reklama
Pasibrzuch
Fanka BB :)
Ja dzisiaj dałam małej dwa razy kropelki i co jej dałam, to mi ulała może wieczorem dam trzeci raz, bo pewnie nic nie trafiło do brzuszka.
F
Fiołek2010
Gość
ja tez ogladam caly dzien TV i nic nie mowili zeby nie wychodzic. kulminacj pyłu nad PL ma byc jutro.
a moje dziecko przespalo karmienie, powinna zjesc o 11.00 a zasnela i zjadla teraz o 13.30 ale za to 180ml;-) no to teraz idziemy sie zwazyc;-) hihih
a moje dziecko przespalo karmienie, powinna zjesc o 11.00 a zasnela i zjadla teraz o 13.30 ale za to 180ml;-) no to teraz idziemy sie zwazyc;-) hihih
don_pedro
Fan(ka)
Dopoki pyl wulkaniczny nie opada nie ma zagrozenia dla ludzi i srodowiska.Ten pyl znajduje sie na wysokosci 11km!czyli jesli dobrze pamietam w dosc wysokiej warstwie atmosfery....Jesli pyl zacznie opadac -zgadzam sie,ze lepiej wtedy pozostac w domu.Ale nie wiadomo czy w ogole zacznie....
jola.24
Moj tez spi w spiworku a jednak pnie sie w goreMoj maly w nocy spi w spiworku wiec tez sie nie przesuwa,ale w ciagu dnia to cale hektary zwiedza:-)
Znam ten bol..... dlatego walcze z dietaJupi! Przyszły spodenki, które zamówiłam. W końcu nie będę musiała chodzić w bokserkach M Kurde, nie wchodzę nawet w spodenki ciążowe, w których chodziłam na początku ciąży
sie ma laski
Tysiolek zazdroszczę wyjścia ze znajomymi! my mieliśmy iść na imprezę w sobotę...w pt jak usypiałam małego doszłam do wniosku że nawet jak spi to powinnam być w domu i impreza zawisła pod znakiem zapytania...a ze w sobotę katastrofa...
Pasibrzuch dużo cierpliwości życzę...ja po ostatnim doszłam do wniosku ze remontów nienawidzę
Jola24 u nas też już nie ma spania na zakupach... i podziwiam koordynację ruchową przy kasie
Jol pochwal się miną szefowej!!!
Emilcia a może zmień lekarza? Kaja ma rację coś tu jest nie tak!
JAś po tym zasranym antybiotyku ma biegunkę i przez to odparzyła mu się masakrycznie doopka
Dziekuje Łatwo nie bylo ale kwetia przyzwyczajenia, juz zaczynam ie zastanawiac czy by stopami na BB nie piac bo czasem rak brak
To co z tym pykem wulkanicznym? Bo my sie na dwor wybieramy
Ok koniec przerwy, terroryta o butle wola
G
gość 574
Gość
Ja właśnie ubieram się i spadamy na spacerek do lasku! Ten był jest bardzo wysoko póki co to idziemy!
Coś było o siadaniu, więc wrzucam linka do tekstu, który warto przeczytać :
www.vojta.com.pl - Zagrożenia wynikajace z przedwczesnego zachecania dziecka do przyjmowania pozycji siedzącej ...
Coś było o siadaniu, więc wrzucam linka do tekstu, który warto przeczytać :
www.vojta.com.pl - Zagrożenia wynikajace z przedwczesnego zachecania dziecka do przyjmowania pozycji siedzącej ...
Minnie1
Witam
Wpadam tylko podpisac liste obecnosci ;-)
U nas coraz gorzej, wiec czasu na bb juz brak :-(
Jakby nic sie nie zmienilo, to zajrze dopiero w polowie maja po urlopie w PL.
Trzymajcie kciuki, zeby Michalek modlil sie na chrzcie w milczeniu ;-)
E: Aaaa i jakby ktoras miala wiaderko dlugich i ostrych szyszek na zbyciu to ja chetnie kupie
Wpadam tylko podpisac liste obecnosci ;-)
U nas coraz gorzej, wiec czasu na bb juz brak :-(
Jakby nic sie nie zmienilo, to zajrze dopiero w polowie maja po urlopie w PL.
Trzymajcie kciuki, zeby Michalek modlil sie na chrzcie w milczeniu ;-)
E: Aaaa i jakby ktoras miala wiaderko dlugich i ostrych szyszek na zbyciu to ja chetnie kupie
Ostatnia edycja:
LauLau
Witam ponownie ... my już w domku :-) mała pospacerowała z dziadkiem, a ja załatwiłam, co musiałam ...
Dorciaa, mina szefowej bezcenna usiadła przede mną i się patrzy ... więc się uśmiechnęłam, a on nie bardzo wiedziała, co powiedzieć, więc palnęła: 'no i ?!?' ... co za 'no i' ... ja chciałam tylko złożyć wniosek o dodatkowy macierzyński i o urlop, a ona sobie spotkania zażyczyła ... 'no i' przyszłam obyło bez jakichkolwiek uszczypliwości i docinek, więc taktyka poskutkowała;-) teraz tylko muszę się zastanowić, jak sobie wszystko po urlopie poukładać ... ale na to mam jeszcze 3 m-ce ...
