reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

no fakt teściową mam udana hehehe - naszczeście mój M. jest inteligentniejszy......mamnadzieje ;-) musze mu sie przyjżeć :-D

brrrrryyy wróciłam własnie ze spacerku - ale normalnie zmarzłam ! ze słoneczka zrobiła się wichura i zimno ze prędziusio do domku zasuwałam !

hmm upiekłam pyszne kruche ciasteczka z marmoladka - i dupa zodchudzania :-D

i dobry dzień ogolnie dzisiaj bo na konto Tysiak wpłynął z becikowego - nawet szybko - po 3 tygodniach - toz to szokas :szok:

kurcze i wiece co - coś mi sie chyba z hemoroidem dzieje bo dzisiaj mi krewka z pupki leciała po załatwianiu sie - i co teraz? kurcze mysłałam ze już zniknął ... :-(

E-milcia kurcze zdrówka zycze bo ile można sie męczyc ....mam nadzieje ze wkońcu ktos i coś zardzi Twoim problemom :-)

oki ide truszke pogadac z dzieciatkiem bo mnie woła z lezaczka :-)

reklama
Spokój tragicznie zmarłym jest potrzebny i fakt wiele słów pada tu niepotrzebnie - emilcia.... i ja myśle, że zbyt pochopnie wysuwasz swe tezy.
Natomiast nie widzę w tym nic złego aby dyskutowac w ogóle i dzielic się tym co przeżywamy oglądając relacje. To nie ma nic do czynienia z polityką. Nie wiem ... dlaczego was razi poruszanie tych tematów. Tym zyje teraz Polska, i myślę że poruszanie tych spraw na BB nie jest niczym złym w końcu jesteśmy też świadkami tych zdarzeń i dyskusje o naszych maluszkach na tym nie stracą.

Zgadzam się w 100%

My też wróciłyśmy właśnie ze spaceru - Misia śpi dalej, a ja obiadek podgrzewam sobie:) I rzeczywiście niby cieplutko, nawet słonko nadineczka odesłała, ale jak mało co zajdzie to zimnica i wiatr taki..

Tysiolek: ciasteczka z marmoladą? mmmm może bys się podzieliła przepisem z koleżankami, a nie sama wcinasz pyszne ciasteczka :p
Emilcia: obyś teraz jak najszybciej wróciła do zdrowia - a poza tym jak ty to robisz, żes chora tyle czasu i Adas zdrowiutki?:)
JoL: gratuluję udanego spotkania - nie ma to jak pokazać klasę i od razu szefową zatkało:)) a jak w końcu robisz - jakiś złobek udało się znaleźć?
jola24: Miśka to samo - wszystko chce oglądac jak nie śpi - dlatego na spacerki chodzimy głównie w porze snu, co by dłużej wytrzymała w wóziu i na spacerku!

No i bylismy na spacerku ale krotkim bo Tnie wyjal nam wozka z samochodu i pojechal w pi.... wiec pochodzilimy, poogladalimy kwiatki, poganialismy sie z pem i wrocilimy. Najsmieszniejsze jet to ze moj wielki psior zaczal uciekac przed Olusiem bo ten piszczy:-D ale ogolnie sztama, wstawiam fotke na odpowiedni watek:-)

Dziewczyny mam pytanko, czy wyszłybyście przy ładnej pogodzie na spacer z dzieckiem jak ma 37,8? Dziś odpada bo syf i zimno, ale jutro ma być ładnie....

Ostatnia edycja:
roxeen - brawo to jakieś 500 kalorii już widzę jak ci waga leci... aż mi śmignęła tu obok... :-D i jeszcze na solarium polazła... no tak. tylko prosze potem nie płakać nad spaloną buziunią :-D
ja w poniedziałek polecę bom dawno nie była..

U nas też słoneczko się schowało i zimnica straszna.. :eek:
yol_a - zobaczysz jutro, skąd wiesz, że jutro też będzie wyższa temperaturka? i jaka pogoda będzie? jeśli byłoby bezwietrznie i cieplutko to poszłabym ale gdybanie tu na nic

Laski, ale mam zjazd... Nie wiem o co kaman. Udało mi się zdrzemnąć z Emi, ale teraz M i teść znowu śmigają z kuchnią (matko, kuchnię mamy chyba 2x2m, a cały tydzień już robią i jeszcze drugi chyba będą robić), a teraz małą nakarmiłam, trochę pobawiłam i znowu chce mi się spać.

kaja oglądałam prognozę pogody i jutro ma być ok, a u F. taka jest dziś temperatura i obstawiam jutro to samo, nadal kupka za dużo...

Roxeen - powiedz mi jak Ty na tej bieżni biegasz z takimi dużymi bimbałami???? Mi sie bieganie jakos nie udaje, a jak trochę mam podbiec to trzymam biust rękoma bo wytrąca mnie z toru ;-))

reklama
Do góry