reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Ale Ty chyba nie chcesz Zuze w pieluchach tak dlugo trzymac? :-D Spokojnie. W 4 dlugo sie chodzi. Potem sa jeszcze 5 i 6. ;-)
/QUOTE]

matko, Macy, w życiu ... jak będę w domku, to pewnie dość szybko zaczniemy naukę nocnikowania, a jak Zuzu pójdzie do żłobka, to i tak będzie się szybko musiała nauczyć :tak: ... teściowa mojego M sadzała na nocniku od 7 m-cy, bo regularnie po porannej butli robił kupkę, więc może my też spróbujemy ;-)

reklama
My ważymy juz jakieś 6700g i pewnie niedługo przeskoczymy na 4. Jeszcze ok 140 sztuk mam 3 Pampersów. I około 100 "3" Huggisów i Happy. I te Huggisy i Happy to chyba komus oddam bo ja raczej ich nie zużyje. Jakoś ich nie lubię

morka - ja Ci je mogę oddać ;-)
Huggisy są otwarte i ubyło z nich może 5 sztuk, a Happy całe i nietkniete.

a sukni ślubnej nie chcesz? ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
roxeen - uwierz, że lepiej papkę spalić niż cycki :-D
Przed chwilą rozłozyłam 3 i 4 pampers - jak jest różnica 2-3 milimetrów to wszystko :szok:

:-D:-D:-D Suknie ślubną???? Hmmmm muszę się zastanowić > Może by się chłopa zmieniło to byłoby jak znalazł:-D Przemyślę to:-D

My też męczymy Huggisy, jeszcze jedna paczka nam została, ale na noc i na wyjścia tylko Pampersy.
Ale jak wykończymy te Pampersy, to już kupuję 4.
A tak jak cycki bolą jeszcze spalony tyłek i to z obu stron :-D

Gosieek jak jest dobrze to dobrze:)
Kobitki czy któraś używa już Pampers 4?:)

ooojej my nadal skromnie w 3 sie mieścimy tzn jest jeszcze nawet luz ale moja mała ma 5500 a czwórki są od 7 kg wiec jeszcze pewnie z dwa miesiące bedziemy w 3 jak i nie lepiej !!:tak:

nóżki ma poopinane? hihihh moja ma dużo luzu w nózkach w 3 kach hihihh chyba rózno gabarytowe dzieci mamy :-)

JoL widocznie trafiaj sie jakies dzieciatka sumo :-) chyba ze licza cieżar dziecka + cieżar zrobionej kupy heheh to czasem ciezkie bywa ;-):-D

Rooxen Paula ślubuje pierwsza hihihihhih :-) już w kwietniu takze zagoi sie na pewno :) ja własnie musze zaliczyc kilka wizyt na solarce bo bede się zlewała z moją białą sukienka hihihi :-D

Pasibrzuch... spalony tyłek z obu ston? czyli ze jak ? :-D:-D:-D mimo ze jestem panią inzynier to u mnie z przestrzennym widzeniem kiepsko :-D:-D:-D

wrócilam przed chwilą od florystki ! maaatko Boska ile tych kwaitów na ślub potrzeba :szok: a jaki wybór? 3 godziny siedziałam w kwiaciarni i ustalałam mój bukiet slubny, ozdobienie kościółka i samochodu !!! uuuuf to chyba najgorsze już za mna !!! szkoda tylko ze na same kwiaty około 800 zł pójdzie :no: a one i tak zwiędna......

kurcze ale moje cycki sa złosliwe - jak chciałam karmićmiałam mało mleka a jak teraz chce skończyc karmic to mnie normalnie zalewa ! i jak tu mam wychamowac laktacje jak mnie cycki bolą !!!!!! jak nie karmie tzn jak opuszcze chociazby jedno karmienie?! :wściekła/y:

Macy-no wlasnie mi tych szyszek zabraklo , ale teraz spbuje juz tak latwo sie nie podawac, szyszka mojemu to ja mam codziene usmiechy i przytulania Nicole, wiec nie jest zle . Tylko iwecie nie smimi dziecmi czlowiek zyje brakuje3 mi chyba troche zycia bez moich skarbow a ostatnio nie mam na to czasu , ale ok nie nazekam .Kie bedzie mi brakowalo moich maluszkow.Wiec postanowila cieszy ie kazda chwila .
Roxen dzieki za wstawienictwo -mi tez wydaje sie ze tak czesto nie nazekam.

reklama
Macy-no wlasnie mi tych szyszek zabraklo , ale teraz spbuje juz tak latwo sie nie podawac, szyszka mojemu to ja mam codziene usmiechy i przytulania Nicole, wiec nie jest zle . Tylko iwecie nie smimi dziecmi czlowiek zyje brakuje3 mi chyba troche zycia bez moich skarbow a ostatnio nie mam na to czasu , ale ok nie nazekam .Kie bedzie mi brakowalo moich maluszkow.Wiec postanowila cieszy ie kazda chwila .
Roxen dzieki za wstawienictwo -mi tez wydaje sie ze tak czesto nie nazekam.
mi tez sie nie wydaje ze duzo narzekasz;-) poza tym przy dwójce mamy wieksze prawo do narzekan:-p
JoL, to sie nazywa pech:cool:
Kaamaa, karz M troche wiecej pokopac moze skarb znajdzie:-)
Minnie1, własnie nie mam pojecia skad to uczulenie, jedyne co mi przychodzi do głowy to zel pod prysznic:confused2: Ale swedzi:angry:
Byłam u lekarza, Szym na szczęście ma czyste płucka i oskrzela:tak: dostał wprawdzie antybiotyk ale poczekam czy się samo nie polepszy:happy:
I znowu miałam pogadankę na temat szczepień:no: i mam mętlik w głowie, jak Ja bym chciała być pewna że to co robię jest słuszne:zawstydzona/y:

Do góry