Jola_24, nasza mała na spacerach jeszcze śpi ładnie, ale na zakupach też co raz częściej się rozgląda jak jest w foteliku, to gra gitara, bo wszystko widzi ... ale w gondoli wrzask w momencie
ogólnie zrobiła się strasznie ciekawa świata, więc czuję, że gondola pójdzie lada moment w odstawkę, bo robi się nie tylko mała, ale przede wszystkim nudna
Zmykam poharcować z moją królewną, bo siedzi w krzesełku, patrzy się na mnie, śmieje w głos i opowiada coś bez końca :-)
Dorciaa, mina szefowej bezcenna usiadła przede mną i się patrzy ... więc się uśmiechnęłam, a on nie bardzo wiedziała, co powiedzieć, więc palnęła: 'no i ?!?' ... co za 'no i' ... ja chciałam tylko złożyć wniosek o dodatkowy macierzyński i o urlop, a ona sobie spotkania zażyczyła ... 'no i' przyszłam obyło bez jakichkolwiek uszczypliwości i docinek, więc taktyka poskutkowała;-) teraz tylko muszę się zastanowić, jak sobie wszystko po urlopie poukładać ... ale na to mam jeszcze 3 m-ce ...
Jola_24, nasza mała na spacerach jeszcze śpi ładnie, ale na zakupach też co raz częściej się rozgląda jak jest w foteliku, to gra gitara, bo wszystko widzi ... ale w gondoli wrzask w momencie
ogólnie zrobiła się strasznie ciekawa świata, więc czuję, że gondola pójdzie lada moment w odstawkę, bo robi się nie tylko mała, ale przede wszystkim nudna
Zmykam poharcować z moją królewną, bo siedzi w krzesełku, patrzy się na mnie, śmieje w głos i opowiada coś bez końca :-)
Lariss
Kaja, Dorciaa ja właśnie mam w końcu lekarza, który zaczął mnie leczyć. Byłam wcześniej u kilku lekarzy, którzy mówili, że jestem zdrowa. Dostałam leki jakie dostałam po konsultacji pani doktor z lekarzem, który zajmuje się leczeniem płuc itd. Ufam jej w 100 %, wiem, że bez potrzeby nie ladowałaby we mnie tych świństw
Najważniejsze, ze już sama sobie radzę i że kaszel poszedł!!
Byłam na zastrzyku i na osłuchaniu i po 3 dniach jest czysto!!
Poszliśmy z Adasiem na krótki spacerek i musieliśmy wracać autobusem , bo pogoda tak się zmieniła, że lepiej nie mówić;/
Rano było pięknie, a teraz uciekać trzeba
Idę Was nadrabiać
Najważniejsze, ze już sama sobie radzę i że kaszel poszedł!!
Byłam na zastrzyku i na osłuchaniu i po 3 dniach jest czysto!!
Poszliśmy z Adasiem na krótki spacerek i musieliśmy wracać autobusem , bo pogoda tak się zmieniła, że lepiej nie mówić;/
Rano było pięknie, a teraz uciekać trzeba
Idę Was nadrabiać
reklama
Karoli4
Witam sie popoludniowo:-)
u nas zaczelo padac i niebo smutasne. Spacer odpuszczam.
Dzis moj maly konczy 3 miesiace..ufff... i od dzis wprowadzam rezim, bo sie zrobil z niego mega terrorysta. Nic nie mozna zrobic, absorbuje caly dzien i zabawiaj go najlepiej caly dzien. Takze od dzis zaczynam egzekwowac czas na obowiazki domowe, bo wstyd, ze od wyjazdu mojej mamy w lutym ani razu mieszkanie nie zostalo posprzatane
Raczki beda teraz grane przed papu i po papu. I nie ma noszenia albo odpuszczania zasad przy jednej z bab - czytaj TESCIOWEJ.
Na trzymiesiecnice w dniu dzisiejszym kupie mu nosidelko, bo primo jest ciezki, secondo nic nie mozna zrobic trzymajac go na rekach:-) Dziewczyny, jakie nosidelka macie? jakiej firmy, czy ma ktoras chicco?? jesli tak, to czy jest ok?
Milego popoludnia :-)
u nas zaczelo padac i niebo smutasne. Spacer odpuszczam.
Dzis moj maly konczy 3 miesiace..ufff... i od dzis wprowadzam rezim, bo sie zrobil z niego mega terrorysta. Nic nie mozna zrobic, absorbuje caly dzien i zabawiaj go najlepiej caly dzien. Takze od dzis zaczynam egzekwowac czas na obowiazki domowe, bo wstyd, ze od wyjazdu mojej mamy w lutym ani razu mieszkanie nie zostalo posprzatane
Raczki beda teraz grane przed papu i po papu. I nie ma noszenia albo odpuszczania zasad przy jednej z bab - czytaj TESCIOWEJ.
Na trzymiesiecnice w dniu dzisiejszym kupie mu nosidelko, bo primo jest ciezki, secondo nic nie mozna zrobic trzymajac go na rekach:-) Dziewczyny, jakie nosidelka macie? jakiej firmy, czy ma ktoras chicco?? jesli tak, to czy jest ok?
Milego popoludnia :-)