reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
witaj Nadineczko, ja dopiero dziś zauważyłam, że tak jak ja jesteś z Legnicy. Ale ze mnie gapa:-) ale lepiej późno niż wcale. Do którego gina chodzisz, bo ja do Jędrzejczyk-musiak.

o jacie faktycznie:-) też nie zauważyłam;-) ja do Malkiewicza na Chojnowskiej bo tu mam bliziutko i z pracy i z domu, ale fajnie ktoś z otoczenia, a nie po całym świecie porozrzucane :-)

My gdzieś chyba wyruszymy. Nie wiem czy nad morze na spacer bulwarem nam nie wypędzi :-)

jak ja Ci zazdroszczę tego morza ...

DZIEWCZYNY !! PYTANIE DO WAS !!!

Czy farbujecie wlosy w ciazy ??

Wiecie to chyba jedyna rzec, ktorej moj gin mi zabronil. No, ale.. ja juz wygladam lekko nieestetycznie i MUSZE cos ze soba zrobic. Moze moj gin przesadza, jak to jest u Was ??

jak dobrze, że ja mam naturalne włoski:-)

Dziewczyny ratunku umrę jak grzybowej nie zjem zaraz :-D:-D:-D

a ja mam wczorajsze gołąbki i sosik grzybowy sobie zrobię, bo KTOŚ mi tu ochoty narobił:-p

Wiecie to chyba jedyna rzec, ktorej moj gin mi zabronil. No, ale.. ja juz wygladam lekko nieestetycznie i MUSZE cos ze soba zrobic. Moze moj gin przesadza, jak to jest u Was ??

w pierwszej ciąży farbowałam i w tej już także:tak:śmiało farbuj nic się nie dzieje;-)

Generalnie jest tak, że do 3 miesiąca się nie zaleca... ale to już bardziej z powodów "estetycznych" i wrażliwości przyszłej mamy na zapachy, niż jakiejś szkodliwości na dzidzię. Jeśli chodzi o "estetyczny" powodów, to mam na myśli, że z powodu hormonalnej huśtawki ponoć farba może nie chwycić wcale lub wyjść inny kolor niż powinien. Ile w tym prawdy to nie wiem.

Sama w piątek będę farbować włosy. :)

A ja ze synkiem sobie zjedliśmy prażonki z ziemniaczków i na wierzchu kechup a teraz truskawki:-phehe tak wogóle to ja mam se fajnie z truskawkami bo u mnie z za płotu sąsiedzi dzierżawią pole gdzie mają truskawki i je sprzedaja co tylko M siub do sąsiada i truskaweczka u mnie:-p

No a tak wogóle to się ciesze bo kobitka mojego teścia to ona robi super ciasta czy na zimno czy na ciepło i ona nam dzisiaj zrobi całą blache suuuper kolorowy z truskawkami i bitą śmietaną na zimno sernik mmmmmmm:-p

No ale szkoda że moje samopoczucie się skończyło tzn.tak po 15 musiałam zwymiotować a kurka już miałam nutke nadzieii że już mnie omineły:wściekła/y:coś czuje że tym razem także będe się z nimi zmagać tak jak w pierwszej ciąży do 4.5 miesiąca:crazy:

Czesc dziewczynki:)

Ja mialam wczoraj pieczarkowa a dzis mis sie przysnila pomidorowa i sobie wlasnie zrobilam i jem:tak:

Nie mowcie juz nic o mdlosciach bo ja juz tego nie rozumie, mialy zniknac a co jakis czas sie pojawiaja (prawie co drugi dzien). Dzis jeszcze do tego mnie boli glowa i jakos sie dziwnie czuje:sorry2:

Milego wieczoru

reklama
Ja sobie zrobie zaraz zupke chiska bo mi smaka narobilyscie pozatym ja juz wlosy farbowalam.Padnieta jestem czekam az Nicol zasnie i tez mowie wam dobranoc.

Do góry