Witajcie porannie
Korzystam z drzemki. Nie mojej ;-)
Wczoraj przezylismy jakies apogeum... byl juz tak wykonczony, ze jak w koncu usnal m na rekach, to rozbudzil sie potem tylko raz w lozeczku i potem spal do samego rana do 6, a nie jak zwykle stekanie i rozbudzanie cala noc... a moze ja bylam tak zmeczona ze nie slyszalam
Rano nie umialam zrobic kucyka, tak mnie rece bola
----------------
Koncze poludniowo, bo drzemka szybko sie skonczyla ;-) Korzystam z drzemki w chuscie
W temacie katastrofy wlasciwie zgadzam sie z kazdym slowem, jakie napisala Tysiolek, wiec juz nie bede powielac.
Pasibrzuch - moze kupki same sie ureguluja, trzymam kciuki
Agbar - pisz koniecznie czy jest poprawa po nowym mleczku - mam nadzieje, ze pomoze
raczej mysle ze moze jak juz to jest mu zbyt chlodno, ale tez raczej nie... raczki chlodne, ale karczek cieplutki. Mamy teraz jakies 20 stopni, ubranko body plus spodenki lub rajstopki a na noc spiochy
Od dzisiaj wprowadzam znowu aptamil comfort, stopniowo. Wczesniej juz raz probowalam, ale jakby mu sie pogorszylo, moze zle zareagowal na zmiane a nie zdazyl sie jeszcze przyzwyczaic. Tym razem odczekam przynajmniej tydzien.
Innych marek jakos boje sie probowac... nan duzo osob krytykuje, humana to tez chyba milupa i wydaje mi sie ze wiele sie nie bedzie roznic, w ogole boje sie zeby za bardzo nie namieszac, bo bedzie jeszcze gorzej
Kaja - strzykawka po palcu mialam na mysli, to chyba nie byloby zadnego uszczerbku dla rozwoju... ale porzucmy to, bo i tak sie boje... wole, zeby sam ciagnal.
labamba - ja tez trzymam kciuki za szwagierke i Okruszka
malwina, malgorzatka - polecam chuste, przynajmniej uda wam sie cos w domku zrobic, a maluszki beda zachwycone, ze moga sie do mamy przytulic
jolcia - tak te smoki

Tylko do mleka kobiecego musi byc ten do napojow (bo dawalas sciagane, o ile pamietam?) I oczywiscie 0-6 m. Aha, przy zakladaniu na nakretke, jak za mocno pociagniesz to przeleci na wylot, ale tak tez robi sie z oryginalnymi nakretkami od butelek nuk-a, mimo wszystko bedzie szczelne
Klara - wiem o czym piszesz, bo mi jak w koncu usnie po takich jazdach, to lzy leca jak grochy... a za chwile telefon od m: "jak tam maly? ...znowu ryczy? No bede dzisiaj pooozniej, kupilas bulki?" Pozniej znaczy ok 20 - 21. Nic tylko sie zalamac, najgorsze, ze jak wroci do domu to nie umiem mu nawrzucac...
tysiolek - super wiesci o Amelkowym zasypianiu, byle tak dalej. Pewnie jak odkryje do konca, ze to sa jej raczki, co jej tak przeszkadzaja, to moze przestanie nimi sobie przed buzka machac
Beti - kciuki za wizyte
Asiax - strasznie mi przykro... ja co chwila dziekuje Bogu, ze dal mi zdrowe dziecko... az glupio mi sie tak zalic na mojego synka, choc bezsilnosc mnie dobija...
Dormark - glowka do gory
jola - super, uciekaj na dwor, pranie nie zajac
Milego dzionka