reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam porannie :-)

Moja mała gwiazda spała dzisiaj do 7 rano :rofl2: wstałam jak M wychodził do pracy ok. 5, ratowałam biednego, cieknącego cyca laktatorem i z powrotem do wyrka :-)
teraz mała maltretuje matę, na przemian śmieje się w głos i wybucha histerycznym płaczem, jakby zobaczyła ducha ... niesamowite, ile kilka wiszących zabawek może wzbudzić emocji w takim małym człowieczku :tak:
A je siedzę, jem śniadanko i sama mi się paszcza uśmiecha, jak na nią patrzę ... mówiłam Wam już, że uwielbiam tą moją córę ??? :rofl2:

Teraz zmykam robić się na bóstwo na 'rozmowę' z szefową ;-)Ona ma fioła na punkcie wyglądu, a zwłaszcza tego, żeby nikt nie wyglądał lepiej od niej (co nota bene nie jest takie trudne:-D) ... na pewno ma nadzieję, że przyjdę z dzieckiem, w starych jeansach i obrzyganym golfie, nieuczesana , bez makijażu i najlepiej jeszcze z 20 kg nadwagą :-D no to się kobiecina zdziwi :-pi ubieram najwyższe szpilki, jakie mam ... popatrzę sobie na nią z 15 cm 'górki', a co :rofl2:

Trzymajcie kciuki ;-) i przestańcie już z tym 'wagowym' szaleństwem !!! Wszystkie styczniówkeczki są bezapelacyjnie piękne i atrakcyjne !!! Pomyślcie, jak będzie nudno, jak wszystkie będziemy miały idealnie wyrzeźbione ciała w rozmiarze 36 i 5 z przodu ... różnorodność musi być :-):-):-)

Miłego dzionka ;-)

reklama
Witam porannie , ale dziwczyny daly pospac (czyt Nicole)odrazu czuje sie piekniejsza.
Justys-ja swojej malej czytam, puszczam pisenki.i spiewam jej.
Kacha wawa-trzymaj sie .Dlatego ja prawie nie otrzymuje kontaktu ze swoja, dzwonie od swieta i jest ok ona jkos zez nie widzi potrzeby dzwonienia .

hej

Wiecie co ,ynw dopada mnie megggggggggggggggga alergia z nosa ciurem leci,oczka łzawią-wygladam jak królik:eek:

Wkurzyłam sie,bo wzywaja mnie dzis do MOPSU:wściekła/y:załatwiam zasiłek pielegnacyjny i juz tyle makulatury im zaniosłam ,a oni znów czegos chcą:wściekła/y:jak pare groszy maja przyznac to bedą człowieka co chwile wzywac ,normalnie szału można dostac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zdecydowałam ,ze nie zaszczepie olinka dopóki nie obejrzy go neurolog:tak:caly czas główke przekręca w lewo i coraz bardziej mi sie to nie podoba:no:

Pasibrzuch ja mam podobny gorset i jak go raz wdomu załozyłam to musiałam szybciutko sciagnać bo prawie zemdlałam:-D

Witajcie!!

Ja po nieobecności zjawiam się :)
We wtorek po zabiegach szłam do lekarza i okazało się, że moje oskrzela wcale nie wyzdrowiały. Dostałam zastrzyk, od środy biorę sterydy ;/ w środę była masakra (z łóżka sama nie wstałam, siusiu sama nie zrobiłam, łyżki w ręku nie utrzymałam... :(), wczoraj było lepiej, a dziś... Tabletki wzięłam 20 minut temu i już mam wirniki w głowie, a sama z Adasiem jestem :( Mam nadzieję, że już ogranizm się przyzwyczaił na tyle, że dam radę sama funkcjonować :)
Idę sie położyć póki Adaś zajmuje się sobą!! Później Was nadrobię!
Miłego dnia:*

Witam moje drogie :tak:
emilcia - martwię się o ciebie... to spirala leków i sterydy... matko... naprawdę coś jest nie tak, ktoś cię źle leczy... na moj gust.:eek:
paula3 - mam podobny gorset ale z gatkami, chwaliłam się ty kiedyś nim, mi pasuje, fajnie trzyma i obciska fakt ale oddychać mogę :tak:
sylwia - to już tak jest z MOPSami - coś mają dać a wywiad na kilometr. Współczuje alergii to nagle tak czy miałaś kiedys? a decyzja o odłożeniu szczepien sluszna bardzo
JoL - plan na załatwienie szefowej niezły - powodzenia!:-D
kacha_wawa - trzymaj sie i jak najmniej rozmów z mamą co przykro brzmi ale .... skoro tak macie to lepiej dla was
roxeen - buty reklamuj a dziś zyczę powodzenia na wykładach i miłego słuchania

Przestrzeń powietrzna prawie w całej Europie pozamykana... kurcze co to się dzieje.:no:

Załatwiłam neurologa na poniedziałek.
Kaja alergie miałam,uaktywnia sie wiosną niestety,teraz razem z Oskarem prychamy jak konie

dzien dobry wszysttkim;-)
meldujemy sie ze zyjemy ale skaczemy;-) tzn narazie chyba startujemy, wychodzimy z progu;-);-) normalnie Foletka zachwouje mi sie jak kobieta przed okresem;-) jak sie smieje w głos a za chwile ryczy jak szalona;-) i wtedy nawet skoczek nie pomaga, tylko tulaski do mamy;-)

reklama
Agbar: a ja nie pojmuje czemu ludzie klękają przed trumną i żegnają się W imie ojca.. co tam święty leży?? Składa się hołd skinieniem głowy, a tam co drugi na kolana pada. Nie pojmuję:)

Emilia: a ty myslisz, ze na Wawelu to sami wielcy i cudowni ludzie leżeli? heheh Chyba Yola jest po histori to ci może powiedzieć jak z ta nasza cudna histrią i wybitnymi postaciami było! dziecku powiesz prawdę - że leży tam prezydent Polski, który tragicznie zginął w katastrofie lotniczej. Nie widze w tym nic trudnego. A jak nie wiesz kto to Dziwisz to proszę:
Stanisław Dziwisz – Wikipedia, wolna encyklopedia
Tym samym tonem, w którym piszesz swojego posta można by Ci powiedzieć - kim ty jesteś, by decydowac czy ma leżeć czy nie ma leżec na Wawelu? jestes może od oceniania zasług i czy na to zaslużył czy nie? Może ci się to nie podobać, ale to prezydent Polski i nie kładą tam Kowalskiego, którego nikt nie zna, ale człowieka, którego NARÓD -Polacy - wybrali na prezydenta. I tyle.

Gdzie Polaków dwóch tam trzy zdania na jeden temat:)

Pokaż mi jedną z zasług tej prezydentury która pozwalała by tak wyróżnić Kaczyńskiego od reszty prezydentów.
P.S Nikt nawet jego przeciwnicy takiego końca Mu nie zyczyli ale tragiczna śmierć powodem do tego nie jest. I nie powiedziałam że leża tam sami lepsi od Niego, ale Piłsudskiemu do pięt nie dorósł aby spoczywać obok Niego. Z całym szacunkiem dla Prezydenta Rzeczypospolitej.Zrozumiałabym gdyby to jeszcze chodziło o Pana Wałęsę nagroda Nobla + Solidarność.....Cóż elektorat PISu jest wszędie....

Do góry