reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

DZIEŃ DOBRY:-)
U mnie M ma wolniejsze dni dlatego mniej mnie na BB:tak:jeszcze wczoraj na cały dzien szwagier z przyszłą szwagierką przyjechali bo auto robił a my bynajmiej pogadałyśmy a ma też 7 miesiweczną córcie co tak fajnie:happy:

Witam

I u nas piekna pogoda:-)

Dziewczyny jak zasypiaja Wasze dzieci??
Same w łózeczku czy na rekach a potem buch do łozeczka??? Bo moja to ostatnio inaczej nie zasnie jak nie u mamci na raczkach. Wiem ze to bardzo zle ja tak przyzwyczajac ale nie mam serca zostawic ja w łózeczku płaczacą.

Miłego dnia
no u nas różnie
Dzień:zależy gdzie leży hehe bo i na macie i w łóżeczku i w bujaczku zaśnie poprostu śpiący to zasypia:tak:
Przed spaniem nocnym:czasami w łóżeczku czasami w naszym łóżku bo lubie sobie oglądać dookoła na wszystko aż zaśnie sobie:tak:
Noc:w łózeczku sam tyle co go nakarmie poczekam aż się odbije kłade do łóżeczka i tam sobie szybciutko zasypia:tak:
Ranek:jak już jest to 7 godzina to biore na karmienie bo budzi mi się o tej godzinie i wtedy już śpi ze mną w łóżku:tak:
Jednym słowem nie mam problemu z zasypianiem na rączkach noszeniem ufff:-)

Teraz zmykam robić się na bóstwo na 'rozmowę' z szefową ;-)Ona ma fioła na punkcie wyglądu, a zwłaszcza tego, żeby nikt nie wyglądał lepiej od niej (co nota bene nie jest takie trudne:-D) ... na pewno ma nadzieję, że przyjdę z dzieckiem, w starych jeansach i obrzyganym golfie, nieuczesana , bez makijażu i najlepiej jeszcze z 20 kg nadwagą :-D no to się kobiecina zdziwi :-pi ubieram najwyższe szpilki, jakie mam ... popatrzę sobie na nią z 15 cm 'górki', a co :rofl2:
:laugh2::laugh2::laugh2:

Witajcie!!

Ja po nieobecności zjawiam się :)
We wtorek po zabiegach szłam do lekarza i okazało się, że moje oskrzela wcale nie wyzdrowiały. Dostałam zastrzyk, od środy biorę sterydy ;/ w środę była masakra (z łóżka sama nie wstałam, siusiu sama nie zrobiłam, łyżki w ręku nie utrzymałam... :(), wczoraj było lepiej, a dziś... Tabletki wzięłam 20 minut temu i już mam wirniki w głowie, a sama z Adasiem jestem :( Mam nadzieję, że już ogranizm się przyzwyczaił na tyle, że dam radę sama funkcjonować :)
Idę sie położyć póki Adaś zajmuje się sobą!! Później Was nadrobię!
Miłego dnia:*
ojej zdrówka:tak:kurcze to nie ciekawie u ciebie:sorry:

Co do pochówku hmm mi to obojętnie w sumie...ale raczej Wawel nie bardzo no ale skoro takie miejsce wybrano to niech będzie w końcu każdemu należy się spoczynek w spokoju i to juz nie ma różnicy wielkiej w jakim miejscu...

EDIT:TYSILEK nie no teściowa suuuper:laugh2::laugh2::laugh2:
:laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć Dziewczyny,

powiedzcie mi, czy w związku z chmurą wulkaniczną wychodzicie dziś z maluchami na spacery. Mój mąż zadzwonił z pracy i wydał zakaz opuszczania mieszkania ze wzgęldu na zagrożenie dla górnych dróg oddechowych (skład pyłu).
No i nie wiem, co robić.

Cześć Dziewczyny,

powiedzcie mi, czy w związku z chmurą wulkaniczną wychodzicie dziś z maluchami na spacery. Mój mąż zadzwonił z pracy i wydał zakaz opuszczania mieszkania ze wzgęldu na zagrożenie dla górnych dróg oddechowych (skład pyłu).
No i nie wiem, co robić.
Ja bym odpuscila dzis spacer.

Caly dzien ogladam telewizje i nigdzie nie mowili,zeby nie wychodzic z domu.Czy moze mowlili a ja akurat nie doslyszalam?

A tak jeszcze mysle,ze Islandia to jeden z najczystszych ,nieskazonych cywilizacja region na swiecie,wybuchy wulkanow to chyba dla nich nie nowina a zdaje sie to jeden z najzdrowszych narodow?Bardziej ten pyl szkodzi samolotom niz ludziom....

Ostatnia edycja:
Jupi! Przyszły spodenki, które zamówiłam. W końcu nie będę musiała chodzić w bokserkach M :-D Kurde, nie wchodzę nawet w spodenki ciążowe, w których chodziłam na początku ciąży :szok:

Caly dzien ogladam telewizje i nigdzie nie mowili,zeby nie wychodzic z domu.Czy moze mowlili a ja akurat nie doslyszalam?
mąż mi też właśnie dzwonił ze w radiu mówili żeby nie wychodzić z małymi dziećmi i żeby nie wychodziły osoby starsze :no:

Evi moj mi też zabronił wychodzić przez kilka dni z dziećmi jejku to na głowę bym dostała :eek:

sie ma laski
Tysiolek zazdroszczę wyjścia ze znajomymi! my mieliśmy iść na imprezę w sobotę...w pt jak usypiałam małego doszłam do wniosku że nawet jak spi to powinnam być w domu i impreza zawisła pod znakiem zapytania...a ze w sobotę katastrofa...
Pasibrzuch dużo cierpliwości życzę...ja po ostatnim doszłam do wniosku ze remontów nienawidzę
Jola24 u nas też już nie ma spania na zakupach... i podziwiam koordynację ruchową przy kasie:D
Jol pochwal się miną szefowej!!!
Emilcia a może zmień lekarza? Kaja ma rację coś tu jest nie tak!

JAś po tym zasranym antybiotyku ma biegunkę i przez to odparzyła mu się masakrycznie doopka:(

reklama
Do góry