesteś z Legnicy. Ale ze mnie gapa:-) ale lepiej późno niż wcale. Do którego gina chodzisz, bo ja do Jędrzejczyk-musiak.

o jacie faktycznie:-) też nie zauważyłam;-) ja do Malkiewicza na Chojnowskiej bo tu mam bliziutko i z pracy i z domu, ale fajnie ktoś z otoczenia, a nie po całym świecie porozrzucane :-)

My gdzieś chyba wyruszymy. Nie wiem czy nad morze na spacer bulwarem nam nie wypędzi :-)

jak ja Ci zazdroszczę tego morza ...

DZIEWCZYNY !! PYTANIE DO WAS !!!

Czy farbujecie wlosy w ciazy ??

Wiecie to chyba jedyna rzec, ktorej moj gin mi zabronil. No, ale.. ja juz wygladam lekko nieestetycznie i MUSZE cos ze soba zrobic. Moze moj gin przesadza, jak to jest u Was ??

jak dobrze, że ja mam naturalne włoski:-)

Dziewczyny ratunku umrę jak grzybowej nie zjem zaraz :-D:-D:-D

a ja mam wczorajsze gołąbki i sosik grzybowy sobie zrobię, bo KTOŚ mi tu ochoty narobił:-p

Wiecie to chyba jedyna rzec, ktorej moj gin mi zabronil. No, ale.. ja juz wygladam lekko nieestetycznie i MUSZE cos ze soba zrobic. Moze moj gin przesadza, jak to jest u Was ??

w pierwszej ciąży farbowałam i w tej już także:tak:śmiało farbuj nic się nie dzieje;-)

Generalnie jest tak, że do 3 miesiąca się nie zaleca... ale to już bardziej z powodów "estetycznych" i wrażliwości przyszłej mamy na zapachy, niż jakiejś szkodliwości na dzidzię. Jeśli chodzi o "estetyczny" powodów, to mam na myśli, że z powodu hormonalnej huśtawki ponoć farba może nie chwycić wcale lub wyjść inny kolor niż powinien. Ile w tym prawdy to nie wiem.

Sama w piątek będę farbować włosy. :)

A ja ze synkiem sobie zjedliśmy prażonki z ziemniaczków i na wierzchu kechup a teraz truskawki:-phehe tak wogóle to ja mam se fajnie z truskawkami bo u mnie z za płotu sąsiedzi dzierżawią pole gdzie mają truskawki i je sprzedaja co tylko M siub do sąsiada i truskaweczka u mnie:-p

No a tak wogóle to się ciesze bo kobitka mojego teścia to ona robi super ciasta czy na zimno czy na ciepło i ona nam dzisiaj zrobi całą blache suuuper kolorowy z truskawkami i bitą śmietaną na zimno sernik mmmmmmm:-p

No ale szkoda że moje samopoczucie się skończyło tzn.tak po 15 musiałam zwymiotować a kurka już miałam nutke nadzieii że już mnie omineły:wściekła/y:coś czuje że tym razem także będe się z nimi zmagać tak jak w pierwszej ciąży do 4.5 miesiąca:crazy:

Czesc dziewczynki:)

Ja mialam wczoraj pieczarkowa a dzis mis sie przysnila pomidorowa i sobie wlasnie zrobilam i jem:tak:

Nie mowcie juz nic o mdlosciach bo ja juz tego nie rozumie, mialy zniknac a co jakis czas sie pojawiaja (prawie co drugi dzien). Dzis jeszcze do tego mnie boli glowa i jakos sie dziwnie czuje:sorry2:

Milego wieczoru

reklama
Ja sobie zrobie zaraz zupke chiska bo mi smaka narobilyscie pozatym ja juz wlosy farbowalam.Padnieta jestem czekam az Nicol zasnie i tez mowie wam dobranoc.

Do góry