reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

hej hej Dziewczyny :-)
jaki sliczny dzionek dzisiaj - miooodzio :-)
ja już Amelcie wystawiłam na ogródek i smacznie spi (z babcią) na ogródku) :-) a ja mam chwilkę na BB :-)

byłam wczoraj wieczorem na mieście z kumpelami :-) faaajnie było - jak za starych czasów - a M siedział w domku wykąpał, nakarmił i uśpił Malude i dopiero potem do mnie dojechał :-)

kurcze wogóle Mała zaczęła mostek ćwiczyć i wszedzie trzeba ja przypinac bo normalnie z leżaczka to wychodzi już ! maatko teraz to tylko mostem za mostkiem inawet przewinąc nie idzie :-D

hahahahaha wczoraj rozwalił mnie telefon teściowej rozmowa wyglądała tak :Teściowa " Justyna wiesz może dlaczego Michał nie odbiera komórki "? Ja: pewnie kąpie albo karmi własnie małą i nie majak odebrać telefonu " po czym teściowa na to " ahaaaaaaa.........(cisza)......a jak bym zadzwoniła na domowy to odbierze? "hahahahahahaha mysalałm że parskne smiechem w słuchawke ale się opanowalam i grzecznie odpowiedziałam "raczej nie!" hahah :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Tysiolek, może myślała, że majstrujecie jej drugiego bobasa ;-):-D
u nas to samo, jak jeden nie odbierze telefonu, to drugi dzwoni. Ale my też tak robimy, jak do teściów dzwonimy :-D

Agbar - to masz akrobatę:-D
Cyrkowiec mi rosnie;-)

Dziewczyny co wy robicie ze swoimi szkrabami jak mają pory aktywności jak je zabawiacie no bo chyba same się jeszcze nie bawią prawda?Pytam bo nie chę żeby mój dzidiol się nudził.
Moj sie bawi sam... gada,bawi sie zabawkami,oglada rece,macha konczynami..nie wygalad jakby sie nudzil:-)A oprocz tego czytamy,spiewamy,tancujemy,ogladamy dom,meczymy psa,dyskutujemy,robimy konkurs : kto glosniej wrzasnie,kto pusci wieksza banke itepe;-)

Hej Dziewczynki ;-)
Uprzejmie donoszę, że żyję, ale jakoś nie mam weny twórczej :-( Żyję cały czas sobotnią katastrofą i nie potrafię wrócić do rzeczywistości :-( Na dodatek stosunki z moją matką są ostatnio takie, że jak słowo daję, niedługo po prostu przestanę z nią jakiekolwiek kontakty utrzymywać :-(
Trzymaj sie.

Witam

I u nas piekna pogoda:-)

Dziewczyny jak zasypiaja Wasze dzieci??
Same w łózeczku czy na rekach a potem buch do łozeczka??? Bo moja to ostatnio inaczej nie zasnie jak nie u mamci na raczkach. Wiem ze to bardzo zle ja tak przyzwyczajac ale nie mam serca zostawic ja w łózeczku płaczacą.

Miłego dnia
Nasz zasypia sam w lozeczku,choc czasem sie zdarzy ze przysnie juz przy jedzeniu.

Nic dodac nic ująć. Co wchodzę ostatnio na styczniówki to albo z jednej albo z drugiej strony. Dajcie spokój:tak:
Jej napiszcie lepiej czy ktoś widział słońce bo zwariuję jak jeszcze jeden dzień posiedzę. U nas leje non stop aż Bunia się drze taka wkurzona:-) ( nie jednak się darła na to kupsko w pielusi:-))

Miłego dnia kobitki:-)

JA!!JA!!JA mam slonce:-D

ja już Amelcie wystawiłam na ogródek i smacznie spi (z babcią) na ogródku) :-) a ja mam chwilkę na BB :-)

byłam wczoraj wieczorem na mieście z kumpelami :-) faaajnie było - jak za starych czasów - a M siedział w domku wykąpał, nakarmił i uśpił Malude i dopiero potem do mnie dojechał :-)

kurcze wogóle Mała zaczęła mostek ćwiczyć i wszedzie trzeba ja przypinac bo normalnie z leżaczka to wychodzi już ! maatko teraz to tylko mostem za mostkiem inawet przewinąc nie idzie :-D

hahahahaha wczoraj rozwalił mnie telefon teściowej rozmowa wyglądała tak :Teściowa " Justyna wiesz może dlaczego Michał nie odbiera komórki "? Ja: pewnie kąpie albo karmi własnie małą i nie majak odebrać telefonu " po czym teściowa na to " ahaaaaaaa.........(cisza)......a jak bym zadzwoniła na domowy to odbierze? "hahahahahahaha mysalałm że parskne smiechem w słuchawke ale się opanowalam i grzecznie odpowiedziałam "raczej nie!" hahah :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

:-D:-D Jakbym ten dowcip slyszala...
Wsiadaje dwie blondynki do autobusu.Jedna pyta kierowce:
-dojade tym autobusem do stacji Pogoda?
-Niestety,nie
A na to druga:
- A ja????

Witam przedpołudniowo, Miki jeszcze śpi, chałupka z grubsza ogarnięta, jak się obudzi to cyc i spacerek.

Agagsm- zdrówka dla Misi.
Tysiolek- dobra ta twoja teściowa.
Klara- spóźnione 100 lat dla Cyprianka z okazji skończenia 4 miesięcy.

