Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam kobietki:-) wróciłam z badań, po południu będą wyniki :-) mam nadzieję, że dobre:-)
Ogólnie to złapałam dół...:--
-(
Hej kobitki-mnie wzieła taka alergia,ze brak słów:-(W nocy jak okno otworzyłam to pózniej przez godzine sie dusiłam i kaszel nie chciał odpuscic,a nie chce narazie brac wziewek zeby dzidzi nie szkodzic.Siedze w domu przy zamknietym oknie i podziwiam słonce za oknem-jakbym je otworzyła to bym sie udusiła chyba.U mojego małego z takiejalergii zrobiła sie astma mam nadzieje ze mnie to nie czeka choc jestesmy na to samo uczuleni.Chyba jeszcze mnie czeka wizyta u alergologa![]()
za oknem +30 a ja w pracy siedzę, najlepsza pogoda aby polegiwać nad wodą. Mam nadzieję że pogoda nie popsuje się na weekend bo chętnie wybrałabym się w beskid.
Tez jeszcze was męczą nudności? ja średnio co drugi dzień rano lub wieczorkiem ląduję nad kibelkiem :-( poza tym nie mam apetytu na nicjak coś więcej zjem to robi mi się nie dobrze
Nikki a jak twoje sedrucho reaguje na ciąże? ja chyba kontrolnie zajrzę do kardiologa chociażby ekg zrobić.
Pati.b przykro mi :-(
za oknem +30 a ja w pracy siedzę, najlepsza pogoda aby polegiwać nad wodą. Mam nadzieję że pogoda nie popsuje się na weekend bo chętnie wybrałabym się w beskid.
Tez jeszcze was męczą nudności? ja średnio co drugi dzień rano lub wieczorkiem ląduję nad kibelkiem :-( poza tym nie mam apetytu na nicjak coś więcej zjem to robi mi się nie dobrze
![]()