reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam wieczorowa pora:-)
Maly wykapany,nazarty do wypeku spi. Ten moj maly lobuz jak sie nie chcial obracac to sie nie obracal,a dzis nie umialam go po kapaniu wysmarowac;-) Ja go na brzuch,krem w lapach a on hyc! i juz lezy na plecach..no to ja go myk na brzuch a on...geba jak rogal i hyc na plecy :-D..Stoczylismy walke hihi ale udalo sie tadam plecy nasmarowane;-)

reklama
Agbar - to masz akrobatę:-D
Pasibrzuch - remont toż to kicha do n-tej ale potem jaki efekt:-D wato czekać tak myślę:tak:
Dormark- no właśnie ta opona - jak sie stoi to tak jak piszesz jeszcze ujdzie, ale jak usiąde, załamka.... i opięte bluzki też mnie załamuję.....

Paibrzuch a napisz coś więcej o tym pasie, może jakiś link, ja wiem że to było wałkowne milion razy, ale zrób to jeszcze raz dla mnie, powiedz jaki i ile czasu się to nosi, czy po cc też mogę....

Pasibrzuch zamawiam- szkoda tylko że guła ze mnie i nie wpadłaam na to wcześniej, na chrzcinach bym bebzol ukryła, a tak będzie mi wyłazić... a myślałam że nie jest tak źle, ale jak zobaczyłam foty w tej kiecce tej co sobie na chrzciny kupiłam to się załamałam- na weselu brata jak miałam C na rekach i stalam bokiem to sie wylewalo....
ja tam nadmiar w bodrach tez mialam ale nie wiem kiedy samo zlecialo, ale brzuchowi dobrze nie wroze.... przed ciaza tuz już mialam zawiazek oponowy...ehhhh

e: a jak się go użytkuje, to znaczy powielę pytanie jak długo można w tym chodzić i czy wiesz ile trzeba by był efekt?

Hello

Naprodukawołaście dzisiaj :szok:

Tysiolek najlepiej żebyś dawała przegotowaną wodę bo dzieci szybko przyzwyczajają się do słodkiego i później woda beee, tak jak u Nas wszystko oprócz herbatki fuj :zawstydzona/y:

To moja babcia mówiła o przepowiedni, to było jak Wojtyłę na Papieża wybrali.

Dziewczyny muszę się przyznać opuszczam Was na parę dni jutro oddajemy lapka do naprawy bo monitor się chrzani. Mam nadzieję, że o mnie nie zapomnicie.

Klara, ja liczę na efekt natychmiastowy :-D to nie jest chyba ten pas poporodowy, o którym dziewczyny pisały. Na pewno nie będę się tym katowała w domu, ale na wyjścia typu chrzciny czy spacerek i owszem :-)

Kaamaa, tylko do nas wróć! :-)

Witajcie
roxeen myślę że powinni uznać Ci tą reklamację

my dziś byliśmy prywatnie na tym usg bioderek i na szczęście wszystko ok,poszliśmy prywatnie(kurcze szok 3 sekundy i 80 zł)co prawda mieliśmy skierowanie bo po moim tel do naszej pani doktor w końcu nam wystawiła twierdząc że to nie szkodzi że Antoś ma 11 tyg i jeszcze nie miał takiego badania bo je się robi jej zdaniem do 3 miesiąca,ale jak zaczełam dzwonić to okazało się że wolne terminy są dopiero na czerwiec więc udaliśmy się prywatnie.
Ja ogólnie jakoś nie jestem zadowolona z naszej pani doktor więc zastanawiam się nad zmiana.

Pisałyście o przewracaniu się na plecki no cóż moja dzidzia pomimo że bardzo chętnie leży na brzuszku i wysoko i sztywno trzyma główkę to jeszcze na plecki się przewracać nie chcę.

A co do pochówku Prezydenta to ja również szanuję decyzję,może być i Wawel.

Cały czas ogłądam tv i jakoś się trzymałam do momentu jak wczoraj na tvp3 były wspomnienia ofiar i puścili wzruszający film wspominający gen.broni Bronisława Kwiatkowskiego zrobiony przez jego żołnierzy normalnie poryczałam się jak głupia.(Jak ktoś chce dam linka).

Dziewczyny co wy robicie ze swoimi szkrabami jak mają pory aktywności jak je zabawiacie no bo chyba same się jeszcze nie bawią prawda?Pytam bo nie chę żeby mój dzidiol się nudził.

A co do kg to ja mam tyle do zrzucenia że ho ho...
Ok zmykam spać

Hej Dziewczynki ;-)
Uprzejmie donoszę, że żyję, ale jakoś nie mam weny twórczej :-( Żyję cały czas sobotnią katastrofą i nie potrafię wrócić do rzeczywistości :-( Na dodatek stosunki z moją matką są ostatnio takie, że jak słowo daję, niedługo po prostu przestanę z nią jakiekolwiek kontakty utrzymywać :-(

reklama
Do góry