reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Hej...
nie straszcie z tym pasem, mąż mi zrzędził, że jak w tym zemdleje to on mi nagada...
ja mam zamiar nosić....
a teraz to małż mi na ambicje wlazł, mam nadzieję, że nie będzie aż tak strasznie i pas w szufladzie nie będzie tylko leżał....

Roxen- babo, boję się jak nic:laugh2::laugh2::laugh2: Ty taka straszna i wielka :-D
powodzenia na wykładzie, a co do butów- dobrze wiedzieć że farbowanie jest powodem do reklamacji, ja wiele razy tak miałam i tylko się wkurzałam:angry:

Kacha -trzymaj się....a ja się zastanawiam czy my nie mamy tych samych matek...albo to nie jakieś koleżaneczki;-)
ja swojej najchętniej nawet na chrzcinach bym nie oglądała.....
teściowej też nie....
przykra sprawa...

Sylwia- może czepiać się już nie będą i dostaniecie tą pomoc materialną na Olinka, zasiek pielęgnacyjny....średnia atrakcja....

A poradźcie jak Młody kilka kasłów rano i wieczorem, w ciągu dnia już nie, to chyba nie mam sensu lekarki nawiedzać..... W sumie nic z tym jego kaszlem nie robię....
dostaje tradycyjnie tylko sól morską do nosa i C do mleka....
e: sytuacja trwa dobre 1,5 tyg.

Emilia- nie obraź sie ale troszkę przeginasz, a Ty to co elektorat PO!

Ostatnia edycja:
reklama
Roxen swoje przepracowałam w CCC i u nas by tego nie przyjęli:baffled:

wiecie że u mnie świeci słońce:rofl2:

a tak poza tym to wsio ok mój chłop ma wolne do poniedziałku i jestem mega happy dzisiaj skoczymy po zakupki i wszelkie zaległości ponadrabiam:tak:

Pokaż mi jedną z zasług tej prezydentury która pozwalała by tak wyróżnić Kaczyńskiego od reszty prezydentów.
P.S Nikt nawet jego przeciwnicy takiego końca Mu nie zyczyli ale tragiczna śmierć powodem do tego nie jest. I nie powiedziałam że leża tam sami lepsi od Niego, ale Piłsudskiemu do pięt nie dorósł aby spoczywać obok Niego. Z całym szacunkiem dla Prezydenta Rzeczypospolitej.Zrozumiałabym gdyby to jeszcze chodziło o Pana Wałęsę nagroda Nobla + Solidarność.....Cóż elektorat PISu jest wszędie....

matko kochana nie mozecie dać temu prezydentowi juz spokoju?nie zyje ,jego zona również,czy jak go pochowaja na wawelu to osoby przeciwne stracą cos czy jak?kiedys rządzili królowie ,teraz prezydenci -moim zdaniem tytuł tylko ich różni i tyle.Wedlug mnie nie na miejscu jest taka dyskusja.

Witam

I u nas piekna pogoda:-)

Dziewczyny jak zasypiaja Wasze dzieci??
Same w łózeczku czy na rekach a potem buch do łozeczka??? Bo moja to ostatnio inaczej nie zasnie jak nie u mamci na raczkach. Wiem ze to bardzo zle ja tak przyzwyczajac ale nie mam serca zostawic ja w łózeczku płaczacą.

Miłego dnia

Witam

I u nas piekna pogoda:-)

Dziewczyny jak zasypiaja Wasze dzieci??
Same w łózeczku czy na rekach a potem buch do łozeczka??? Bo moja to ostatnio inaczej nie zasnie jak nie u mamci na raczkach. Wiem ze to bardzo zle ja tak przyzwyczajac ale nie mam serca zostawic ja w łózeczku płaczacą.

Miłego dnia

moja zasypia w wozku ,trzeba ja powozic i wtedy jak dobrze zasnie to przekladamy do lozeczka ale tylko na noc bo w dzien sobie spi w wozeczku.

Pokaż mi jedną z zasług tej prezydentury która pozwalała by tak wyróżnić Kaczyńskiego od reszty prezydentów.
P.S Nikt nawet jego przeciwnicy takiego końca Mu nie zyczyli ale tragiczna śmierć powodem do tego nie jest. I nie powiedziałam że leża tam sami lepsi od Niego, ale Piłsudskiemu do pięt nie dorósł aby spoczywać obok Niego. Z całym szacunkiem dla Prezydenta Rzeczypospolitej.Zrozumiałabym gdyby to jeszcze chodziło o Pana Wałęsę nagroda Nobla + Solidarność.....Cóż elektorat PISu jest wszędie....

Odpisałam Ci po czym stwierdzilam, że mądrzejszy musi ustąpić.. Dyskusja polityczna na forum dla matek jest nie na miejscu - dziewczyny mają racje! Ilez można jednego tematu wałkować? A do tego po prostu mnie obrażasz bez powodu - czemu to ma służyć? Nie znasz mnie i moich poglądów, więc cóż możesz o tym wiedzieć na kogo ja głosuję i kogo popieram? Zastanów się następnym razem zanim kogoś zaczniesz obrażać...
To co napisał ów kolega i co dotyczy spojrzenia na Polaków jest mi w miarę bliskie:
Durnie i Elity - HOW TO BE AN ALIEN - Onet.pl Blog
a to żebys mogła uzupenić swoje informacje o prezydencie:
Biografia / Prezydent Lech Kaczyński / Para prezydencka / Prezydent RP Lech Kaczyński

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sylwia ja też się z Tobą zgadzam!

A Maliwina, C. zasypia w łóżeczku, po kąpieli, sam sie domaga odłożenia i daniu mu spokoju- tylko szybka bajka, kołysanka i nyny... i tak przesypiał noce do karmienia w okolicach 5tej.... ostatnio jednak ok 1-2giej musimy go zabierać do nas.....nie podoba mi się to ale co zrobić....
Jak był całkiem malutki zasypiał tylko na rękach albo w wózku...z łóżeczkiem raz spróbowaliśmy i się udało,ale z bezsilności spróbowaliśmy głównie bo okazało się że nawet na rękach już potem płakał...chyba potrzebował by go odłożyć.... u was widzę sytuacja wygląda nieco inaczej....

reklama
Do góry