reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Matko taka tragedia.. az nie wiem co powiedzieć - przeklęta jest ta ziemi katyńska:-(

No ks. bp zginął, który bardzo chciał nam chrzest odprawiać ... nie zdążył
[*]
[*]
[*] a mój M wczoraj się z nim widział - jestem w szoku :eek:

reklama
Ciezko uwierzyc w to, co sie stalo. Nie przepadalam prezydentem, ale jakos zal czlowiekowi sie robi. I masz racje Agbar. Przekleta ta ziemia. Tam zginal moj dziadek...

nie ma co tragedia !!!
kurcze tyle bodu ducha winnych ludzi niezyje - matko ! ciekawe co teraz bedzie z naszym krajem jak ta władza ise ułoży?
zawsze balam sie latać samolotem a teraz to juz wogóle !!!
[*][*][*]

ASIAX trzymaj się dzielnie ! powtarzaj sobie ze ten skok przeciez kiedys wkoncu minie i już bedzie wszystko dobrze ! musisz byc dzielna - wiem ze łatwo się mówi ale pomysl ze wiekszość z nas przechodzi tez takie trudne chwile a w kupie raźniej :tak:

jola.24 witamy spowrotem i fajnie że wszystko u Ciebie dobrze :-)

lece bo mój bobasek juz sie gmera w wózku hihihi -

Nawet BB jest na szaro...

A my czekamy na poprawę pogody, bo na izbę jedziemy piechtowózkiem, a leje za oknem. Ale w sumie od jakiegoś czasu nie było kupiki :tak: to może wszystko przejdzie, zanim się wybierzemy :-)

Pasibrzuchu - jakim mleczkiem karmisz Emi? A może w ostatnim czasie jadłaś takie produkty, które wpłynęły rozluźniająco na kupkę.
My dwa dni temu mieliśmy podobny proble, ale też przeszło.

Ja też jestem przerażona i wściekła ale nie rozumiem jednego przecież to było małe lotnisko wojskowe bez nawigacji i do tego w lesie. Była cholernie zła pogoda. Wypowiadali się piloci i mówili że oni w takich warunkach nawet by nie próbowali tam lądować. Kurcze to co? lub kto? ich skłonił do lądowania. Szczerze nie wierze, że to był wypadek tym bardziej, że samolot był sprawny technicznie. :-:)-:)-( Pokój Im Duszom
[*]
Moja Babcia mi dzisiaj mówiła, że jak wybrali na Papieża Polaka to była przepowiednia, że będzie koniec świata a zapoczątkuje to wielka tragedia, że zginą najważniejsi w państwie, niby w to nie wierze ale zaczynam mieć wątpliwości.

Pasibrzuch mam nadzieje że te kupki Emi to tylko przejściowe, póki co podawajcie jej dużo płynów bo faktycznie się odwodni.

Asiax trzymajcie się! Już nie długo to się skończy i wszystko wróci do normy.

reklama
Pasibrzuch a mała tylko na cycu czy nadal proszkowe dajesz ? u nas kupki to woda cały czas co karmienie i jeszcze czasem w innym terminie :sorry: normalnie chyba pieluszki większe kupię bo ostatnio ciągle bokami wylatuje :cool:

Ostatnia edycja:
Do góry