reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam porannie :-)

Moja mała gwiazda spała dzisiaj do 7 rano :rofl2: wstałam jak M wychodził do pracy ok. 5, ratowałam biednego, cieknącego cyca laktatorem i z powrotem do wyrka :-)
teraz mała maltretuje matę, na przemian śmieje się w głos i wybucha histerycznym płaczem, jakby zobaczyła ducha ... niesamowite, ile kilka wiszących zabawek może wzbudzić emocji w takim małym człowieczku :tak:
A je siedzę, jem śniadanko i sama mi się paszcza uśmiecha, jak na nią patrzę ... mówiłam Wam już, że uwielbiam tą moją córę ??? :rofl2:

Teraz zmykam robić się na bóstwo na 'rozmowę' z szefową ;-)Ona ma fioła na punkcie wyglądu, a zwłaszcza tego, żeby nikt nie wyglądał lepiej od niej (co nota bene nie jest takie trudne:-D) ... na pewno ma nadzieję, że przyjdę z dzieckiem, w starych jeansach i obrzyganym golfie, nieuczesana , bez makijażu i najlepiej jeszcze z 20 kg nadwagą :-D no to się kobiecina zdziwi :-pi ubieram najwyższe szpilki, jakie mam ... popatrzę sobie na nią z 15 cm 'górki', a co :rofl2:

Trzymajcie kciuki ;-) i przestańcie już z tym 'wagowym' szaleństwem !!! Wszystkie styczniówkeczki są bezapelacyjnie piękne i atrakcyjne !!! Pomyślcie, jak będzie nudno, jak wszystkie będziemy miały idealnie wyrzeźbione ciała w rozmiarze 36 i 5 z przodu ... różnorodność musi być :-):-):-)

Miłego dzionka ;-)

reklama
Witam porannie , ale dziwczyny daly pospac (czyt Nicole)odrazu czuje sie piekniejsza.
Justys-ja swojej malej czytam, puszczam pisenki.i spiewam jej.
Kacha wawa-trzymaj sie .Dlatego ja prawie nie otrzymuje kontaktu ze swoja, dzwonie od swieta i jest ok ona jkos zez nie widzi potrzeby dzwonienia .

hej

Wiecie co ,ynw dopada mnie megggggggggggggggga alergia z nosa ciurem leci,oczka łzawią-wygladam jak królik:eek:

Wkurzyłam sie,bo wzywaja mnie dzis do MOPSU:wściekła/y:załatwiam zasiłek pielegnacyjny i juz tyle makulatury im zaniosłam ,a oni znów czegos chcą:wściekła/y:jak pare groszy maja przyznac to bedą człowieka co chwile wzywac ,normalnie szału można dostac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zdecydowałam ,ze nie zaszczepie olinka dopóki nie obejrzy go neurolog:tak:caly czas główke przekręca w lewo i coraz bardziej mi sie to nie podoba:no:

Pasibrzuch ja mam podobny gorset i jak go raz wdomu załozyłam to musiałam szybciutko sciagnać bo prawie zemdlałam:-D

Witajcie!!

Ja po nieobecności zjawiam się :)
We wtorek po zabiegach szłam do lekarza i okazało się, że moje oskrzela wcale nie wyzdrowiały. Dostałam zastrzyk, od środy biorę sterydy ;/ w środę była masakra (z łóżka sama nie wstałam, siusiu sama nie zrobiłam, łyżki w ręku nie utrzymałam... :(), wczoraj było lepiej, a dziś... Tabletki wzięłam 20 minut temu i już mam wirniki w głowie, a sama z Adasiem jestem :( Mam nadzieję, że już ogranizm się przyzwyczaił na tyle, że dam radę sama funkcjonować :)
Idę sie położyć póki Adaś zajmuje się sobą!! Później Was nadrobię!
Miłego dnia:*

Witam moje drogie :tak:
emilcia - martwię się o ciebie... to spirala leków i sterydy... matko... naprawdę coś jest nie tak, ktoś cię źle leczy... na moj gust.:eek:
paula3 - mam podobny gorset ale z gatkami, chwaliłam się ty kiedyś nim, mi pasuje, fajnie trzyma i obciska fakt ale oddychać mogę :tak:
sylwia - to już tak jest z MOPSami - coś mają dać a wywiad na kilometr. Współczuje alergii to nagle tak czy miałaś kiedys? a decyzja o odłożeniu szczepien sluszna bardzo
JoL - plan na załatwienie szefowej niezły - powodzenia!:-D
kacha_wawa - trzymaj sie i jak najmniej rozmów z mamą co przykro brzmi ale .... skoro tak macie to lepiej dla was
roxeen - buty reklamuj a dziś zyczę powodzenia na wykładach i miłego słuchania

Przestrzeń powietrzna prawie w całej Europie pozamykana... kurcze co to się dzieje.:no:

Załatwiłam neurologa na poniedziałek.
Kaja alergie miałam,uaktywnia sie wiosną niestety,teraz razem z Oskarem prychamy jak konie

dzien dobry wszysttkim;-)
meldujemy sie ze zyjemy ale skaczemy;-) tzn narazie chyba startujemy, wychodzimy z progu;-);-) normalnie Foletka zachwouje mi sie jak kobieta przed okresem;-) jak sie smieje w głos a za chwile ryczy jak szalona;-) i wtedy nawet skoczek nie pomaga, tylko tulaski do mamy;-)

reklama
Agbar: a ja nie pojmuje czemu ludzie klękają przed trumną i żegnają się W imie ojca.. co tam święty leży?? Składa się hołd skinieniem głowy, a tam co drugi na kolana pada. Nie pojmuję:)

Emilia: a ty myslisz, ze na Wawelu to sami wielcy i cudowni ludzie leżeli? heheh Chyba Yola jest po histori to ci może powiedzieć jak z ta nasza cudna histrią i wybitnymi postaciami było! dziecku powiesz prawdę - że leży tam prezydent Polski, który tragicznie zginął w katastrofie lotniczej. Nie widze w tym nic trudnego. A jak nie wiesz kto to Dziwisz to proszę:
Stanisław Dziwisz – Wikipedia, wolna encyklopedia
Tym samym tonem, w którym piszesz swojego posta można by Ci powiedzieć - kim ty jesteś, by decydowac czy ma leżeć czy nie ma leżec na Wawelu? jestes może od oceniania zasług i czy na to zaslużył czy nie? Może ci się to nie podobać, ale to prezydent Polski i nie kładą tam Kowalskiego, którego nikt nie zna, ale człowieka, którego NARÓD -Polacy - wybrali na prezydenta. I tyle.

Gdzie Polaków dwóch tam trzy zdania na jeden temat:)

Pokaż mi jedną z zasług tej prezydentury która pozwalała by tak wyróżnić Kaczyńskiego od reszty prezydentów.
P.S Nikt nawet jego przeciwnicy takiego końca Mu nie zyczyli ale tragiczna śmierć powodem do tego nie jest. I nie powiedziałam że leża tam sami lepsi od Niego, ale Piłsudskiemu do pięt nie dorósł aby spoczywać obok Niego. Z całym szacunkiem dla Prezydenta Rzeczypospolitej.Zrozumiałabym gdyby to jeszcze chodziło o Pana Wałęsę nagroda Nobla + Solidarność.....Cóż elektorat PISu jest wszędie....

Do góry