reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Pasibrzuchu - jakim mleczkiem karmisz Emi? A może w ostatnim czasie jadłaś takie produkty, które wpłynęły rozluźniająco na kupkę.
My dwa dni temu mieliśmy podobny proble, ale też przeszło.

Pasibrzuch a mała tylko na cycu czy nadal proszkowe dajesz ? u nas kupki to woda cały czas co karmienie i jeszcze czasem w innym terminie :sorry: normalnie chyba pieluszki większe kupię bo ostatnio ciągle bokami wylatuje :cool:

My na cycku i butelce, od początku dajemy NAN (jeszcze w szpitalu dostawała) i nie wprowadzałam nic nowego do swojej diety, cały czas jem to samo. Może to chwilowe? Na razie od 9.00 nie było żadnej kupki :-)

reklama
Pasobrzuch - to fajnie, że nie było kupki, Może to rzeczywiście chwilowe, u nas też tak było. Cały czwartek kupy wodniste bez grudek, ciągle, ale mało, wczoraj już było mniej i z grudkiami. Może coś wisi w powietrzu, bo przecież Górny Śląsk od Dolnego nie jest tak dalego :-)

Słuchajcie nie wiem co się stało i czy nie cieszę się za wcześnie ale Miki miał przerwę w cycusianiu 3 godz i sam zasnął w łóżeczku, a nie zdarzało mu się żeby przy skoku w dzień zasnął sam i nie marudził, może skok mija:-):-):-)

Jola. 24 - witamy chlebem i solą na polskiej ziemi
!!!

Dziewczynki których dzieciaczki jedzą z butli, jakich używacie
smoczków, bo ja próbowałam dać Mikiemu herbatkę do picia przez smoczek Avent i nie umie z niego pić, czy smoczki Nuk są dobre?

Ostatnia edycja:
Asiax wspolczuje, ten skok teraz to chyba najdluzszy jest (przynajmniej wg. tabelek), u nas dzis oprocz malej awantury rano narazie ok.ale to pewnie cisza przed burza;-)

co do smoczków to my używamy tomme teeppee 2 i jest ok.a aventu tez nie umie pic.
Kaammaa wez nie strasz. czyja taka przepowiednia byla? ja niby tez do konca nie wierze ale bardzo lubie programy,książki o przepowiedniach;-)

a my dzis trzeci dzien jadlysmy jabluszko.mina Wiolci-bezcenna:tak:

:oo:

Racja!!!
zapomniałam tych 2 tygodniach ...
a ja wykasowałam to w poście co pisałam stwierdziłam że może mi się coś popierniczyło :zawstydzona/y: .....a nie ważne

Ja ciągle oglądam tv:szok: ciekawe czemu taka duża rozbieżność w ofiarach ...

Beti a mi mój wydaje się taki maleńki i nawet nie przechodzi mi przez głowę by coś podać :sorry:

I ja nadal uwierzyć nie mogę...

Pasibrzuszku nie denerwuj sie kupkami :) unormuje się!! Na pewno Emi nic nie jest!!
A w krótkich włoskach wyglądasz wspaniale!! :)

Właśnie przed chwilą dowiedziałam się, że wczoraj zmarła sąsiadka... Taka wspaniała kobieta, z poczuciem humoru, zawsze miła, usmiechnięta... 95 lat... Żal :(

A ja dziś w złej kondycji, bo wczoraj na piwku bylismy, w końcu z ludzmi się spotkaliśmy ;D i było tak jak dawniej :) ja ze Sławkiem imprezę rozkręciliśmy :) nic się nie zmieniło :)
do mamy zadzwoniłam tylko raz!! A o Adasiu staraliśmy się nie mówić, bo myślałam cały czas :)
Fajnie tak na chwilę się wyrwać :)
No, ale głowa dziś tak boli...
Masakra!! Jedno piwo!! I to reds!! ;/

Wychowałam sie na północy W-wia (Różanka), a obecnie mieszkam na południu za Ołtaszynem (Wysoka), ale to nikomu nic by nie powiedziało więc piszę Wrocław.

Asiax- my używamy Tommee Tippee (ponoć ułatwia łączenie karmienia piersią i dokarmiania i jest BPA Free). Avent u nas się nie sprawdził, Nuka nie kupowałam.
Czytałam też, że tylko do pewnego momentu dziecko na cycusiu zaakceptuje butelkę, później nie ma szans.

Ostatnia edycja:
reklama
Słuchajcie nie wiem co się stało i czy nie cieszę się za wcześnie ale Miki miał przerwę w cycusianiu 3 godz i sam zasnął w łóżeczku, a nie zdarzało mu się żeby przy skoku w dzień zasnął sam i nie marudził, może skok mija:-):-):-)

Jola. 24 - witamy chlebem i solą na polskiej ziemi
!!!

Dziewczynki których dzieciaczki jedzą z butli, jakich używacie
smoczków, bo ja próbowałam dać Mikiemu herbatkę do picia przez smoczek Avent i nie umie z niego pić, czy smoczki Nuk są dobre?

Ja jeszcze nie uzywalam zadnego, ale moja chrzesnica nie chciala aventu i pasowal jej canpol babies

Do góry