Kamiśka :)
Fanka BB :)
U Nas też to samo spała 2x po 30 minut a teraz potrafi na podwórku przespać 4 godziny bez przerwyi to muszę ją budzić żeby w nocy dobrze spała.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mamy smoczku Aventu i nie ma z nimi problemu, a w dodatku mała dalej ssie cycusia, więc nam pasują :-)
Kurcze, znowu są kupki, ja widzę w nich śluz, M nie. No ale jak jest kupka i pełno sików (bo wciskam w małą dużo wody) to ciężko stwierdzić. Ale nie widzę zmiany zachowania, Emi się bawi, gada z nami, chichra się... A to dopiero początek martwienia się o dziecko
Dzwonił dzisiaj dziadek. Znowu usłyszałam, że dziecko za niedługo będzie miało 3 miesiące, a jest chude... Ja wiem, ze jest inaczej, ale już coraz bardziej mnie te teksty drażnią. Nie wiem już, co mam im powiedzieć, żeby się w końcu odpier...
Edit:
M stwierdził, że tyle kupek mała robiła tylko na piersi, w dodatku niechętnie dopija dzisiaj butelkę do końca, więc wniosek jeden - może mam więcej mleka? :-)