Witajcie! Proszę o oddanie mi słoneczka! :tak:Słuchajcie beznadzieja, trzeci dzień leje, mały dalej ciepły ale w nocy tylko jedna kupka była i rano jedna, ale kolor to masakra....A kiedyś panikowałam, ze dostałam @, ale to były tylko przymiarki, wczoraj nastąpił potop. :szok::szok::szok:Jestem załamana, siódmego kwietnia minął rok, i było tak pięknie:no::wściekła/y:.....a młody śpi sobie. mam nadzieję że to cholerstwo sobie pójdzie.:cool:

Roxeen a stopy Ci się umyły? Bo ja kiedyś miałam granatowe przez około tydzień, dopiero kąpiel w soku z cytryny pomogła, a o trupich paznokciach nie wspomnę:-D:-D

Justys85 pani lekarka miała rację, około 3 miesiąca się robi usg, jak manualnie wygląda w porządku:tak:

Kacha wawa
trzymaj się, a matce szyszka;-);-)

Jolcia
ale ci fajnie, żeby moje tak spało:szok:

Jol
powodzenia na rozmowie, zażyj małpę:tak:;-)

Sylwia i Emilia
zdrówka życzę:tak::tak:
Beti mój teść ma wnuczkę starszą o 5 miesięcy od Filipotka i podsumowuje jej marudzenie tak: panikara jak każda baba przed okresem. Hmm coś w tym jest..:-D:-D:-):-)

Emilia 011 wszystkie tu dałyśmy spokój, dyskutujemy na spokojnie o sprawie, postaraj się powściągnąć emocje, i przede wszystkim poznaj lepiej Piłsudskiego.:tak: A wydaje mi się, że był patriotą i nawet przeciwnicy Pis mu to powinni przyznać, więc na Wawel zasługuje.

Klara i ok. nic nie rób katar może trwać do 6 tygodni:tak:
Nadineczka to się napatrz, bo ja już trzy dni nie widziałam słońca:szok:

Agagsm już wczoraj po twoim poście doszłam do wniosku żeś wielka, dziś się tylko utwierdziłam w przekonaniu, nie brak „prawdziwych Polaków” jak to chyba Jolcia pisała.

Kaja masz racje dzielić się wrażeniami tak, ale emocjami wyrosłymi na gruncie przekonań politycznych – nie!;-)
Tysiolek,cóż za inteligentna matka twojego męża, mam nadzieję, że mąż do teścia się podał;-)

Miłego dnia

Ale sie usmiałam:-D:-D:-D

roxeen powodzenia na wf - nie dostań zawału tam z wysiłku ;-)

Klara M ja tylko kilka razy miałam swój pas bo naprawde cięzko mi sie w nim oddycha - jeszcze jak stoje to pół biedy ale jak siedziałam w nim to mysłałam ze mi się wszystkie wnetrzności zgniatają :-D

Malwina w dzien moja Mała zasypia róznie na tapczanie moim, na lezaczku, w wóżku i czasem w łóżeczku a wieczorem odkłądam do łózeczka i nie ma żadnego protestu - 15 min trzeba na nia loookać zeby smoka jej podawać i spi ładnie :-)

zgadzam sie z Agą i Sylwia koniec wałkowania o katastrofie tzn okatastrofie możemy ale nie kłóćmy ise kto gdzie ma lezeć po smierci bo nie nam to oceniać - tak jest i możemy się z tym zgadzać albo nie ale kazda z nam ma inne zdanie i już . jak wiadomo o gustach i o polityce się nie dyskutuje !!!!!! :tak:

morka musze Cię zmartwić ..ale ja widze słońce..oooj dużo słońca ;-p :tak::-D;-)

Nadarienne witamy spowrotem :-)

jola.24 moja Mała już normalnie do siedzenia tez się rwie - i czytałam że w czwartym miiesiącu zycia to jak najabrziej normalne i można sadzać na chwile maleństwa jeśli one mają taką chęc bo jeśli same się nie podnosza tonie ma co. i ponoc niektóre dzieci pod koniec czwartego miesiąca siedza juz ładnie podparte poduszkami. a ktoś pamietam tu pisał ze broń boże nie sadzac dzieci?! więc jak? ja uważam ze skoro mała ma już checi i siłe to na pare chwil na kolankach mi siedzi - a jak się zmęczy to poprostu opada. nasze dzieci chyba wiedzą najlepiej co moga juz a czego nie i na co mają siłe - tak mi ise wydaje - ale jak się myle to mówie :-)

Pasibrzuch, agagsm moja mała się nie przesuwa bo....jest zawiązana w kocyk hihihih :-);-)

Kacha, życzę dużo cierpliwości, siły nie życzę, bo... wiadomo co leci dalej :-D
Ja jestem coraz bardziej chora im bliżej chrzcin. Będę miała wątpliwą przyjemność widzenia się z rodziną, której od roku nie widuję.
A 25 kwietnia moi dziadkowie mają 50. rocznicę ślubu, imprezę robią w niedzielę, ale my pojedziemy chyba w tygodniu (chcę uniknąć całej rodziny i gadania, jak to moja mama wnusię kocha, bo jeszcze rzygnę na stół i będzie po imprezie :-p).
No i tu też zonk, bo ostatnio moja matka nie raczyła zejść do dziadków, żeby wnusię zobaczyć, babcię wysłałam z Emi na górę, ale tym razem chyba się wypnę i powiem, że my przejechaliśmy 30km, jak jej nie chce się przejść 10 schodów, to mam ją w doopce, tylko niech nie płacze, że wnusi nie widzi.

reklama
Tysiolek Moja tez sie rwie do siedzenia i tez daje jej siadac na około minute dwie. I tez czytałam gdzies ze w czwartym miesiącu mozna dziecko wkładac w poduszki aby sobie posiedziało

Do góry