reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

no fakt teściową mam udana hehehe - naszczeście mój M. jest inteligentniejszy......mamnadzieje ;-) musze mu sie przyjżeć :-D

brrrrryyy wróciłam własnie ze spacerku - ale normalnie zmarzłam ! ze słoneczka zrobiła się wichura i zimno ze prędziusio do domku zasuwałam !

hmm upiekłam pyszne kruche ciasteczka z marmoladka - i dupa zodchudzania :-D

i dobry dzień ogolnie dzisiaj bo na konto Tysiak wpłynął z becikowego - nawet szybko - po 3 tygodniach - toz to szokas :szok:

kurcze i wiece co - coś mi sie chyba z hemoroidem dzieje bo dzisiaj mi krewka z pupki leciała po załatwianiu sie - i co teraz? kurcze mysłałam ze już zniknął ... :-(

E-milcia kurcze zdrówka zycze bo ile można sie męczyc ....mam nadzieje ze wkońcu ktos i coś zardzi Twoim problemom :-)

oki ide truszke pogadac z dzieciatkiem bo mnie woła z lezaczka :-)

reklama
Spokój tragicznie zmarłym jest potrzebny i fakt wiele słów pada tu niepotrzebnie - emilcia.... i ja myśle, że zbyt pochopnie wysuwasz swe tezy.
Natomiast nie widzę w tym nic złego aby dyskutowac w ogóle i dzielic się tym co przeżywamy oglądając relacje. To nie ma nic do czynienia z polityką. Nie wiem ... dlaczego was razi poruszanie tych tematów. Tym zyje teraz Polska, i myślę że poruszanie tych spraw na BB nie jest niczym złym w końcu jesteśmy też świadkami tych zdarzeń i dyskusje o naszych maluszkach na tym nie stracą.

Zgadzam się w 100%

My też wróciłyśmy właśnie ze spaceru - Misia śpi dalej, a ja obiadek podgrzewam sobie:) I rzeczywiście niby cieplutko, nawet słonko nadineczka odesłała, ale jak mało co zajdzie to zimnica i wiatr taki..

Tysiolek: ciasteczka z marmoladą? mmmm może bys się podzieliła przepisem z koleżankami, a nie sama wcinasz pyszne ciasteczka :p
Emilcia: obyś teraz jak najszybciej wróciła do zdrowia - a poza tym jak ty to robisz, żes chora tyle czasu i Adas zdrowiutki?:)
JoL: gratuluję udanego spotkania - nie ma to jak pokazać klasę i od razu szefową zatkało:)) a jak w końcu robisz - jakiś złobek udało się znaleźć?
jola24: Miśka to samo - wszystko chce oglądac jak nie śpi - dlatego na spacerki chodzimy głównie w porze snu, co by dłużej wytrzymała w wóziu i na spacerku!

No i bylismy na spacerku ale krotkim bo Tnie wyjal nam wozka z samochodu i pojechal w pi.... wiec pochodzilimy, poogladalimy kwiatki, poganialismy sie z pem i wrocilimy. Najsmieszniejsze jet to ze moj wielki psior zaczal uciekac przed Olusiem bo ten piszczy:-D ale ogolnie sztama, wstawiam fotke na odpowiedni watek:-)

Dziewczyny mam pytanko, czy wyszłybyście przy ładnej pogodzie na spacer z dzieckiem jak ma 37,8? Dziś odpada bo syf i zimno, ale jutro ma być ładnie....

Ostatnia edycja:
roxeen - brawo to jakieś 500 kalorii już widzę jak ci waga leci... aż mi śmignęła tu obok... :-D i jeszcze na solarium polazła... no tak. tylko prosze potem nie płakać nad spaloną buziunią :-D
ja w poniedziałek polecę bom dawno nie była..

U nas też słoneczko się schowało i zimnica straszna.. :eek:
yol_a - zobaczysz jutro, skąd wiesz, że jutro też będzie wyższa temperaturka? i jaka pogoda będzie? jeśli byłoby bezwietrznie i cieplutko to poszłabym ale gdybanie tu na nic

Laski, ale mam zjazd... Nie wiem o co kaman. Udało mi się zdrzemnąć z Emi, ale teraz M i teść znowu śmigają z kuchnią (matko, kuchnię mamy chyba 2x2m, a cały tydzień już robią i jeszcze drugi chyba będą robić), a teraz małą nakarmiłam, trochę pobawiłam i znowu chce mi się spać.

kaja oglądałam prognozę pogody i jutro ma być ok, a u F. taka jest dziś temperatura i obstawiam jutro to samo, nadal kupka za dużo...

Roxeen - powiedz mi jak Ty na tej bieżni biegasz z takimi dużymi bimbałami???? Mi sie bieganie jakos nie udaje, a jak trochę mam podbiec to trzymam biust rękoma bo wytrąca mnie z toru ;-))

reklama
Do góry