aga23
Fanka BB :)
Ja tez jestem po farbowaniu i jest wszystko ok
Niepolecam trwałej niewyjdzie. Na głowie siano a nie loki
Niepolecam trwałej niewyjdzie. Na głowie siano a nie loki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witaj Nadineczko, ja dopiero dziś zauważyłam, że tak jak ja jesteś z Legnicy. Ale ze mnie gapa:-) ale lepiej późno niż wcale. Do którego gina chodzisz, bo ja do Jędrzejczyk-musiak.
My gdzieś chyba wyruszymy. Nie wiem czy nad morze na spacer bulwarem nam nie wypędzi :-)
DZIEWCZYNY !! PYTANIE DO WAS !!!
Czy farbujecie wlosy w ciazy ??
Wiecie to chyba jedyna rzec, ktorej moj gin mi zabronil. No, ale.. ja juz wygladam lekko nieestetycznie i MUSZE cos ze soba zrobic. Moze moj gin przesadza, jak to jest u Was ??
Dziewczyny ratunku umrę jak grzybowej nie zjem zaraz
a ja mam wczorajsze gołąbki i sosik grzybowy sobie zrobię, bo KTOŚ mi tu ochoty narobił
Wiecie to chyba jedyna rzec, ktorej moj gin mi zabronil. No, ale.. ja juz wygladam lekko nieestetycznie i MUSZE cos ze soba zrobic. Moze moj gin przesadza, jak to jest u Was ??